Müslüman olup dinini Hakikat Kitabevi'nin kitaplarından ya da dinimizislam.com sitesinden öğrenen var mı?

Bu kitapları okumaya başladığım sıralarda imkanım vardı ve özellikle tartışılan günümüz meseleleri hakkındaki hükümlerin kaynağını araştırdım. Doğru olduklarını anlayınca güvenip bağlandım. Yalnızca nakli esas alan ve birçok İslam aliminin kitabından nakilde bulunan kitaplar bunlar. Çok derin bir alimin kaleminden çıktığı belli. Buna rağmen kendi aklından konuşmamış, "Büyüklerin sözü, sözlerin büyüğüdür" buyurarak büyük İslam alimlerinin kitaplarından ve üstadı Seyyid Abdulhakim Arvasi (rahmetullahi teala aleyh) hazretlerinin sözlerinden nakletmiş. Tartışılan fıkhi meseleleri, ötekilerin düştükleri hataları bir bir çürüterek öylesine izah ediyor ki, aksini söyleyenler seni kesinlikle ikna edemiyor. Çünkü kitapta yanlışlar bulunduğunu iddia edenler dahi "neresi yanlıştır" diye sorulduğunda sana delil getiremiyorlar. Seyyid Abdulhakim Arvasi (rahmetullahi teala aleyh) hazretleri "Evliyanın sözünde rabbani tesir vardır" buyurmuş. Bu kitaplar da evliya zatların sözlerinden nakil olduğu için böyle oluyor. Bu kitapları okudukça İslam dinine ve evliya zatlara hayran oldum. Aklımı bırakıp kitapta yazılanlara teslim oldum.

Soru sorulmadığı ve hakaret edilmediği takdirde ne düşünürse düşünsün, nasıl inanırsa inansın kimseye cevap vermeyeceğim.
Müslüman olup dinini Hakikat Kitabevi'nin kitaplarından ya da dinimizislam.com sitesinden öğrenen var mı?