Haha, herkes atıp tutmuş ama reelde buna hayır diyebilecek çok az kişi çıkar. burada bile yalama olmuş bir sürü ilişki görüyoruz ki reel olarak yaşanmışlıklar paylaşan iki kişinin buna hayır diyebilmesi gerçekten zor. Ama doğru mu değil? Bir şekilde bitmiş bir ilişkinin 2. şansta devam ettiğini hiç görmedim. Ne demişler dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. Ve 2. şansta maalesef o kırık yerden devam edip gidiyor. Rüzgarı affetmek işe yaramıyor.
Eğer ki zamanında bana karşı büyük hataları olmamışsa, saygılı bir şekilde birbirimizden ayrılmışsak ve ona karşı tüm duygularım ölmemişse eğer, ona bir şans daha verebilirdim.
Sevgili muhabbetleri bana hep saçma gelmiştir. Oldu da yaptım öyle bir hata geçmişte. Karşıma çıktı ve bunları söyledi diyelim. Vereceğim cevap şu olurdu: Yollarımız ayrılalı çok oldu. Yolda kalmak istemiyorsan otostopla geri dön ๑
eğer yeni bir ilişkim yoksa efendim onunla tekrar bir araya gelir yeniden başlarım ama yeni bir ilişkim varsa o eski sevgilinize bu iş kesinlikle olmayacak derim efendim
Arkadaşım sapık mısın rahatsız etme diye telefonu kapatırım :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dönmek mi? Hiç bit sevgilimin arkasındam kötü düşünmedim de konuşmadım da ama en sonunun arkasından şunu diyebilirim. Mezarını görsem o mezarı tepeler geçerim. O derece nefret ediyorum.