Bir haftadır biriyle konuşuyorum ama flört olarak yani neyse bugün bu kadar konuştuk ses seda yok daha cevap vermedi normalde asla böyle bir şey yapmaz ilk defa oluyor
1 haftalık flörtte bu kadar heyecan bana çok geldi :)).. Ben patronumla daha samimi ve çok konuşuyorum.. Yazı saatlerine bakınca baya süre.. Enteresan geldi.. İlişkinizin 1. Yılında.. Sa.. As yazarsınız sadece :))
Bence şimdilik bekle. İşe girdiğini söylemiş, belki yoğundur ya da işleriyle meşguldür. Bir hafta çok kısa bir süre, bu kadar strese gerek yok! Biraz rahat ol, yoksa kendini sıkarsın ve karşı tarafa da yansır. Bir süre sonra eğer hala cevap alamazsan, “Her şey yolunda mı?” diye tatlı bir mesaj atabilirsin. Rahatla ve akışına bırak 😘💌
bu adam sana karşı hiçbir şey hissetmiyor. yol ver gitsin. mesajlarina cevap verme kapında köle et
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Çarşamba perşembe günü izinli işe çikmiyor genelde çarşamba günleri dinlenmeyi uyumayı tercih ediyor geçen hafta da aynısı oldu ama perşembe günü nereye gitse fotoğraf attı ordayım buraya geldim şimdi yemek yiyecem vs vs
Geçen hafta salı günü konuşmaya başladık perşembe günü buluşmak istedi ama ben istemedim onu da müsait değilim dedim o da o zaman haftaya buluşalım dedi zaten dün bizim buraya gelmişti pazara pazarlara gidiyor. Ve gerçekten çok yoğun ve aşırı yoruluyor