Sevdiğim erkek benimle konuşurken hep yere bakıyor veya beni izlerken yakalıyorum hemen kafasını çeviriyor gözlerini Kaçırıyor ama niyeyse bütün arkadaşları nerde beni görseler hemen bana bakıyorlar hatta bir defa bir arkadaşı bana şştt demişti ve birde haftasonu kursunda en yakın arkadaşı falan o kız bu sınıfta dedi ve güzel kızmış diye ekledi aynı dersteydim onlarla o yüzden duydum ve bana bakarak söyledi bunları hatta sevdiğim erkekle aynı servisteyiz bana yer kalmamıştı ayakta kalmıştım oda kalktı yere bakarak konuştu gözlerini kaçırdı benden Hadi lütfen geç otur dedi ve onun en yakın arkadaşıda ayaktaydı sevdiğim Çocuğa dediki sevdiğin kızın yanında dedi oda sus lan söyleme dedi Sonra sevdiğim Çocuğun arkadaşı Allah için güzel kız dedi niye sizce Birde serviste tam Benim önümde oturuyordu sevdiğim Çocuk yanındaki birine birşey dedi ondan sonra o yanındaki arkadaşı döndü çaktırmadan bana bakmaya çalıştı ve sonra sevdiğim Çocukta bana öyle farketirmeden bakmaya çalıştı niye
Ha birde ben serviste ayakta kaldığım zaman Sevdiğim Çocuğun en yakın arkadaşı bana dediki sana yer vermek isterdim ama çok fazla şey taşıyorum görüyorsun dedi niye sizce. Arkadaslar Birde sevdiğim Çocuk tam Benim önümde oturuyordu sonra benim hizamda. Kız ordan kalkınca hemen oraya oturdu sonra ben ona bakarken kafasını iyice çevirdi bakmamaya çalıştı ama ben yanımda oturan kızla konuşurken kızda sevdiğim Çocuğa baktı ve dudağını sıktı sanki bana birşey demek istiyor gibiydi. Sevdiğim Çocuğun en yakın arkadaşı ben mesela arkadaşlarımla gezerken teneffüste bizim yanımıza geldi gelirken de bana böyle gülümüyordu ve geldi arkadaşlarımla sohbet etmeye çalıştı ve birkeresindeyse bana gülümseyerek benim olduğum yerin yakınlarından geçti niye. Sevdiğim çocuksa benimle tesedüf karşılaşmalar yapmaya çalışıyor mesela benim olduğum ortamlara yerlere çok giriyor önüne bakarak. Veya ben bir erkekle birşey konuşurken bana ters, ters bakıyor veya o yerden hızla geçip uzaklaşıyor. Sizce beni seviyor mu?
Ha birde ben serviste ayakta kaldığım zaman Sevdiğim Çocuğun en yakın arkadaşı bana dediki sana yer vermek isterdim ama çok fazla şey taşıyorum görüyorsun dedi niye sizce. Arkadaslar Birde sevdiğim Çocuk tam Benim önümde oturuyordu sonra benim hizamda. Kız ordan kalkınca hemen oraya oturdu sonra ben ona bakarken kafasını iyice çevirdi bakmamaya çalıştı ama ben yanımda oturan kızla konuşurken kızda sevdiğim Çocuğa baktı ve dudağını sıktı sanki bana birşey demek istiyor gibiydi. Sevdiğim Çocuğun en yakın arkadaşı ben mesela arkadaşlarımla gezerken teneffüste bizim yanımıza geldi gelirken de bana böyle gülümüyordu ve geldi arkadaşlarımla sohbet etmeye çalıştı ve birkeresindeyse bana gülümseyerek benim olduğum yerin yakınlarından geçti niye. Sevdiğim çocuksa benimle tesedüf karşılaşmalar yapmaya çalışıyor mesela benim olduğum ortamlara yerlere çok giriyor önüne bakarak. Veya ben bir erkekle birşey konuşurken bana ters, ters bakıyor veya o yerden hızla geçip uzaklaşıyor. Sizce beni seviyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer