AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Serserim benim delidolu sevgilim..
Alfa erkek her zaman en yok seçilen bir erkek türü kızlarıda kafasına buyruk olması hoşlanırlar
Hangisini tercih edeceği kişiden kişi değişir yalnız.
Serseriler yakışıklı oluyor
çeneleri iyi laf yapar o çocukkarının
Efendi erkek teklif etti de ben mi Red ettim
Edince kabulmu edicen sanki😂
Niyeti ciddiyse olabilir
Gerçekten çok ciddi ve samimiyim konuşursak zaten anlarsın
Sanaldan olmaz ben gerçek hayatta biri belir bana açılırsa diye şey yaptım. Sanaldan kim 'e derse güvenmiyorum ister zengin yakışıklı olsun yani
Sanalda olmak uzayda olmak değildir sende ciddiyse elbet yüz yüzede görüşülür konuşulur
Birde şunu unuttum, benim okulum var okul bitsin iş bulayım hemen evlenirim yani tabi tercihim efendi biri olur çünkü bana hep iyi davranır üzmez mutlu hayat yaşarım hayali bile güzel
Her şey başım üstüne ne diyelim önemli olan ciddi ve kararlı olmaktan geçer
Daha zamanım var yani aklım karışır şimdi kendime eş bulursam derslere odaklanamam filan...
Aynen şu an en önemlisi derslerin çünkü okumanı bende çok isterim okulunu bitirip mesleyini eline almanı
Evet yani öncelikler var ailem baya çabaladı benim için
Özelde konuşalım olurmu?
Neden ki
Burada soru soranın sayfasında konuşmamız doğru olmaz sana karşı bir saygısızlığım olmaz rahat olun
Serseri erkekle asla olmazzz
malesef ondan sonrada mefta
Şöyle ki; herkes hakketiğini bulurmuş.
Biraz mazosistiz galiba🙄
Hem efendi hem serseri olacak
ç) belirtmeye gerek kalmadığı için (yoksam)
Rahatlık batıyor, ondan olsa gerek.
Sanirim ruhlari deli :)
Daha sexsi heyecanlı olduğu için 😉
Kaç tane efendi erkek gördün hepsi çirkin mi ve serserilerin hepsi kaslı model mi
Kadınlar diye genellemeseydik iyiydi 😊
Tercih ettiklerini de nerden cikardin
Her kadın için öyle değildir.
acı çekmeyi sövülmeyi dövülmeyi seviyolar...
Serseri değil yakışıklı
Çünkü kadınlar eğlence ister
Ee efendi adam eğlenemez mi?
Efendi adam eğlenebilir
ama bir serseri kadar eğlendiremez.
Ajahaj yanılıyorsun. Hemde ciddi manada yanılıyorsun.
Sana göre... :)
Efendi adam Kariyer odaklı adamdır aynı zamanda. Ve bugün değil eğlenmek içtiğin su bile parayla olduğuna göre Nasıl eğlenebilmeyi düşünüyorsun 🙂
Kendi paramla eğleniyor un
Hayatımdaki insanların paralarıyla değil.
Ayrıca, serseri olup deli para kazanan da
birsürü adam tanıyorum. Burada serseriden
kasıt tek bir tipleme değil; narsist, egoist, dediğim dedik tipler de serseri kabul edilebilir, bence.
Kadınların kendine acı çektiren erkekleri sevmesiyle aynı şey yani işte ama aslında bu insanın doğasında var, sadece kadının değil. Erkekler de kendilerine itiraf edemeseler de daha cüretkar kadınlardan hoşlanır.
Evet benim dediğimde bu zaten. Burada Serseri erkek para kazanamaz efendi erkek dibine kadar kazanır diye bir ayrım yapmadım. Ben burada efendi erkek eğlendiremez demene takıldım. Efendi adam isterse dibine kadar da eğlenir, dibine kadar da içer, Dibine kadar da hayatını yaşar. Sadece neyi ne zaman yapacağını bilir ve bunları sıradan kadınlarla değil tek bir kadınla yapmayı ve ona sadık kalmayı seçer. Efendi ile Serseri arasındaki fark budur, Birisinin sana bağlı kalmayacağını bilirsin ama devam edersin diğerinin ömürlük olduğunu bilirsin. Efendi adam ile serseri adamı iki gemiye benzetebilirsin. İkisi de bütün dünyayı gezer dolaşır ama hep tek bir limana döner diğeri başıboş denizlerde kaybolur neresi denk gelirse mantığında aranır durur.
Sadakat ile serserilik arasında bir bağlantı yok, bence. Senin "efendi erkek"ten anladığın ve "serseri erkek"ten anladığın ile benim anladığım aynı şey değil demek ki ve birçok kadının da bence yoksa böyle bir soru sorulmazdı zaten. Benim aklımdaki "efendi erkek" tanımına uyup da eğlenceli olan bir erkekle ben karşılaşmadım.
Nedir senin efendilikten serserilikten kastın? Ya da eğlence anlayışın nedir biraz açar mısın? Sen erkekleri neye göre serseri ya da neye göre efendi diye nitelendiriyorsun?
Bunun bir kriteri olmaz, bence.
Hisle alakalı bir durum. Görerek karar verdiğin bir durum ve çok detaylı, ayrıntılı, en azından benim için
Ne kadar anlam yüklemişsin iki tanıma :) Ben ki efendi bir erkek olduğumu düşünüyorum en azından kendi tanımlarıma göre. Ve eğlencenin eğlenmenin tek bir kalıba sığdırılamayacağını düşünüyorum. Ki eğlenme zevki bana uymayan bir kadınla zaten ben birlikte olmam. Sana göre eğlence gece hayatıdır. Bir başkasına göre kitap okumak ve batan güneşi sevdiğiyle izlemektir. Böyle bir durumda bu kişinin sevdiği kız da zaten kendisi gibi batan güneşi izleyerek dibine kadar eğlenen bir kişiliğe sahip birisidir. Yani sen neyden hoşlanıyorsan öyle bir kişiliğe sahipsindir. Kızlarda efendi ve serseri diye ikiye ayrılıyor. Serseri serserilerin kendini en iyi eğlendirebileceğini düşünüyor hanımefendi kendisinin beyefendi birisinin eğlendirebileceğini düşünüyor zevkler ve renkler aynı değildir
Anlam yüklediğim bu iki kelime değil.
Kadın-Erkek ilişkisi ve insan doğasının
bir parçası olarak detaylı hale geliyor.
Yoksa üstüne oturup düşünmedim ama
kült kitapların, feminist yazarların kitaplarının
ve insan doğasını sorgulayan kitapların yolunun buradan geçtiğini görebilirsin. Fazla soyut oldukları için tartışmak da istemiyordum aslında ama maydanoz olmak bir gelenek Türklerde. :)
Anlamadığın zaten verdiğin örneklerden de belli.
Mesele yaptığın aktiviteyle değil, onu yapma biçiminle ilgili. Sana göre sen kendini efendi bir erkek olarak görüyor olabilirsin ama bir kadın için efendi olup olmadığına o kadın karar verebilir. :) Kadın seni serseri gördüğü sürece, zaten eğlencelisindir onun için. Efendi erkekler ve hanımefendi kadınlar birbirleriyle eğlenmek için bir araya gelmezler yani ilişkileri tutkuya ya da eğlenceye dayanmaz. Güven önceliklidir. Serseri erkekler ve eğlence arayan kadinlarsa tutku üzerine kurarlar ilişkilerini. Bir erkek Scarlett Johansson gibi bir kadını
hanımefendi olarak gördüğü için değil
cüretkar gördüğü için ister ve her erkek
3 aşağı 5 yukarı aynı tarzda bir kadını ister
ama efendi erkekler bunu kendilerine itiraf edemezler. Bunun tüm insanlık tarihine, kalıtımsal şekilde dayanan psikolojik açıklamaları mevcut ama gerçekten konuşmak isteyeceğim son konu filan. Bu yüzden iyi geceler :) ve n'olur, artık kendi sorunuzda görüş paylaşılmadiysa, sizin görüşünüze salca olunmadiysa, insanlara düşünceleri için hesap sormayı kesin.
İşte bunlar hep fazla Türk dizisinin etkileri. Tutku demek anladım. Grinin elli tonu filmindeki gibi. Ya arkadaşım siz nerede yaşıyorsunuz Allahaşkına? Maydonoz olma konusuna gelirsek siz yorumda Efendi erkekler eğlendiremez diyerek bir atıfta bulundunuz ve eğer bir genelleme yapıyorsanız benim de buna doğrudan müdahale hakkım vardır. Bir ilişkide tutku da vardır aşkta güven de. Bunlar ilişkinin olmazsa olmazlarıdır. Yani düşüncenize salça olduğum falan yok. Bir Erkek olarak yorum yapıyorum. Yani yine genelliyorsunuz ve nasıl düşündüğümü benden iyi bilemezsiniz. Bir erkek aynı tip kadını istemez. Eğlenilecek ve Evlenilecek kadın vardır. Evlenilecek kadın olarakta diğer erkeklerle en az vakit geçirmiş ilki olunabilecek kadın aranır. Hani siz buna geri kafalılık diyorsunuz ama aslında bu evrimsel bir kazanımdır. Bencede Kalıtıma hiç girmeyelim, Çünkü bir Genetik mühendisi olarak benim alanımda bana bilgiçlik taslamaya kalkıyorsunuz.
İnsanın evrimsel kazanımları beynin işleyişi ve kadın erkek psikolojisiyle ilgili daha fazla kitap okumanızı tavsiye eder iyi akşamlar dilerim.
Kadını "evlenecek", "eğlenecek" diye genelleyen biriyle bence de uzatmanın anlamı yok. Bir bölümü okumanız ya da bir alan üzerinde uzmanlık belgenizin olması o alanda iyi olduğunuzu göstermez. İğne yapmayı bilmeyen hemşireler ve avukattan daha çok hukuk bilgisine sahip olan sıradan vatandaş gibi. Okuduğumu anladığım için ve okumaya devam ettiğim için dediklerim tutarlı ve gerçeğe daha yakın ama okuduğunu anlamıyorsan istediğin kadar oku yine senin çıkarımlarına ulaşmak mümkün. Diziye ihtiyacım yok, çok daha iyisini yaşadım, yaşadığımı biliyorum ve öyle konuşuyorum. Bu yüzden sıradan düşünen bir "efendi" erkek beni anlayamaz işte. :)
Tıpkı senin gibi. :) Hanımefendi, "evlenecek" kadının ve o kadının zaman içinde seni yiyip bitiren kompleksiyle, kıskançlığıyla mutluluklar dilerim. :)
40 yaşına geldiğinde ne demek istediğimi çok net anlamış olacaksın. :) Tabii az önce tarif ettiğim cüretkar kadınlardan birine yenik düşmezsen :)
Erkeği serseri ve efendi diye ayırıyoruz ve buna karşı çıkmıyorsun 🙂🙂 Kadını ayırınca mı söz konusu oldu şimdi? Kadınımın beni kıskanması beni bitirmez aksine yüceltir ve mutlu eder. Sana bol tutkulu aşklarında mutluluklar. Ben 40 yaşıma geldiğimde Çocuklarımla ve karımla doyasıya eğleniyor ve dünyayı geziyor dünyadaki her bir keyfin tadına bakıyor olacağım ömrüm yeterse.21 yaşındayım.(Hoş 17-18 göstersem de..) Eli Yüzü düzgün yakışıklı olduğu söylenen başarılı tuttuğunu koparan birisiyim. Ve bu zamana kadar hayatıma sadece 1 kişi aldım. Bir kez sevgilim oldu 🙂 21 senedir cüretkar kadınlardan birisine düşmediysem kalan ömrümde de düşmem merak etme sen 🙂 Asıl sen 35 yaşına geldiğinde demek istediğimi anlayacaksın. O tutkulu ilişkilerin seni ne kadar yıprattığını sakin bir hayat istediğini göreceksin. Öyle bir eş arayacaksın çünkü hep böyle olmuştur ama bulabilir misin orasını bilemem 🙂
"Serseri"nin ya da "efendi"nin benim algımda kötü bir yeri yok çünkü.
Kıskançlık, beynin kimyasını bozmadıysa tabii.
Tek bir adamı sevdim ve hayatımda olmasa da ona bağlı kalacağım. :) Serserilik, eğlence böyle bir şey işte. Güvence için, güvenli bir liman için efendi bir erkeğe ihtiyaç duymamak... Hiç evlenmemiş ya da sevdikleri adamları kaybetmiş her kadın marjinaldir bakarsan görürsün. Evde yemek yapmayı meziyet sayan ya da belli bir saatte evde olmak şartı koşan biri, yeterince bağımsız değildir ve bağımsız, özgür değilsen de başka güvencelere muhtaçsındır, net. Bundan anlaman gereken şey, evde yemek yapmayacağım vs. değil ama eminim öyle anlarsın. :)
Bizim gibilerin hakkında hep birsürü önyargı vardır çünkü biz kendimizi hep en leş haliyle tanitiriz, yakınımıza gelebilecek kadar cesur, serseri erkekler ne demek istediğimizi zaten anlar. :)
Sana eğlence olmak istiyorum
Şu an ciddi manada eğlenebiliyor musun? Ya da cidden bağımsız mısın? Bağımsızım diyorsun senin bağımsızlığın sadece erkeklere mi 🙂 Mesela ekonomik olarak bağımsız mısın? Bana hayatı öyle bir anlatıyorsun ki toz pembe. Sanki Televizyondaki o beş para etmez dizilermiş ya da amerikan filmlerindeymişiz gibi. Şu an tamam çok serseri çok özgür ruhlusun. Kalk Amerikaya git yapabilir misin? Ben de özünde serseri ruhluyum ama bir gerçek var ekonomik olarak bağımlıyım. Yanlış anlaşılmasın ailemin durumu Türkiye şartlarına göre oldukça iyi ve ne kadar istersem saniyesinde verirler. Ama böyle bir şey yaparsam kendim başarmış olmam. Kendi paramı kazanmak ve doyasıya serseriler gibi yaşanıp eğlenebilmem için katetmem gereken bazı aşamalar var. Bu aşamaları takip eden erkeğe, daha doğrusu bu yoldan gitmek zorunda olan erkeğe sizin gibi kadınlar eğlendiremeyen erkek diyor. Yani sonuç olarak burada senin serseri efendi erkek olarak tanımlaman tamamen parayla alakalı anlatabildim mi 🙂
Kolay kolay hiç kimsenin olmadığı kadar özgür ve bağımsızım, emin ol. :)
İstediğim her şeyi, istediğim saniye yaparım.
Beni bağlayan tek şey artılar ve eksiler olur ki
zaten bir şeyi daha eksiye geçeceksin diye yapmıyorsan da yeterince istemiyorsun demektir.
Şimdiye kadar ne istersem ve benim için ne kadar kötü olursa olsun yaptım, yaparım.
Hayatın realitesini ne yazık ki tam olarak kavrayamamışsın be arkadaşım...
Bağımsız değilsin. Sen kendini bağımsız görüyorsun. Akvaryumdaki bir balık gibisin. Kendi başarabildiklerini bağımsızlık olarak değerlendiryorsun oysa sen sadece bir akvaryumdasın. Asla bir okyanusa açılamazsın.
Bu durumun parayla hiçbir alakası yok.
Özgür olmak zaten aç kalmayı da göze almak demektir, paranın olması lükstür ve iyi bir stratejinin getirdiği nimettir ve iyi bir strateji yapıp özgür kalabilmek için de o stratejinin isteklerinle uyumlu olması gerek.
Ben 16 senelik yüzücüyüm, okyanuslara bağlı denizlerden birinde açık deniz maratonuna katılacağım. :)
Temsili değil, gerçek. :)
Çok sevindim senin adına umarım hayal ettiğin yerlere gidebilirsin. Ben gidemedim bu sene Oxford kalitesinde bir okuldan staj kabulü almama rağmen bölüm başkanımın ego yapması sayesinde gidemedim. Hakkım yandı. Çünkü ekonomi rezaletti ve ben hem bölüm başkanına hem de Ekonomiye bağımlıydım 🙂 Ne yazık ki bazı sınırlar var ve onlar geçilemiyor
Bu senin bağımsızlığını ya da özgürlüğünü engellemez ama
Yani sırf bu yüzden bağimli bir insan olmus olmuyorsun.
Tabi ki.. Özgürüm. Ama kendi sınırlarım içerisinde. Şu an birisi bir çanta içinde bir milyon dolar vermedikçe de o sınırları genişletmemin imkanı yok gibi duruyor 🙂 Mesela dünyayı gezmek istiyorum ben pasaportuma pasaportum bana bakışıp duruyoruz. İlk etapta ekonomi sorun. Ailemden 10 bin 20 bin tl bile alsam euro ya da dolara çevirince yurtdışında 1 ay bile dayanamayacağım gerçeği ortaya çıkıyor. O yüzden bilemiyorum ya 🙂 sanırım kabullendim artık bazı şeyleri.
Ne kadar istediğinle
ve ne kadar korktuğun
ile alakalı.
Peki senin şu hayatta yapmak istediğin şey ne ve onu ne kadar çok istiyorsun?
Eğer bu kadar çok istiyorsan neden hala başaramadın? Çünkü tek etken bunlar değil dostum. Evet korkuyorum sonuçta hiç görmediğim ülkeler ama korkum beni daha da kamçılıyor. Hepimiz isteklerimize ulaşmak için bazı aşamaları geçmek zorundayız. Ve inan her şey sadece istek ve hırsla cesaretle alakalı demeyi çoook çok isterdim ama değil. Nereye bakarsan bak işin sonu ekonomiye sosyolojik durumuna ve daha bir çok etkene çıkacaktır.
Zamanı gelince ne kadar istediğimi göreceğim
ama özgürlükten daha önemli bir şey yok benim için.
İsteklerimi paylaşmaktan yana değilim. :?
Özgürlükten anladığımız şeyler çok farklı ve
ben evsizken de, her türlü durum içinde de mutlu olabilirim ve kendi mucizelerimi yaratabilirim, bunda bir sıkıntı yok. İstediğim her şeyi istediğim zamanda elde ettim ben. İnsanların problemi neyi gerçekten istediklerini bilmemek, korkularına ve nefislerine yenik düşmek ve her şeyi aynı anda istemek. Ben istediğim her şeyi istediğim zamanda alacağım, bundan bir şüphem yok. Stratejim de doğru ayrica
İki saattir konuşuyoruz. Her ne kadar senden farklı düşünsem de beyin fırtınası yapmamı sağladın. Sohbetinden keyif aldım arkadaş olmak ister misin?
Teşekkür ederim 😊
Bu evet mi demek oluyor 😃
Hayır demekmiş... Neyse yüzmede başarılar 👋
Genelleme yapmak yanlis herkes dengine misali..
Efendi erkeklerin çekingenliği yüzünden
hepsi değil genelleme yapma
Efendi tercih edenlerde çok
Şöyleki çünkü m. allar mk
Eskiler ne demis efendilik efeliktir.
Hayır gelmez böyle tiplerden.
güçsüz olduğu için güçlü bulma çabası
Kendisi de serseriyse belki.
aklıma taktım ;)
Çok takmazlar, umursamaz ve kaçıktırlar. ondan..
Macera adranalin heyacan arıyorlar ondan
Dünyanın kanunu bu
Efendiliğin modası geçmez 😊
Bu herkes için geçerli değil
Bunu hep bende merak etmisimdir
Kadınlar parayı ve gücü sever...
Bu söylediğini rahat tipler başıboş tipler yapar
Kadınlar ilginç yaratıklardır
Kendileri de serseri oldukları için (:
bir anlasak keşke ahhg
Hayatlarına macera katmak istedikleri için
O kadinlarin alayi aptal beyinsiz