LİSEDE HOŞLANDIĞIN KIZA NASIL YAKLAŞILIR?

Arkadaşlar ben bir kızdan çok hoşlanıyorum çok seviyorum olay şöyle oldu ben bu kızla bayağı bir bakıştım ama cesaretimi topluyup kızla konuşamadım ama kızı görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor normalde etrafımdakiler ve kendim tarafımdan yakışıklı bulunan biriyim ama o kızı görünce dünyanın en çirkin erkeğiymişim gibi hissediyorum neyse ben kızla konuşmakta geç kaldım o da lise 4 ten bir çocukla çıktı bu arada ben ve kız lise 2 yiz 1 hafta önce ayrılmışlar ama ben bu kızı hala çok seviyorum bazen göz göze geliyoruz ama ne yapacağımı bilmiyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ha ben bir de bu kıza senden hoşlanıyorum dedim ama bu çocukla tam sevgili olacakları zaman söyledim ben senden hoşlanmıyorum ya da ben seni arkadaş olarak görüyorum gibi bir şey demedi sadece olmaz dedi yani ondan hoşlandığımı biliyor ama o bakıştığımız zamanlarda onunda benden hoşlandığına emin gibiyim çok tepkisiz, geç ve saçma bir zamanda söylediğim gibi geliyor fikirleriniz bekliyorum lütfen yardımcı olun..
LİSEDE HOŞLANDIĞIN KIZA NASIL YAKLAŞILIR?