kızla mesajlaşırken kullanılacak söz örnekleri versenize
ilginç çıkma teklifi sözleri falan da olur
bi de uzun mesaj örnekleri verseniz iyi olur
ilginç çıkma teklifi sözleri falan da olur
bi de uzun mesaj örnekleri verseniz iyi olur
Ey!Ruhsarında mutluluğun anahtarını bulduğum,çeşm-i giryanıyla gamın bendesi olduğum.
Aşkın beni alıp götürdü cihandan koydu Cehennem’in derinliklerine yalnızım,etrafımda kuru bir şuleden gayri bir şey yok artık her leylim şeb-i yelda bana.Nedir bu acımasızlık?Hakkın var mı yek hüsnünle bana bunları yapmaya ?
Ey,Beni kendine divane,meftun eden!
Bu abd-ı aşk olan kölene el ver.Kalbi yanmış,kül olmuş.Tek emniyesi Mecnun-veş,Ferhat-veş,Kerem-veş şemsin parçası, sipihrden düşen bir seng-i gevher olarak inandığı efendisine kavuşmaktır zinhar başka bir şey düşünmez.
:))
haa
hep benden bahsetik az daha benden bahsedelim :) 12 tane dairem 5 tane arabam 6 tane yatım 2 tanede porselen yemek takımım var inanırmısın geçen kola içerken kristal bardağımı kırdım her neyse benimle çıkarmısın ...
bunca şeyden sonra cıkmasa picaso benim amca oğlu evde sergim var kimseye göstermediği de 100/100 cıkar...
Cevap
4Cevap
baliklarin sevgisini bilir misin birbirlerine hic dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler ben deşu ansana dokunamiyorum ama sen hep kalbimdesin
bunu kiza kagida yazdim verdim 2 saat sonra kiz geldi cok begendim ben de seni seviyom dedi
alıntı mı sen mi yazdın
Ben de bu işleri hiç beceremiyom yav. En basit örneği;
+ Biz niye sevgili olmuyok?
- Niye?
+ Çünkü eşeğin ... ahaha :DSA:D
- Şlap (Tokat sesi efekti oluyo bu ben tasarladım beğendiniz mi ks'ciler)
Erkek: ben ölümüyüm
Kadın:hayır neden?...
Erkek: karşımda melek görüyorum da
Feci salladım biyerden görmüş duymuş olsam gerek. Çünkü ben kütüğümdür genelde
Son cümlene bittim
Aşkın aldı benden beni
Bana seni gerek seni
Ben yanarım dünü dünü
Bana seni gerek seni
(Yanlış hatırlıyor olabilirim :)
daha yaratıcı bişeyler istiyorum :D
yunus emrenin dörtlüğü bu :D
Nerden duydum bilmiyorum bunu kullan işte koskoca Yunus Emre
alıntı olmasın ya
O zaman işin zor
Senin o ağzının ortasına babamın 20 yıllık yumurta topuklu kösele ayakkabısıynan vurarım yawyuuuum
daha kibar bişeyler :D
Sen yaz kız hasta olcak kucağına atlamazsa bul beni ben atlayacam kucağına
yazdım engelledi :D
Yaprağı yedik
yazar mıyım hiç :D
Yaz kardeşim niye güvernmiyosun bana karşında tecrübe var senin yazz
Bence içinden gelenleri yaz hissettiklerini. Biyerlerden alıntı sözler şahsen bana çok yapmacık ve itici geliyo. Samimi olması bence daha hoş.
bence içinden geleni yaz. o daha etkili olacaktır
içimden geleni etkileyici bir dille anlatmak istiyorum ama süslü cümleler kuramıyorum
En İyi Cevaplar