KOÇ KADINI GERİ DÖNER Mİ ÖZLERMİ?

Karımla telefonda kavga ettik evden ayrıldı annesinin yanına gitti. gittigi gün herkesi instagramda cıkarıp resimleri silip sadece kendi arkadasları ile beni takipe devam etti. telefonunu degistirmiş ailesi eşimin beni sevdiginden cok eminim. bana sevmiyorum bitti artık senide ailenide kimseyi görmek istemiyorum dedi bitti artık dedi ama agzından bosanıcaz diye bir cümle cıkmadı 20 gün oldu bosanma davası hala acılmadı instagramdan yazdım yine aynı sekilde cevap verdi ne yapmaya calısıyor anlamıyorum asla geri adım atmayan bir huyu var herseyi içinde yasar sevincide üzüntüsüde belli etmez kendi evine yatagına baglı birisi kendi evini yatagını kocasını yasanmıslıkları özlermi özlemine yenik düsermi yoksa gurur yaparmı 2,5 senelik evliyiz hic bir gün yatagımızı ayırmadık tartısmalarımız en fazla 20 dk sürdü sonrasında barıstık bakkala gittigimde bile nerede kaldın diye arayıp sorgulayan biri evlilikden sonra bütün herkesi hayatından cıkardı sadece bana odaklandı benimle vakit gecirmek istiyor sadece bunlara ragmen hala cok net bir tavrı var ama tavrının aksine bir dava yok ve hala instagramda takip ediyor anlamadım gitti
KOÇ KADINI GERİ DÖNER Mİ ÖZLERMİ?