Ayrı şehirlerde yaşıyoruz buraya geldik lavanta bahçesine gittik resimlerimi çekti falan eylendik öyle ordsn ordsn sonra tarla gibi bir yer vardı onun aşağısında deniz var hiç kimse yok oralwrda bir tsnr güzel bir yazlık ev vardı çok güzel biz bayır gibi bir yerden indik orası sessiz ve kimse yoktu orada baya vakit gecirdik 3 saat falan ordsn sonra işte taksi arıyoruz taksi durağının orada yanimizdan açık bir kız geçiyor çok açık giyinmiş mini etekli ben dikkat etmedim sevgilim bu kız bana bakıyor iş atiyor diyoe dedim sen neden oraya doğru bakıyorsun sonra bı tane yeşil elbiseli kadın geçti öyle dar giymiş ki sevgilim tam motor dedi bende defol git dedim ben gidiyorum falan dedim işte ya nere gidiyorsun gülerek diyor hoşuna gitmiş gibi böyle davranmam ben biraz sinir olsum gözü dışarda biride değil oysaki
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaç defa diyorum gaz dolu tüpü çakmakla kontrol etmeyin diye ama yok anlamıyorlar
Ne diyon anlamadim
Yani diyorum ki o kadar vakit geçirmenize rağmen bunları yapması normal değil ya cidden o kızlara baktı ya da senin yanında kıskandırmak için bilerek yaptı ki 2. si daha doğru bir durum ve bu da direkt ayrılma sebebi olur yani
Her ikisinde olabilirrr hayır beni seviyor ilgileniyor benle ve daha önce böyle bir şey yapmamıştı simid garip kırıcı bir durum
Şimdiye kadar o garip ve kırıcı durumu yaptıysa bir nedeni var işte sorgula bakalım altından ne çıkacak saçma bir neden mi yoksa doğru bir gerekçesi var mı?
Benim kafamda hemen şüpheler oluşuyor gibi bilmiyorum şu an buna taktım moralim bozuldu
Yani normal çünkü yanında oldu bunlar eğer biri söylese kpbfuramazdın söylemedi derdin de
Neresi gittiğiniz yer konuyla alakasız ama lavanta tarlası nerede bulunur ki Türkiyede çok merak ettim 😂
Tekirdağ iyi güzel vakit geçirdik sondaki davranışı çok sinir etti
Yaa öyle erkekten olmaz seninleyken diğer kızlara gözü kör olmalı tabi nasıl biri olduğunu en iyi sen bilirsin ama yazdığına dayanarak çocuk çok karaktersiz biri kusura bakma ama
KaraktersiZ biri değil hiç böyle yapan biride değildi ama bu davranışı hoş değil ya
Maalesef ki hoş değil ilişkiniz ne kadar 3 yıllık olsa da bazı şeyleri görmezden gelmemeye çalış sonradan toparlanman zor olur her yönden umarım anlatabilmişimdir, bol şans.
Görmezden gelmiyorum böyle şeyler görmezden gelinmez bilmiyorim benmi çok abartiyorum
Senin yanında öyle yapması hoş değil sonuçta orada yakında oldunuz demi
Aynen değil sanki onlara bakıyor gibi geldi bide onlara böyle süt dilimi gibi giyinmiş
K4şar olcakti gitmiş site duzelmis
Peki siz yakın oldunuz mu ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım
Evet oldukda çok değil yani sevgilil biraz fazla istekli
Anladım ayrıca önerim ve sorum olacak gizlisin nasıl yapalım?
Azmıs demekki ayrılırken aklına gelmis
Ayrılmadık ki ayrıca hiç böyle yapan biri değil beni seviyor benim yanimda neden böyle diyor
3 saat yalnız kalmıssınız sımdı burdan yazdırma dm gelsene
Ne yasicakdin
Gel diyim
Gelmiyorum
Tesekkur ederim
Ne öğrenmmeye calisiyon
Hic bir şey red edene saygı duymak tesekkur etmek garip mi geldi sohbet ederdik daha özgür konusurduk ama kabul etmedin bende saygı duydum
Yok garip gelmedi olabilir
🌼
Hiç hoş değil bu davranışı
Yanii hiç böyle biri değildi benim yanımda böyle demesi ben çok sinir oldum beni saf zannetti galiba
Hâlâ görüşüyor musunuz peki
Evet 3 yıllık sevgilim
Galiba seni sinirlendirmek hoşuna gidiyor ama her nolursa olsun gerçekten hoş değil
Eğer tekrar ederse ona karşı tavrını ortaya koy
Aynen ama ben dikkat etmedim su kız bana dil atıyor iş koyuyor bide kız iki sattir bakıyor gibi
Yani dediğim gibi rahatsız oluyorsan bunu onunla konuş
Kiskandirmis seni kendince canım