Beni çok seven bana değer veren en kötü zamanımda hep yanımda olan bir çocuk var ciddi evlilik düşünüyor benden hep bir şans istiyordu ama ben istemiyordum en sonunda kabul ettim denemek için yani ilerde pişman olup keşke deneseydim dememek için kabul ettim. bazı sebeplerden dolayı aramız bozuk gibiydi sonra düzeldi gibi ama yinede soğuk gibiyiz 7 Kasım da mesaj attım ona napıyosun diye o da çalıştığı yerin fotoğrafını atmış bu ne dedim ne ne anlamadım dedim bu attığımın dedi sonra işim var by yazdı bende sana yazanda kabahat zaten dedim engelledim direk sonra engelli kaldırdım wp fotoğrafımı birde son görülmemi kapattım O onu wpten engellediğimi sanıyormuş dün akşam üstü instagramdan bir yol videosu atmış yolumu bilmiyorum diye bir şarkı var o şarkı çalıyordu videoda. böyle konuştuk işte ondan sonra ne o yazdı ne de ben yazdım
Mesaj atsam mı ya da onun atmasını mı beklesem sizce?
Bence mesaj at, hayat çok kısa. İnsanlar hep Pişman olur, yapsaydım veya yapmasaydım diye. Yapmadığım diye değil, yaptım diye pişman olursun en azından. 🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da doğru yani bilmiyorum ben belkide onun beni bu kadar çok sevmesini seviyorum şu an ben evliliği düşünmüyorum o sorumluluğu alamam yani emin değilim kendimden bu konuda bilmiyorum yani bildiğim tek şey onun beni sevmesi onu biliyorum ona çok hak veriyorum sonuna kadar haklı bazı konularda uzun zamandan beri beni seviyor vazgeçmedi vazgeçmiyor ben onu ilk zamanlar da üzdüm çok üzdüm ama ne biliyim kafam allak bullak