İnternetteki flört uygulamalarını hiç kullanmadım ancak aşkın insanın karşısına nerede ve ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz.
O yüzden bu uygulamaları ne tavsiye ediyorum ne de olmaz böyle şey diyorum. Ancak kullanırken dikkatli olun.
Bence Türk kızlarının üstüne güzel kadın yok ama her ülkenin kadınlarının farklı tarafları var.
Türk kızlarının trip atmasında, erkeklerin rolü büyük. Erkeklerimiz biraz daha anlayışlı, kibar ve dikkatli olurlarsa kızlar da daha az trip atacaktır.
Aldatmadır. Aldatmaya girer net bir şekilde. Çünkü karşı tarafın bu durumdan haberi yok. Aldatmak sadece bedensel olarak yapılan bir eylemden ibaret değildir. Zihinsel veya davranışsal bazı eylemlerde bulunmak da aldatmadır. Hakka girmektir. Konu ne olursa olsun, eğer başka bir karşı cinsle sohbet muhabbet oluşumu içine girilmişse ve bu durumdan diğer tarafın haberi yoksa, bu gizli yapılan eylem erdemsizliktir, karaktersizliktir ve en önemlisi münafıklıktır ( ikiyüzlülüktür ). İlişkilerde tarafların birbiri üzerinde hakkı vardır. Ve erdemli bir insan bu hakkın her daim bilincindedir. Bir insanı aldatmak, kandırmak Allah katında da nefretle karşılanacak bir tutumdur. Allah'a ve ahiret gününe gerçek manâda iman eden bir müslüman böyle bir tutum içinde olmaz, kimseyi kandırmaz, kimseyi aldatmaz. İlişkilerde her iki tarafta birbirine sadık olmak, sadakat içinde olmak, dürüst olmak, gizli bir şey yapmamak hususlarında birbirine güvenmek isterler, güvenirler. Güvenmek, karşı tarafı doğru bulmak, doğrulamak, tasdik etmek ve o kişiden emin olmak anlamına gelir. Güvenmek bu derece yüce ve yoğun bir duygu iken, bir yandan da çok hassas bir duygudur. İlişkide güven duygusunun oluşması öyle kolay değildir zordur.. Fakat bu güven sağlandıktan sonra bunu muhafaza etmesi daha da zor olandır. Yoğun bir hassasiyet ister, gayret ister, bilinçli bir tutum içerisinde dikkatli davranışlar sergilemeyi gerektirir. Güveni inşa etmek zordur, belki aylar alır, belki yıllar alır. Fakat yıkılması bazen saniyelerden ibarettir. Ve güven öyle bir duygudur ki, bir kere sarsıldı mı artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bu hayatta geri gelmesi mümkün olmayan 2 şey vardır. Zaman ve güven. Onun için insan bu 2 şeye de hassasiyetle yaklaşmalı ve değerini bilmelidir.
Güven, tek kullanımlıktır. Güven duygusu bir kere kaybedilirse, sonrası hep şüpheden ibarettir.
Sohbetin içeriğine bağlı. Aşırıya kaçmayacak sohbetler gerçekleştirmek ihanet kapsamına girmez. Bu soru "sevgilinizin karşı cins arkadaşı olabilir mi?" Sorusuyla zincirleme bir şekilde bağlıdır. Eğer soruya cevap niteliği olarak evet, karşı cins arkadaşı olabilir diyebiliyorsan sorun yok demektir. Fakat, asla karşı cins arkadaşı olamaz diyorsan internet üzerinde karşı cins ile gerçekleştirilen ufacık bir sohbet dahi ihanet olarak adlandırılabilir...
Aldatmadır tabiki, üstelikte internetten flört diyorsun aldatmanın alasıdır , sen git başkasından tahrik ol sonra tatmin ol , bu aldatma değil nedir? Benim sevgilim varsa ben neden gidip bunu onla değil başkasıyla yapayım. Bu sevgiliyi hiçe saymak sevmemek aptal yerine koymaktır.
Giriyor. Mahkemede sunulursa eğer sana sürekli yazan birine bile “yazma bana ben evliyim” demek muhatap alma oluyor ve evli insan için sıkıntı veren tazminat sebebi sayılıyor.
İnternetteki flört uygulamaları