Sıkılıyorum anlamıyorum nedenini, sorun sen degilsin aslında yani senden sıkılmıyorum da ilişkiden sıkılıyorum. böyle bir mesaj gelse nasıl bir tavır sergilerdiniz?
Ayrılık mesajı yollayan sevgilinize cevap olarak ne yazardınız?
Seven insan ne sıkılır nede bunalır. Ayrılık sebebi sadece karşısında ki insanın hayatına büyük bir zararı dokunmuştur daha fazla zarar görmesin diye uzak olmak ister ancak o zaman severek ayrılma olur. Bu sıkılma olayı sadece saçma bir bazeretten başka bir şey değil. Zaten ayrılma olayını sen içinde kabullenmişsindir demektir bunu sunmak.
Nedenini sorardım. Eğer mantıksız bir şeyse zaten ayrılacakmış bahane arıyormuş diye farklı konuşurum. Eğer mantıklı ise ve düzeltilebilir bir şeyse öncelikle düzeltebileceğimi söylerdim. Eğer olmuyorsa da peki der çekilirdim.
Eyvallah der neden diye sormam merakta edmem muhtemelen başka biri olmasada ya daha önceki buluşmaları gezdiği yerlerleri o sohpetleri hatırlayıp göz önüne geldiğinde haaa demek imali üstü kspalı alen girli entrikalı görüşleri fikirleri beyanlar ıalalade sunuşları içten içe susmaları siz her defasında aşktan sevgiden doğadan sevdiğini apacık belli ederken sizin ona yazdığınız ilk aşk şiirini heyanla okumaya çalışırken yeni aldığınız kedinin özellklerini anlatmaya çalıştığınızda yüreğiniz pır pır ederken işte o değer verdiğiniz size kacamak cevaplarla gözlerini ve duygularını halaa sizden ceviriyor belkide alaycı davranıiları ile size bir mesaj vermek istemiştir nede olsa ayrılmak kelimesini kullanmaya cesared etmiş olması bu nedenle böyle bir mesajı atmış olabilir
Bende senden sıkılmıştım falan derim belli etmem üzüldüğümü takmiyo gibi yapar gebere gebere ağlarım sonra seviyosam eğer ama unuturum yani zor olsada ama yalvarmam ona kesinlikle.
En İyi Cevaplar