Eşim beni yanlış anladı ve korktu, tartıştık diye üç gündür konuşmuyor yatakta ağlıyor, ya ne yapayım kurban olduklarım?

Geçen gün araçtayken eşimle hararetli şekilde tartıştık bağrıştık ama elimi kaldırmadım, kaldırmayacağım da. İşim gereği tabanca taşıyorum. Ani hareket yaptım diye tabancanın kılıfı sarsıldı ben de tabancayı çıkardım ama eşimle halen bağrışıyoruz. Tabancayı doğrultmadım bile, bir anda ağladı falan böyle beni mi vuracaksın karını mı vuracaksın falan yaptı ya diyorum yok. Tabancayı yerine koydum, yerini düzeltmesem ya belimde patlasaydı ama değil mi? Onu öyle görünce çok üzüldüm, korktuğu belliydi hıçkırıyordu böyle, için için çekiliyordu... yatağa gidiyorum uyumaya bana hemen sırtını dönüyor ve ağladığını anlıyorum. Ya, Fulya lütfen yapma böyle bak bir konuşalım diyorjm kafasını hayır anlamında çevirerek ağlamaya devam ediyor. Yeminle beni de üzüyor. Üç gündür durum aynı, yemeğe çıkartayım seni diyorum (her ay en az 3 kere yemeğe çıkarız.) hayır istemiyorum diyor. Beğendiği kolye vardı takımıyla aldım, yine de istemiyor. Sadece konuşsa... Yemek bile yapmıyor. Ben yemeğinde değilim, karımı böyle görmek istemiyorum arkadaşım? Ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten bir gittim mi 1 ay falan gelemiyorum onu mutlu görüp gideyim bari ya...
Eşim beni yanlış anladı ve korktu, tartıştık diye üç gündür konuşmuyor yatakta ağlıyor, ya ne yapayım kurban olduklarım?