uzun suredır ılıskısı olan bır erkek dusunun. ama bu kızla devamlı ayrılıp barışıyolar.. ama devamlı. bu ılıskı sızce yurur mu.. bıter mı.. sağlıklı mı yoksa boyle ılıskıler daha mı asık.. sizce?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gercekten ayrılsanız geri barismazsiniz demek ki kalpler bir😍
41 Yorumla
+1 yılYa ayrılıyorlar ya da saçma bir sekilde evleniyorlar 😂😅
80 Yorumla
+1 yılMidemi bulandıran çiftler mi? Tabi çift denirse
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
97Cevap
2014 yılının son zamanlarında başladı hikayem. Ortaokul çağlarıydı yaklaşık 7. sınıf... Daha önce beni görüp beğenen ama konuşmaya çekinmişti o güzel yüzlüm. Ortak tanıdığımızın vasıtasıyla okulun bahçesinde karşılıklı oturup başladık konuşmaya. İşte hayatıma keşke kelimesi burada dahil oluyor çünkü güzel yüzlüm çekingen, gözünü benden kaçıran, utangaç haliyle beni sevdiğini söyledi ve ben onu önceden hiç görmemiştim ve o zamanlar başka birinden hoşlanıyordum. Bunlar sebebi ile ve en önemlisi o güzel yüzlüme ümit verip onu üzmek istememem nedeniyle arkadaş kalalım dedim ve sohbetimiz orada sonlandı. Ortaokul bitti ve lise zamanı gelmişti yıl 2015 in sonlarına yaklaşmış ve güzel yüzlüm arada bana mesajlar atıyor ve ilk günkü gibi sanki evet desem sevgili olacakmışız gibi... Zaman içerisinde hoşlanmıştım ondan ve sıklıkla mesajlaşıyorduk. Sonradan mesajlaşarak onu ve ailesini tanımıştım yani hayat tarzları, fikirleri vs.. Ve güzel yüzlüme aşık olmuştum ama öyle böyle değil 15 yaşımda ilk kez evlilik hayali kurmuştum. O, kız imam hatip lisesine gitmişti ve bende erkek imam hatip lisesine gitmiştim. Ailesini biliyordum muhafazakarlardı bu sebeple güzel yüzlüm de öyleydi. Yıllar geçiyor biz sadece mesajlaşıyoruz ben buluşmak istiyorum ama o ailesi sebebiyle buluşmuyordu sadece ailesinin tanıdığı kız arkadaşlarına gidiyordu. Ya ailesi onu arkadaşlarının yanına bırakırdı ya da o kendisi giderdi. O zamanlar Facebook'tan instagrama geçiş dönemleri ama ben aşık olduğum güzel yüzlüme arkadaşlık isteği atamıyorum çünkü sadece akrabaları ve kız arkadaşları olduğu için kabul etmiyordu ama sorun değil eyvallah dedik. 2016 yılında bizim mesajlaşmalarımız sürekli 3 ay konuş sonra küs 1 ay sonra konuş ve sonra yine küs 6 ay sonra tekrar konuş ve küs şeklinde 2017 yılına kadar geldi. Tabi bu yıllar içerisinde sadece 1 kere buluştuk o da (15dk ayırabildi bana) arkadaşıyla o gün uğrayacakları yeri söyledi ve ben gitmiştim ve uzaktan baktığımda güzel yüzlümü tanıyamayacağım diye korkmuştum ki çok şükür tanıdım ve yanına gittim konuşmaya başladık ve ben gözlerine bakarak seni seviyorum dedim o da bana bende seni çok seviyorum ama bizden olmaz dedi nedenini sorduğumda cevap vermedi aradan 1 yıl daha geçti yıl oldu 2018 ve yıl boyunca yine konuşup ara verdik ama konuştuğum tüm zamanlar hep onu çok sevdiğimi söylüyordum onunda beni çok sevdiğini biliyordum ona çok güveniyordum ama o beni sevdiğini çok az kere ve ben sorunca söylüyordu. Ve hayatımın en mutlu dönemi 2018 yılının yaz aylarında biz tekrar konuşmaya başladık ama bu sefer çok açık ve nettik ikimizde. Birbirimize günaydın mesajları olsun gün boyu mesajlaşmalarımız ve bol bol seni seviyorum diyorduk ikimizde. Bir süre sonra daha da ileri gidip evlilik hayalleri kuruyorduk şuraya gideriz bunu yaparız gibi şeyler. En sonunda gerçekten evlilik hakkında ciddi ciddi ilk adımı atmaya karar verdik ve ailelerimize söyleyelim haberleri olsun bizde belki rahat rahat buluşuruz diye düşünüyorduk. Ve büyük gün geldi ablasına fotoğrafımı göstermiş anlatmış beni ablası olumlu yorum yapmış daha sonra annesine söylemiş ama annesi benim memleketim yüzünden kabul etmemiş ama olsun buna da eyvallah dedik içime attım acı çektim üzüldüm ama kendi kendime yaşımızın daha küçük olduğunu düşünmüştür ileride fikri değişir dedim (yaşımız 17 civarı) ama annesi ona benimle konuşmaması için kızmış ve yemin ettirmişti. O güzel yüzlüm annesinin dediğini uygulamış ve benimle helalleşip her yerden engelleyerek konuşmayı kesmişti. Yıl oldu 2021 o uzun aralardan sonra yine aralarda bir yazıp engellemeye devam etti. Neredeyse 6 yılı geçen bu aşık olma süresince kimseyle birlikte olmadım ve bu 6 yıl içinde fikirlerim değişti hayat neşem bitti müzik zevkimden karanlığı sevmeye hatta üniversiteyi de 1000 km uzakta bir yerde tek başıma evde kalarak okumayı seçtim. Bu 6 yıl içerisinde sadece 4 kere buluştuk en fazla 30 dk zamanı vardı ve 3ünde arkadaşı yanındaydı 1inde ise onu arkadaşına götürmüştüm ve hiç telefonla arayıp konuşmamız da olmadı çünkü istemiyordu. Ya ben her şeyi anlarım da 6 yıl boyunca bırakın sarılmayı elini bile tutturmadı. Tüm bu yaşananları en son konuşmamızda söylediği şu cümle bana her şeyi unutturdu " Değişen bendim sen hep aynıydın, belki sana illallah bile dedirtmişimdir hakkını helal et" dedi. 2021 Mart ayında uzun aradan sonra doğum günün kutlu olsun mesajı attım o sadece teşekkürler yazdı ve 6 yıl boyunca hissetmediğim garip bir şey hissettim. Şimdi onunla sohbetimiz yok aynı zamanda instagramdan attığı engel devam ediyor whatsapta ise engel yok numaramı silmiş sadece. Onun whatsap durumunda şu yazı" Şems-i Tebrizi; İmtihan bu ya; balığın gönlü çöle vurulur..." yazısı var. Benim elimde ise 2015 ortaokulda onun bir kağıda ismimin üzerine kalp çizdiği fotoğraf var...
123 Yorumla- +1 yıl
sen destan yazmıssın bu ne böyle ya kım okur bunu allah içinnnn...
- +1 yıl
@ağırolbilocan içimi döktüm okuyan arkadaşlar yorum yapabilir mi
- +1 yıl
Okudum kardeşim görür musun bilmem şu an aranız nasıl?
+1 yılSelam,
Hüsrandır.
İki tarafta yıpranır, tükenir.
Arada ciddiyet kalmamaya başlar.
Normalleşir, kabullenilir...
Saygı kalmaz, sevgi yitirilir...
Bir zaman sonra bu durum insanı sıkar, ve o yıllarının geçtiği insanla ayırırsın yollarını. Dinlemez kalbin yaşananları, yıllarını vermeni vs.
Çünkü onu o hale getiren sizsinizdir.
E haliyle bunlar HÜSRAN olmasını gerektirir doğal olarak...
Hiç sağlıklı bir durum değil.
Sadece vakit kaybı yaşanıyor bana göre.
Baktınız olmuyor ayrılın kardeşim...
Gerek yok böyle ergenliklere.30 Yorumla
+1 yılÇok sağlıksız ilişkilerdir çünkü bu tür ilişkiler aslında bağımlı ilişkidir aşk yoktur , sevgide yoktur ama sevdiğini sanarsın sadece hayatındaki boşluğu doldurmak için birini ararsın ve ilk bulduğun kişinin üstüne atlarsın onu hayatının merkezine koyarsın ve onsuz bir hiç olduğunu düşünürsün. Bu ilişkilerde sorunlar konuşulmaz geçiştirilir , yeterli güven olmaz , sürekli ayrılıp barışma eğiliminde olursunuz. Ayrıldığınızda da eğer bağımlı olan taraf sizseniz partneriniz ayrılır ama sıkıldığında geri gelir ya da sizin bağımlı olduğunuzu fark ederse onsuz bir hiç olduğunuzu anlamanız için en ufak bir şeyde gider.
Oysaki sağlıklı bir ilişkide iki tarafta birbirini seviyorsa sorun odaklı değil çözüm odaklı olurlar , birbirlerine güvenirler , tartışmalarda “acaba Benin bırakır mı?” Düşüncesiyle kendilerini yiyip bitirmezler.60 YorumlaBana göre bir kere biten şey biter daha da ilerletmenin kalp kırmanın yorulmanın anlamı yok he tabi iki taraf birbirini hala seviyorsa gerçekten aldatılma şiddet ya da daha ağır olaylar olmamışsa aralarında şans verilebilir ama arada güven kalmamışsa zor o ilişki artık alışkanlık olur sevgi olmaz
50 YorumlaSürekli ayrılıp barışılıyorsa o ilişkinin bir sonu yoktur eninde sonunda o çift ayrılıyor o yüzden böyle bir durumda duygularla değil mantıkla hareket etmeliyiz olmayan bir birlikteliği zorla ilerletmek yerine zamanında bitirip mutlu ol ne sen yorul ne de karşı taraf yorulsun
40 Yorumla
+1 yılSağlıklı bir ilişki şekli değil bu kesinlikle bundan emin olabilirsiniz. Karşılıklı olarak birbirinizi aşırı derecede yıpratırsınız. İlişkiniz evlilik yolunda ilerlemekteyse bu durum sakinleşiyor ama belirsizlik varsa ilişki için ciddi sorunlara sebep olabiliyor. Birbiriniz için kıymetli iseniz birbirinizi dinleyin çözüm arayın ama olmuyorsa da üzmeyin birbirinizi.
20 Yorumla
+1 yılBu hikaye bana çok tanidik geldi ilk bir gün kusluge dayanamıyorsun sonra o kusluk 2 gün sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra 5 ay sonra 1 yıl oluyor ve bitiriyor ilişki kusluge bi erkeği alıştırırsan iliskini sabit görür zaten beni af ediyor ben gidim biraz takılın veya kavga ettik biraz kafa dağdım geri dönüm der ama 1 yıldan hatta 5 aydan sonra barışmamış da zaten sağlıklı olmaz gelip soz veya Nisan takarsa kabul et onum dışında kabil etme ben benden gideni bidaha kabul etmem NET
20 YorumlaEğer çok uzun seneler geçtiyse birlikte 2-3 sene gibi bence ayrılmaları imkansız hale gelir her ne kadar ayrılırlarsa ayrılsınlar birbirlerinden vazgeçemezler birbirlerinin boşluklarını doldurmak isterler geri başkalarıyla görüşmek istemezler. Fakat sıradan bir ilişkiyse çocukça nedenlerden dolayı bitiyorsa sürekli oluyorsa biitirilmesi en mantıklı karardır. Çünkü bi ilişkide bir taraftan bir taraf illa bir konuda alttan almalı veya özür dilemeliidir konunun çok uzamaması için...
10 YorumlaBir de şey olayı çıkmış sürekli tartışıp ayrılıp yapamayıp tekrar Barışıyorsanız o ilişki ömür boyu sürecekmiş diye bana göre çok yanlış bir ilişkiye Ayrılık girmemeli o ayrılık girdiği an zaten ilişkinin temeli sarsılmış oluyor maalesef ve devamı da çok sağlıklı olmuyor O yüzden mümkün olduğunca Ayrılık sokulmalı tartışırsin kavga edersin illaki Her ilişkide olduğu gibi ama Ayrılık girmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
He he
+1 yılÖyle bir ilişkim vardı. Ne benden vazgeçebiliyordu ne beraber olabiliyorduk. En sonunda tamamen bitirdim ben de. Sonu genelde pek hayır olmuyor. Sonu budur genelde.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Araba sürüyosunuz belirli bir hıza gelince vites değiştirmeniz gerekiyor ve değiştiriyorsunuz. Bi tık ileri gidiyosunuz. Uzun süreli ilişkilerde yaşanan her sorundan sonra barışmalarda ilişki biraz daha rayına oturuyor; ama sorunu aşamadığınız zaman ilişkinin devam etmesi çok zor.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu çogu kez yaşadım. Sürekli ayrıl, barış, konuş, konuşmayı kes. Durumun sonu, tamamen ayrılmakta bitiyor.. Yani bir süre sonra tamamen ilişkide, aradaki bağ da bitiyor.
40 Yorumla
+1 yılYalama olmuş ilişkidir. Başka İnsanları da ilişkiden soğutma sebebidir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılSonu ayrılık oluyor. Saglıklı bir ilişki olmadığı için çiftler biraraya gelmeyi değil kim haklı kim haksız onu bulmaya çalışıyorlar. Benlik var insanlarda uzlaşmaya çalışmaktan çok ufacık bir seyden dolayı sorun çıkarıyorlar
20 Yorumla
+1 yıldaha aşık değil tabiki aşırı sağlıksız bir ilişki şekli. ay biz çok seviyoruz ölüp bitiyoruz derler birde yalan. insan o kadar sevdiği insanla böyle sürekli ayrılmaz alışkanlıktır bu başka birşeydir ama aşk değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç böyle olmadım hiçde hoşlanmadığım Çifteler. Bir arkadaşım vardı gelir ağlar 3 gün sonra barışırdı bende görüşmeme kararı aldım. Çünkü çekilmiyor eninde sonunda ayrılıyorlar.
10 YorumlaAkıbeti de aynı olur. Boyuna ayrılıp dururlar. Bir gün dananın kuyruğu sert kopar o günde geri dönüş olmaz. 👍 Öyle ilişkinin ta içine edeyim ben. Eski sevgilim bir kere ayrıldı , ben "böyle ayrılıp duracak adam değilim kusura bakma, madem ayrıldın kararının arkasında dur" dedim konuyu kapadım. Ha geri dönmek istedim mi , evet istedim. Fakat sorunu çözmek yerine ayrılmakla tehdit eden insanı hayatınızdan çıkarın. Huzur vermeyecektir çünkü...
20 Yorumlaİlişkim tam olarak böyle 6yıla kadar da böyle devam etti 😂 2 ay önce evlenme teklifi aldım o saatten sonra ayrılmadan küs kalmayı öğrendik valla 😂😂 Cok uzun süre ayrı kalmadığınız ya da araya birilerini almadığınız süreve o ilişki uzar gider bence. Uzun ilişkinin sırrı ve büyük problemi bu ayrılıp barışmak 😂
50 Yorumla
+1 yılbu ilişkilerin sonu cok acık belli bence, birlikte böyle sürdüreceksınız ayrılıp barısacaksınız en sonuna birrr ayrılıcaksınız birdaha asla bırlıkte olmıcaksınız sonra erkekler mantıksal dusuncudu ıcın hep birini bulup hemen basacak nikahı evlenecekler bu böyle bitecek ve artık o ilişki toxit oldugu için unutacak gidecek ve bu ilişkiler emin olun ki gercek sevgi değildir...
20 Yorumlaİlk sorunlar yaşanmaya başlandıgında ıkı zekı ınsan gıbı çözdunuz çözdunuz çözmedınız o ilişkıden ya da evlılıkten bır hayır gelmez. Tekrar bırlessenız bıle ılk ayrılma sebebınız ne ıse ona yakın bır sorunla tekrar ayrılırsınız. Ben böyle bır sye yaşamadım ancak gözlemlerım bu yönde bu ilişkı ortada kalmamalı ya sonuc odaklı olunmalı ya da ayrılmalı. Öyle musluk gibi aç kap aça kapa yaparsan conta gevsedımı sureklı sızdırır
20 YorumlaSürekli ayrılıp barışan insanların birbirini sevdiklerine inanamıyorum. Kendilerine olan güvensizlikten bak beni kimse sevmez düşüncesi birbirlerine itiyor bence onları.
00 YorumlaBen böyle ilişkikerij asla ve asla sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Böyle ilişkilerde ayrıl barış ayrıl barış ne birbirine saygı kalıyo ne sevgi. Cepte gözüyle bakıyo iki tarafta hatta belki. Sadece alışkanlık veya saplantılıktan vazgeçilmiyor bence.(yaşadım ordan biliyorum ve dedim ki neden bu kadar uzatmışım ben) Ha olmaz mı hiç olabilir tabi ama devamlı diyosun
Bence iki tarafa da yazık yorulursunuz00 YorumlaBenimde öyle bir ilişkim vardı ve sürekli ayrılıyorduk ama o süreçte çoğunlukla konuşurduk ve hala bana yazıyor geleceği düşünüyor ciddiyim diyot ne kadar doğruysa ailesi hepsi biliyor zaten ama inanmıyorum şu an bilmiyorum aklımı kurcalıyor sevmiyorum diyorum belkide kendimi kandırıyorum ama cevremde felan Öyle olupta evlenenleri gördüm hatta ben nevruz günü tuz yiyip yatıp evleneceğin kişi şu veriyormuş rü ya da ve ben onu gördüm sonra batıl inanç dedim
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılıyorsa geri dönmeyecek kimse. Dönerse de kalan kabul etmeyecek. Herseyin bir onuru olmali. Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Levent Yüksel guzel söylüyor 😅
00 YorumlaBenim 6 senelik ikiskimdde surekli kavga vardi ama ayrılık değil kuserdik barisirdik insanlar gercekten seviyorsa bi hata bile görse kırılır ama bi yere kadar bigun hic kavga etmedigimizi farkettim ne aradi ne sordu sonra benden daha iyi birini bukdugunu soyledi ve ayrıldık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Beyin yönetmiyor bu ilişkileri. Bu tarz ilişkiler tamamen cinsel boşluk oluştuğundan oluyor. Bir birlerini sevmiyorlar ama penis ve vajinalarının doğrultusunda gidiyorlar. Boş kalmak istemiyorlar.
10 YorumlaBenim şahsi görüşüm bir ilişkide bir kere ayrılık yaşanırsa hep yaşanır yönünde. Hayatımdan çıkan bir insan bir daha hayatıma giremez.
Dediğiniz tarzda ilişkisi olan arkadaşım vardı ikisiylede çok samimiydim kız oğlanı aldatıyordu oğlan kızı. Hatta kız eski sevgilisi ile tatile bile gitmişti. Bunlar sevgiliyken oluyor. Dün nişanlanmışlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen ayriliyorlar. Bos yipranmadan baska bisi degil. Ayni sorunlar yillarca onune geliyor hic degismiyor. 2015 te ayni sebeplerden kavga ederdik. 2020 aralik hala ediyoruz baktim artik ben ayrildim. Ne yeminler ne sozler verdi bir bilsen hep salak yerine koydu... 2 3 gun duzgun 4 5 gun gene ayniii... hikaye hep basa sariyordu...
04 Yorumla- +1 yıl
aynı bizimde sizin gibi 5 yıl sürdü 3 ay önce tamamen bitirdim unutabildinmi peki sen :))
Cevap sahibi+1 yıl@melekseda1 unuttum 2 gun once yazdi aylar sonra pismanmid
- +1 yıl
ne kadar sürdü peki unutabilmen
Cevap sahibi+1 yıl@melekseda1 5 ay sogudum
- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılNadirdir devam eden genelde sonu ayrılık oluyor iki tarafta yıpranıyor bu süreçte ilişki çekiciliğini kaybediyor
10 Yorumla
+1 yılufak tefek tartışmalar okey ama ayrılık ciddi bir konu her tartışma ayrılık ile sonuçlanıyorsa sıkıntı büyük
10 Yorumla
+1 yılBen hiç sevmem yalama oluyor ilişki her kavgada ayrılmak vs. asla bana göre değil. Bi kere kesin şekilde bittiyse de silerim bi daha başlamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonu ayriliktir kacinilmaz.
Zaten bunun adi ask sevgi degil, aliskanliktir.
Aliskanliklar insana zarar verir. Vazgecmesini bilmek gerekir.10 Yorumla Sonu kötü.
Devamlı ayrıl, barış olmaz çözüm gerekli.20 YorumlaBitmeye mecbur bir ilişki diyebilirim. Zaten ilişki sağlıklı olsa durmadan ayrılıp barışma olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenlerde var sonsuza kadar birdaha hiç göruşmeyenlerde var görusmeyi bırak hiç karşılaşmadan ölenler var
00 Yorumla
+1 yılYa ayrılırlar ya da o şekilde evlenip birbirlerinin hayatlarının içine sıçarlar. Evliliğin sonucunda ya ayrılırlar ya da çok daha kötü biter
00 YorumlaDevamlı ayrılıp barıştığım biriyle mutlu olamam mutlu olmadığım biriyle sürekli ayrılıp barışmak yerine tamamen bitiririm çok saçma
00 Yorumla
+1 yıldevamlı ayrılıp barışmayı bile bu ülke mumla arayacak, sürekli eş ve sevgili değiştiren nesil daha da çoğalacak :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mantıklı bir ilişki değil ve bu ilişki artık iki tarafında birbirini kullanmaya giden ilişki olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyleler genelde çat diye birini bulup anında evleniyo 😂
20 Yorumla
+1 yılAynı öyle devam eder çok saçma hâl almış, ciddiyetini koruduğunu sanmıyorum saygısınıda öyle.
10 Yorumla
+1 yılBu ilişkinin bir geleceği yoktur, tamamen bitirmek gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı ilişkide ayrıl-barış olmaz. Çünkü bilirler ki çocuk oyuncağı değildir bu.
20 Yorumla
+1 yılErgenlik zor iş, orta yolu bulmak yerine zırt diye ayrılan da ne bileyim ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden herşeye yorum yapıyosun?
Ayrılık.. sessiz ayrılık
Hiç sevmediğim bi kelime bu😔10 Yorumlaböyle çiftlerin sonu yok iyiye giden tarafı da yok hep öyle devam eder
10 YorumlaSağlıksız, sürekli ayrılıp barışma insanı yıpratır.
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukta ayrılıktır ;
Ve ilişkilerden bir süre soğuyup uzaklaşmaktır10 Yorumla
+1 yılSonu ayrilik olur diye dusunuyorum olmazsada istisnadır
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu. Oda olmasa herkes kendi yokuna gidicek. Birde alışkanlık..
00 Yorumlavalla yürümüyor. Ama yürütüp evlenenini de tanıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama sevmem öyle şeyleri. Ya düzgün olsun ya da olmasın 😑
00 Yorumla
+1 yılBende merak ediyorum ama sonunu getireni görmedim :)
00 Yorumla
+1 yılBenim şahsi fikrim devamlı ayrılmak barışmak sağlıklı değil
00 YorumlaBana çoçukça ve çok saçma geliyor. Öyle bir ilişkiden de hayır geleceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSağlıskız ilişki, sürekli ayrılıp barışanların ilişkisi nasıl sağlıklı olabilir ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilk şansını kaybeden ilişkilerin %90'ı ikinci şanslarında asla yürümez
00 Yorumla
+1 yılTımarhanelik tipler bunlar devamlı ayrılıp evlenmek paromanyaklık bence
00 Yorumla
+1 yılGevşeyen contadan farksız yaglasan yarın gene yaylana yaylana gelir eline
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. sonlarıgenelde yandan yandan oynasın handan, sonu hüsran, kendimden biliyorum en azından yüzde 70
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Devamlı ayrılıp barışan çiftlerin sonu sizce nedir?
https://www.youtube.com/embed/sMXObe_svFMHayatımızda bizim için önemli değerlerimiz vardır. Değerlerinizi kaybettiğinizde ne olur bir düşünün? O kaybettiğiniz değer, basitleşir değil mi? Onun artık hiçbir önemi kalmaz. İşte çiftler arasındaki problemler de böyledir. Yani çözülmemiş problemler; sırtta ağır bir yük olarak taşınır.
Bir problem varsa; bu probleme gerçekten çözüm odaklı yaklaşmak lazım.
Sürekli ayrılıp barışınca, var olan esas problemler laçkalaşıyor. İlişkiyi dehşet derecede yıpratan bir olaydır bu. Bu durumdan kesinlikle uzaklaşılması gerek. Çünkü maalesef bu tür ilişkilerin sonu gelmiyor. İki taraf da çok yorgun düşüyor, kendini kötü hissediyor. Eğer ilişkinizin güzelliklerle devam etmesini istiyorsanız; elbette problemler olur ama çözüm odaklı ve birbirinizi dikkate alarak yaklaşmanız gerekiyor.
Sevgiyle kalın.
Mantıklı bir açıklama 👏🏻👏🏻👍