Zilzal suresi ile giden sevgiliyi geri getirme işlemi hakkında bilgisi olan var mı?

Bu uygulamayı yaptım günde bir defa yapın deniyor çok etkili olduğu için dün gece 12 den sonra okudum gün devrettiği için bugünün duasını mi okumuş oluyorum bu gece okuyamayacağım için de biraz önce okudum şimdi ben bunları günlük olarak mi sayacağım 2 defa mi okumuş oluyorum etkilerini de yasıyorum 1 Okumamda baş ağrısı olmadı ama korku vardı çok az uyuyabildim gece sanırım kendi kuruntumdan dolayı ama kalbim sıkıştı şimdi ruhum daralıyor ve basimda acayip ağrı var etkisini gösterdiğine isaretmis bunlar 3 'yu okuyayım mi yoksa çok mu ağır gelir yarın gece mi okumama devam edeyim sayıyı hesaplama da sıkıntı çektim bir yardim edin ne olur
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığımın yanlış bir şey olduğuna karar verdim olacağı varsa hayırlı ise zaten Olur biz ne dersek ne istersek Allah bizi korusun deyip dua etmekten başka bir çarem yok şimdi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Zilzal suresi ile giden sevgiliyi geri getirme işlemi hakkında bilgisi olan var mı?