bir çocuk var sadece 1 kez aynı ortamda bulunduk ve çok hoşlandım ondan. Ertesi gün hemen ekledim instagramdan, o da döndü geri ve kabul ettim. bir şekilde bu çocukla iletişime geçmem lazım, mesaj atmalı mıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Fakültelerimiz farklı, ders saatlerimiz farklı yani karşılaşma ihtimalimiz yok. Ne yapıyım, nasıl iletişime geçeyim bir taktik berin nolur çıkmıyor aklımdan bir türlü...
Cevabın nedir?
+1 yılDirekt hislerinden bahset, konuyu hislerine getir, ilginin ne kadar çok olduğunu göster falan da filan... Böyle diyenlere inanma. Çocuğun çevresindeki insanlara bak, çocuğu tanırsın. Bu da yetmezse, çocuğun normal hayattaki davranışlarını incelemek için fakültesine kadar bile gidersin. Bu da mı, bu da mı yetmedi? En son çara yani daha da çok tanımak istersen sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarına bakıp analiz çıkartırsın.
Bir kızdan hoşlansam kesin bunları yaparım. Hoşlantının devamı kötü olmasın diye.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başlat, ne olacak
043 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başlatmalıyım ve nasıl devam ettirmeliyim
Soran+1 yılKızlara anlatmak istemiyorum, bişeyi ne kadar çok kişi bilirse o kadar b*ka sarıyor
Soran+1 yılResmen çıkma teklifi et diyorsun yani, o kadar değill
Soran+1 yılYa nolur akıl ver bana ya 🙈😄
Soran+1 yılİlk konuşma güzel geçerse devamı da gelir diye düşünüyorum. Mesela bir kız seninle nasıl konuşsa ondan etkilenirsin?
Soran+1 yılTamam da nasıl anlıcak peki kız senin hoşlanıp hoşlanmadığını?
Soran+1 yılAnlayamıyorum 🙈😂 Ya onu bunu bırak akıl ver bana
Soran+1 yılAma senden hoşlanmıyorum ki, heyecanlanmıyorum da. Ama onunla konuştuğumun hayali bile heyecanlandırıyor beni
Soran+1 yılKafa gidik şu an bende ya, içim garip ölceemm
Soran+1 yılSöyle hadi ne yazcam buna ben
Soran+1 yılMerhaba
Merhaba
Nasılsın
İyiyim sen nasılsın
Ben de iyiyim teşekkürler DEVAMI?
Soran+1 yılBesyocu kendisi, burdan konu bulabilir miyim
Soran+1 yılPekala, teşekkürler 😞
Soran+1 yılŞimdi şu saatte yazmalı mıyım? Bide ortak arkadaşımız olan kıza söylemeli miyim peki, ona da sorup akıl danışmalı mıyım? Bence gerek yok hiç ama bilemiyorum
Soran+1 yılNasıl öğrenicem, instada hiç içinde kız olan bir foto yok, yorum da yok
Soran+1 yılOrtak arkadaşı boşver dedin ya ondan dedim nasıl öğrenicem diye. İyi de kıza sevgilisi var mı diye sorsam direkt anlar hoşlandığımı
Soran+1 yılBiz 3 kız dışardaydık, o da erkek arkadaşlarıyla dışardaymış, cafede karşılaştık, arkadaşları gidince yanıma geldi oturdu falan filan
Soran+1 yılAz önce bir kız şey dedi; eski fotolarından beğen dedi. Yapayım mı onu, işe yarar mı?
Soran+1 yılPekii. Ne zaman yazayım sence? Yarın saat kaç gibi mesela?
Soran+1 yılYa cidden ne zaman yazmalıyım?
Soran+1 yılDalga geç, neyse teşekkür ederim fikirlerin için
Soran+1 yılGidip fakültesinin önünde takılıcam yarın. Peki şu hikayeye yanıt verme olayı nasıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılGurur öz güven depolicam diye karşı taraftan adım bekleme. Bugünün yarınını göremeyebilirsin. Bosverr içinde kalmasın canın ne istiyosa yaz gitsinn
024 Yorumla
Soran+1 yılGurur gibi bir problemim yok, bu konuda çekinmem ama sadece 1 kez aynı ortamda bulunduk. Yazmalı mıyım, ne yazıp başlamalıyım, hadi başlattım diyelim nasıl devam ettiririm bilemiyorum kafam bok gibi
- +1 yıl
Mesaj at ilgini belli etme dediğin gibi 1 kez aynı ortamda bulunmuşsun tanismiyosun madem Konuştukça yüzünü belli eder kim bilir o sana açılır sende ona göre karşılık verirsin. Kimdir nedir neler yapar ne okuyo havadan bile konu açsan kafadan bir sohbet çıkar sana
Soran+1 yılÖzelden yazsam sana?
- +1 yıl
Şehir dışına çıkıcam hazırlık yapıyorum sürekli cevap vericek vaktim olmayabilir burdan konuşabiliriz..
Soran+1 yılBölümünü, memleketini biliyorum. Bunlardan konu çıkmaz, başka ne konuşabilirim? İlk konuşma güzel geçerse devamı da gelir diye düşünüyorum çünkü
- +1 yıl
Şöyle bir tavsiye vereyim. Şu an bana ne derece rahatlıkta yazıyosan onada öyle yaz. Rahat ol. Sosyal medyaya ilgisi varsa ve kendini iyi ifade edebiliyosa konuşmanız uzar gider. Ergence yazıp çizerse zaten sende sıkılırsın heralde. Bölümünden memnun mu memleketini seviyormu isteyerek mi gelmiş üniye şehir olarak yani? Kısmen bu şeyleri sorgulayabilirsin?
Soran+1 yılYa yemin ederim konuştuğumuzu düşünmek bile heyecanlandırıyor beni 😞😞 Peki ilk ne yazmalıyım merhaba falan mı? Ya da hikayesine yanıt verme falan? 🙈
- +1 yıl
Eğer kaybedeceğin bisi yoksa hani kazansan kaybetsende savaşmak istiyosan şöyle bisi de yapabilirsin. Eski fotolarına inip bir iki beğeni bırak. Dikkatini çeker diye düşünüyorum. Mesaj atcaksanda selam nasılsın de? Iyi sen? de kalmasın konu ama ayarlarsın. Dersten sonra boslugum var eşlik etmek ister misin diye bir soru yönetebilirsin abes kaçmaz yani kız bana yürüyor demez eşek değilse. Gayet yerinde adım atmış olursun🙃 mantıklı geldi mi?
Soran+1 yılDersten sonra boşluğum var eşlik et demek üstü kapalı çıkma teklifi olmuyor mu? Bide iyi sen? dedikten sonra nasıl devamını getirebilirim
- +1 yıl
Çıkma teklifi sayılmaz ilk sohbette deme baktın iyi gidiyor sonuçta disko sinema teklifi değil. Okuldasın vaktin var değerlendirelim demek. Sen gelmezsen başladı gelir bir çay kahve içerim edasında yani aklında bulunsun kullanırsın yerine göre. İyi sen demez inş samimi biriyse neyse sen samimi ol etkilensin. İyi sen diyip kestirip atma o da öyle yapmaz inş. İyi sen dedikten sonra iyiyim bende ama... olsa daha iyi olucam falan de ki sohbet başladığı gibi kapanmasın. "..." öneri istiyosan mesela sınav haftası geçseydi- kedimi özledim yanımda olsaydı- ödevlerimi teslim etsem- yılbaşında eve gidebilsem daha iyi olucam burda yapacak bir sey bulamadim vs-
Soran+1 yılÇok doğruuu bunu denemeliyim
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız olan kıza söylemeli miyim peki, ona da sorup akıl danışmalı mıyım? Bence gerek yok hiç ama bilemedim
- +1 yıl
Gerek yok canım. İkili ilişkinde bile üçüncü şahısları araya sokma derim.
Soran+1 yılPeki ne zaman yazmalıyım sence, saat kaç gibi mesela?
- +1 yıl
Saat takıntın olmasın sonuçta olaya onun açısından bakacak olursak, saat kacta cevap vereyim diye düşünmeyecek ama geç saatte yazma yine de istersen.. akşam üzeri uygun olur hem sohbet yarım kalacak olursa sabah günaydın msjıyla devam eder belki
Soran+1 yılYarın 7-8.30 arası dersim var mesela, derse girmeden merhaba yazsam olur mu ya da ders çıkışında?
- +1 yıl
Uygun derse girmeden yaz.. çıkışta dersten çıktım falan dersin mesajına dönüş olarak
Soran+1 yılMerhaba mı Merhaba X mi? Çok ince düşünüyorum ya ama o böyle düşünmeyecek biliyorum da 🙈 Bu arada biz ilk oturduğumuz gün ben bunun instagram hesabına baktım ve gizlilik açıktı, onunki açık diye ben de açmıştım, sonra akşam arkadaşıma gösterecektim ama bir baktım ki profil kapalı, sonra ben de kapattım. O gün akşam ortak arkadaşımızla foto paylaştım ve arkadaşım da benim gönderimi hikayesinde paylaşmış yani kullanıcı adı vs görünüyor. Sonra bidaha baktım gizliliği açmış, ben de açtım bir ara ama kapattım sonra. Ertesi sabah ekledim bunu, 3 gündür açıktı hesabı ama şu an yine gizlemiş. bir anlamı falan olabilir mi bunların. Çıkmazda gibi hissediyorum kendimi resmen 😞
- +1 yıl
Anlamı olduğunu sanmıyorum aslında sen anlam yüklemeye çalışıyosundur🙃 kız beyni hep detay düşünüyor zaten bendede var. Merhaba diyince merhaba diycek nasılsın diye sor kim bilir en son nasıl olduğunu kim sordu. Napıyosun deme ilk önemli bu nokta. Şöyle yazabilirsin atıyorum... Selam batu naber? Merhaba ali nasılsın?
Soran+1 yılTek yeteneğim anlam yüklemeye çalışmak zaten, nefret ediyorum bundan 🙈 O zaman yarın derse girmeden Merhaba X nasılsın diyorum, iyiyim sen nasılsın diyecektir büyük ihtimalle, ben de iyiyim dersten çıktım şimdi diyicem. Ama ya hmm falan gibi bişey yazarsa ya da smile atarsa ne dicem?
- +1 yıl
Görmezden gel sohbeti sürdür yoksa tıkanıp kalırsın. Belki hım deyip geçmez. Ikinci öğretim misin vs diye sorar. Sende ona sorarsın vs vs uzar konu
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun ya, çok teşekkür ederim... Yarın da yazabilir miyim sana?
- +1 yıl
Rica ederim :) yarın akşam erken uyurum diğer gün sabah uçağım var bnmde erkek arkadaşımın yemin töreni var yanına gidiyorum annesiyle. Telefonu elime alamiycam fotoğraf çekmek dışında
Soran+1 yılPekala, teşekkür ederim tekrar ☺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılatın ya dicemde çocuk çabası varsa sende ona at kayar gider
balık burcunu elinde tutamazsın sonra bak kayar öyle024 Yorumla
Soran+1 yılBalık olduğu ne belli
- +1 yıl
noldu kızdın mı kıskandın mı onu dalgasına dedim ama astrolog nuray sayarı öyle diyoda çok şey yapma şimdi onu
Soran+1 yılYoo anlamadım ki dediğini
- +1 yıl
atamadın mı hala aşağıya atıcam demişsin de
Soran+1 yılÇocuk çabası varsa sende at kayar falan dedin ya onu anlamadım
- +1 yıl
mesaj at sonra elinden kayar...
Soran+1 yılPekalaa...
- +1 yıl
atamadın mı?
- +1 yıl
burcu balık mı ki biliyon mu?
Soran+1 yılAttım, burcunu bilmiyorum
- +1 yıl
ben npıcam ya?
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
aynı konu?
- +1 yıl
çok özledim onu
Soran+1 yılGit yaz
- +1 yıl
2. soruma bak anlarsın baştan 2.
- +1 yıl
ilk 2. soru işte
- +1 yıl
ya da bakma ama ben verdim noyu onun şapması lazım onun ki bende yokki olsa 1 dk çekinmeden a...
Soran+1 yılBaktım ama anlayamadım pek
- +1 yıl
üste yazdım görmemişsindir belki bide ondan sonra konuştu bir şekilde çok bişey söylemedi
Soran+1 yılKızın hislerini boşver, eğer gerçekten aşık değilsen onu gerçekten istemiyorsan hiç bulaşma. Tam anlamadım ama verebileceğim tek tavsiye bu
- +1 yıl
nomu ben verdim diyorum nesini anlamadın onun şeyyapması lazım sevmeseydim vermezdim haftalarca onun için boşboş durmaz ağlamaz 1 haftada vicdan azabı çekmezdim
- +1 yıl
yazamıyo demiyosunda
- +1 yıl
seven kız adım atr
+1 yılhicbirsey yapma eger yaparsan seni yanlış anlayabilit acaba her gördüğüne boyle yapıyordu diye ondan adım atmasını bekle ve asla bir erkeğe çıkma teklifi yapma o sana çıksa teklifi açsın
06 Yorumla
Soran+1 yılGel sevgili olalım demem zaten, ama konuşmak istiyorum onunla bir şekilde
- +1 yıl
zamana bırak dostum hersey olacağına varır
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama bekleyemiyorum, sürekli aklımda sürekli resimlerine bakıyorum, konuşmak istiyorum onunla 😞
- +1 yıl
bir insan kendine asla zarar vermemeli cubku simdi burdayiz birazdan ne olacağını kimse bilmez o yuzden mutlu olmaya calis zaman geri gelmez zamanını iyi kulan mutlu ve huzurlu olmaya calis dostum aşk sevmek sevilmek hepsi sahte bu zamanda gerçek bir insan asla kimseye ihtiyaç duymaz allahtan başka dua eder sadaka verir izin süreli yaparsan mutlugu hissedersin kendini eksik hissetmesin baskasi gitti diye kendini eksik hissedersen daha cok kaybedersin kimseyle tutma kendini ayakta kendin ol
Soran+1 yılHaklısın ama dediğin gibi zaman geri gelmiyor ve ben onu gerçekten istiyorum, oturup saatlerce izleyebilirim onu öyle bişey
- +1 yıl
yapacak birsey yok dostum beni takip edermisin instagramdan lidersahin72
+1 yılTest...
Deneme...
Bir ki...
yaz yolla bakalım ne cevap gelecek. :)00 Yorumla
+1 yılMesaj at bence bekletme derim
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi mi?
- +1 yıl
Şimdi ya da daha sonra ama en kısa zamanda at
Soran+1 yılYarın atıcam, ne yazayım nasıl başlatayım konuşmayı, nasıl devam ettireyim, nelerden bahsedersem keyif alır hoşlanır, merhaba nasılsın faslından sonra sohbete nasıl bağlayabilirim?
- +1 yıl
Mesela hikayesine cevap vererek başlayan bilirsin biraz analiz yaparsın ben mesela futbol dan keyif alırım futbol ile konuşa bilirsin biliyorsan eğer batak tabi o da oynuyorsa beraber batak oyunları seviyorsa oyunlardan ilerliye bilirsin oyunlar la alakası yoksa onu incele analiz yap nelerden hoşlanır nelere önem verir vs onları takip etmen ve bilmen gerekir birde hislerini biraz belirt mesele ona iltifat et çok yakışıklısın bu gömlek sana çok yakışıyor vs vs bu taktiklerle devam edersen emin ol olumlu bir sonuç elde edersin :)
Soran+1 yılBesyocu kendisi ve biz 101 masasında tanıştık 🙈☺
- +1 yıl
O zaman tamam bu dediğim yolda devam et ilerleyen zamanlarda buluşma teklifi et gezin dolaşın sonra kendiliğinden olur :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Otobüsü kaçırma sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam onu
+1 yılAt at bir sey olmaz isirmaz
00 Yorumla
+1 yılBegeni falan yap önce hissettir
00 Yorumla
+1 yılBekle..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılYazzz
00 Yorumla
+1 yılBaşlat
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başlatıcam peki, ilk ne yazmalıyım, sohbeti nasıl uzatabilirim ve ilk mesajı atmak onu etkiler mi?
- +1 yıl
Düşünme bunları selam de gerisi gelir
Soran+1 yılSelam biraz ergen gibi değil mi
- +1 yıl
Ne diyeceksin
- +1 yıl
Selam yani bir şey yok
Soran+1 yılSonrasında peki?
- +1 yıl
Konu konuyu açar
Soran+1 yılSelam nasılsın iyi sen? iyiyim bende, eee sonra ne konuşucam?
- +1 yıl
Ne konuşmak istiyorsan aşıksan o konu hakkında konuş
Soran+1 yılYok artık bodoslama senden hoşlanıyorum mu dicem
- +1 yıl
Yani söylemelisin yoksa bunun zamanı yok yani hiç gelmez hep düşürürsün
- +1 yıl
Düşünürsün
+1 yılBaşlat
00 YorumlaBaşlat
00 Yorumla
+1 yılBekle
00 Yorumla