Bunu söyleyen kişi muhtemelen güven sarsıcı harekette bulunmuştur ve kendi yaptığı ile yüzleşmekten korktuğu için karşı taraf yapmış gibi tavır almaya başlar.
Geçen hafta o pub da ben diskodaydim o bana kızlardan uzak dur diyor özlüyorum diye mesaj atıyor İngiltereye dönmüştü kendisi ingiliz zaten.. yakında seni aricam dedi bende 5 dk sonra müsait değilsen yarın arım seni dedim o da çok içtiğim için arabayı eve suremeyecegim dedi. Emma karda kalacagim orada seni aricam dedi bende gerek yok dedim görmedi mesajı 1 saat sonra aradım cevap yok bende akabinde artık sana güvenmiyorum dedim onuda görmedi ki ertrsi günü öğlen heryerden silip engelledi...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Demedimi ki bana bende ayrılma bahanesi arıyor dedim kesin krizi fırsata çevirdim sevgilisi olan erkeğe çok kız yazar bana da o sıralar yazan kızlar vardı hemen birini ayarladım flört etmeye başladık sevgilime de haklısın hislerinde başka biri var ona ilgi duyuyorum dedim ayrılalım dedim bu şok peşinden koşarım ağlarım diye bekliyordu ters tepti hemen fotoları sil haftasına yeni sevgili ve fotolar iyi küfr etti bana hep siz mi cin fikirli olacanız evveliyatını çözdüm ben kızların 😏
Güvenmiyorsan benim de sana güvenmemi bekleme derim çünkü güven saygı gibidir eğer saygı duyarsan saygı görürsün ve güvenmediğim birisiyle sevgili kalmam
Önce nedenini sorarım medeni birsekilde ayrılırım helâlleşmem ve güzel teminlerde bulunur elimden başka bişey gelmez zaten hadi eyva Allah derim çekilirim artık...
En İyi Cevaplar