Erkek arkadaşımla iki gün üst üstte evde buluştuk film izleyelim diye doğru düzgün film de izletmedi koltuğa yatırıp beni sürekli öpüşmeye kucağına almaya çalıştı boynuma indi sonra bende kalktım yeter dedim biraz daha öpmeye devam etti ilerisi olmadı ertesi günde aynısı oldu gecesinde soğuklaştı iki gün sonra ayrıldı bi hafta sonra sevgili yaptı beni engelledi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Demekki o senin sevgilin değilmiş. Seni fb olarak görmüş. Bu erkeklere bu kadar kanmayın. Her erkek seviyorum der.
Benim hakkımda yüzsüz aptal gurursuz diye düşünüp mü engelledi yani
Belli ki tipi değildin. Öylesine takılmış senle
sen niye yüzsüz aptal vs olasin o şerefsiz ve karaktersizmis böyle biriden kurtuldugun için sevinmelisin
Ve vermemişsin. İyi de yapmışsın. Niyetini öğrendin
Öyle zaten ama dört aydır ayrıl barış bi şekilde beraberdik bazen çok ilgili bazen de çok ilgisizdi ayrıldıktan sonra bazen o bazen de ben yazdım barıştık yine aynı şeyleri yapınca ben sinirlenip engelledim karşılaştık dayanamadım engeli kaldırdım öyle konuşup barıştık bi kaç gün sonra da bunlar oldu
Şimdi böyle yaptım diye beni gördüğünde bu aptal bu kız yüzsüz gurursuz olduğumu mu düşünecek yakınlaşmadık diye soğudu zaten kız benim tam tersim rahatlar
İyiki de yakınlaşmamışsın
Peki ya kendimi soktuğum gurursuzluk yüzsüzlükden dolayı olan mutsuzlugumu geçiremiyorum ne yapmalıyım
Ve hala aklımda o var istemiyorum onu ama üzülüyorum
Bu senin grursuzlupun değil ki. Onun güzel kardeşim. Eve gelen her kıza ben buna yapışırım gözüyle bakıyor erkekler. Yani ev demek cinselliği kbl etmiş kız demektir. Sen vermemişsin. Oda çıkarı olmayınca basmış sana tekmeyi. Senin burada mutlu olman lazım. Ya kullanılıp atsaydı seni. O zaman ne hissedecektin. Herşeye iyi yönünden bakmayı bil. Morel bozma
Ne kadar teşekkür etsem az sana beni çok rahatlattın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rica ederim
zengin şanslı erkek olmak böyle bişi, herkes böyle şımarık davranmıyor, sizin çevre böyle
Ne alakası var anlamadım
Biri vermiş işte 😄😄senden alamadini bir baskasindan almis 😄😄
Görüştüğü kızı tanıyorum benim gibi değil daha rahat zaten çok da samimiler
sen niye o kadar güldün
Almak ıstedıgını baskasından alacak ıste
Kız verici zaten evinde kaldı dün gece yılbaşında clupe gittiler fakeden baktım
Dua etki ileri gitmeden ayrılmış
Sevemiyorum seni denedim olmadı dedi yeni sevgili oldular biliyorum dün gece beraberlerdi
Verseydin ayrılmazdı.
Herkesin niyeti farklı istediğini alamayan gider
Seni becerememiş başkasına kaymaya gitmiş
En iyisi olmuş amacı farklı imiş
Ne yapmam lazım hem ayrıldı hemde engelledi bir de görüyorum sürekli
Yerini doldur arkadaş fazla canım biri imiş
Birine bir şey hissetmeden nasıl hayatıma alıcam ki bir daha kimseyle olmayacakmış kimse beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum
Sen benim yaşadıklarımı duysan dndjdsjdn keşke 😂 o zaman hislerin geçerdi
Anlatsan keşke
Anlatıcam at mesaj
Atttım
istediğini alamamış
Bu çocuk için çok üzülüyorum beni bıraktı kızla yakın diye kurtulmuşum mu demem lazım
üzülme kıza üzül
Kız da onun gibi çok rahatlar ben çok yüzsüzlük yaptım gurursuzluk yaptım olalım diye onu hep affettim engelleyip kaldırdım yazdım en sonunda öyle barıştık şimdi psikolojim bozuldu böyle yaptım diye
sende de suç var
Nasıl yani
İşte artık olmamasına üzülmüyorum yaptığım hatalara üzülüyorum
akıllanmışsın neyseki
Şimdi ne yapmam lazım
unut
Istedigini alamamis
Niyetini belli etmiş
Iyi yapmış