Geçen akşam sevgilimim evine gittim sabahtan akşama kadar beraberdik? 😊 Yorumlarınızı alayım?

Sevgilimin evine gittim o kadar güzeldi ki her şey masal gibiydi, geldiğimde bana sarıldı ben de ona bir çiçek aldım ev hediyesi diye bir de benden parça kalsın onunla diye, sonra evine girdim bana sarıldı sıkıca öptü kokladi, salona geçtik oturduk televizyon açtık konuştuktan sonra beraber oturduk sorna öğle yemeği yaptı bana onu alıp televizyonun karşısında yedik hem de sohbet ettik, daha sonra müzik falan açtık dinledik berber bana daha çok sarıldı hiç bırakmak istemiyor gibiydi :) sonrasında kanepesi vardı onun onu açtık berber yastık battaniye uzandık ben kafamı onun göğsüne koydum kollarıma sardım onu o da aynı şekilde bh benim hayalimdi dedi :) sonra bana sarıldı iyice onun gözlerinin içine baktım o anda bana yaklaştı burunlarimiz birbirine değiyordu, nefesini hissediyordum çok sıcak olmuştuk, çok istiyorum dedi seni öpmek bana izin veremez misin dedi ben de ona yaklaştım hep bu anda kalalım istedim ama olmaz dedim daha zamanı değil dedim hazır hissetmiyorum sevgilim dedim o da yine ısrar etti yarmqaz çocuklar gibi :) olmuycagini anlayınca beni sımsıkı sqrmaladi saçımın kokusunu içine çekti bir ara üzerime hafif yaşlandı boynumu öptü emdi hatta ısırdı :) boynuma çok ugrasti açıkçası çok hoşuma gidiyordu ama bir ara çok kaptırdı kendini sonra uyardım onu bozmak da istemedim zaydn o anı :) bacaklarını bacağıma doladı hiç yerinde durmadı, onunla olduğum için çok mutluydum o an, sonra göbeğine bakarken güldüm onun birazcık var çünkü o ds yanlış anlamıs o şeyini. Gördüm zaaneti utandı baya ÇÜnku dediğine göre belli oluyormuş, dedi ki bana aşkım korkma sakın dedi senin istemediğin hiçbir şey sana yapmam benden utanmana cekilmene kasilmaan gerek yok sadece çok tahrik oldum dedi bana ondan böyle oldu bende utandim dedi ve bunu çok söyledi bana hatta bir ara bacağıma degmisti atıyordu kalp gibi degsiik bir histi ya :) kızdın mj diye sorunca bende bunun normal olduğunu söyledim akşam yemek yaptım verbaer ve dans ettik müzik eşliğinde sonra beni yolcu etti :)
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim yılbaşında gece onda kalmamı istiyor ama ben özel yurtta kalıyorum evciye ayrılmam gerekiyor halamın evi diye yazicam büyük ihtimalle aramazlar ama annem ararsa beni o gece ne diycem sizce böyle bir risk almalı mıyım ya da gece olmadan mi vakit geçirsek onunla akşama kadar, ya da riske değer mi sizce bir sorun çıkar mı annem yutar mi yurtta olduğumu falan ya da yurttayekn arayıp anne ben yurttayim bir yere gitmiycem ama evciye dayımın ya da halamın evinde kalicam diye yazsam?
Geçen akşam sevgilimim evine gittim sabahtan akşama kadar beraberdik? 😊 Yorumlarınızı alayım?