Bir erkek okuldan bir kızla uzun süredir sürekli bakışıyorsa, yolda yürürken arkasına bakıyorsa (kız var arkada) bunu bıkac kere tekrarlıyosa kızı görmek ıcın saga sola egılıyorsa tüm arkadaslarının kızdan haberı varsa bazılarını ona baktırıyosa fakat cocuk bir türlü gelıp konusmuyorsa bunun anlamı nedir
Cevabın nedir?
+1 yılBenim bu çocuk sanki :P
Senin gibi bir kızla bakıştıktan belirli bir ara sonra konusmustum her şey çok harikaydı. Sanki o da beni bekliyormuş gibi zaten bekliyordu. Ben ona baktıgımda o da bana bakıyordu her neyse konustuk kızla konusurken gozlerımız parlıyordu resmen. ilk konusma idealdi. Hoştu sonra zaman geçtikce aramız bozuldu filan benimde hatalarım oldu. sonra aaramızdaki durum sıfıra kadar indi. Birbirimize restlerimizi çektik. neyse 1 ay sonra (sınavdfan sonra) bu banaa kur yapmaya başladı , böyle dikkatimi cekecek haretketler, kıskandırmaya yonelık hareketler, bende ıstemıyorum cunku 1 ay ıcerısınde yen ıbır kızla bakısmaya baslamıstık. :D :D (senın durumun baslıyor) ancak arkadas cevremden o kız hakkında kotu yorumlar almaya baslamıstım. Sevgili olma fikrim , arkadaslıga dusmutu. Yani Niye gelmiyor dersen, ben önceki yaşamımdan kopamadıgım ıcın gitmiyorum. İkinci kız daha güzel ama hem o kotu yorumlar fılan eklenınce olmaz dıye dusundum.
Bu sabah bakıstık kızla belki bakışmakla kalması ıyı olur. O ilk kız hakkında ne yapabilirm sende benim derdime çare bul? :D012 Yorumla
Soran+1 yılO ilk kızı gercekten sevıyorsan peşini bırakma derim ben ıkıncı kıza da bır sey hıssetmıyorsan bakma bence cunku o kız araya kaynar kalbınde biri varken baska bırını sokmaya calısma aklın karışır 😏 Bu arada bu kızlar kaçıncı sınıf
- +1 yıl
12. Sınıf ve meslek lisesi :D D :D peşini bırakma dıyorsun ancak o ayrılırken son sozu soyledı sımdı onungelmesı gelmesı gerekır bence
Soran+1 yılO zaman aynen onun gelmesi gerekir seviyorsa zaten gelir ne diyim 😝
- +1 yıl
o zaman sevmiyor şıllık, zaten her tenefüs başkasını buluyor , kıskandırmak ıcın puşt oğlu ğuşt yok boyle olmayacak asasını satayım , gidip yakın arkdaslarıyla konuscam dıcem boyle boyle birdaha gözlerini gözlerimin hizasına getirmesin. diye =?
Soran+1 yılOyle kızlardan uzak durmak lazım sonucta kızın ağır olması gerekir her erkekle gezenden sana hayır gelmez bence
- +1 yıl
valla bugun cok karsılastık boyle sınıfın onunden gecıyor caktırmadan bakıyor fılan neyse cıkısta 3 arkadasıyla bırlıkte belkıyorlardı aynı sekılde :), neyse cok fena baktılar , kesici benımde arkdaslarım vardı yanımda onlarda dedı yıyecek gıbı bakıyorlar fılan dıye yanlarından gectım bır şey demedı. cıkıp gıttım , ardından eve geldım dedım ne yapıyım buna bır snap atayım mallıgım tuttu. dedim benimle konusacakmısın?, diye arkada kitap resmi koymustum , ardından o da bana tabi, Noldu? diye bir şey yazdı. geriye ne yazayım?
- +1 yıl
hiçç, eğişen bir şey yok dedim :S biraz sert oldu ama cevap gecikmedi, peki o zaman yazdı hanımefendı , ? bir anlama çekebilir miyiz bunu?
Soran+1 yılTrip havası sezdim ben
- +1 yıl
neyse konustuk snaplestık, dugun vardı ordan snapler fılan attım o da bana ne yaptıgına daır snapler attı okulda gorcez bakalım artık aynı hareketlerı yapacak mı?
ama arkadas gıbı davranayım dımı hemen yavsamayım?
Soran+1 yılTabikii sakın yavsama agır ol
- +1 yıl
daha karşılasamadık ılk ne soylıyım?
Mesela :D şimdi doya doya bak gozlerıme mı dıyım :D
Soran+1 yılO da fazla ukalaca shshhhdf dogaclama takıl anı yaşa
En İyi Cevaplar
+1 yılçocuk çok utanıyor demektir..
Bu durumda kızın bir adım atması gerekir buradaki erkek ben oluyorum tamamen aynı konu..
O kendi içinde çok büyük acılar çekiyor kız gitsin ve tanışsın onunla zaten sonrasını erkek getirecektir...053 Yorumla
Soran+1 yılYa ben sevdıgınden emın deılım ki neden gıdeyım neye güveneyim
- +1 yıl
sevmeyen erkek sürekli olarak bakmaz ayrıca sürekli bakıyor ve buna rağmen gelip seninle tanışmıyorsa eğer demekki bunu yapacak cesareti bulamıyor demektir ve senden bir adım bekliyordur.
Bence git ve tanış, en azından niyetini öğrenirsin zaten hemen niyetini belli eder.
Soran+1 yılDurup dururken mı tanıscam tuhaf olmaz mı 😂
- +1 yıl
hayır neden tuhaf olsun ki?
Yani sen sadece tanışmak istemişsin o bunu hemen "aşk" olarak algılamayacaktır.
Yani bir kız bir erkekle sadece "arkadaş" olmak amacıyla tanışamaz mı?
Soran+1 yılNormalde tanışır ama bizim için geç biraz 😀😂
- +1 yıl
yok ya neden geç olsun :D :D sanmam..
Ama bak dediğim gibi o erkeğin bence içinde yaşadığı büyük duygular var en azından ona tanışma imkanı vermelisin o bunu yapamıyorsa sen yap..
Soran+1 yılBüyük duyguları olsa sence en ufak bır fırsatta konuşmaz mı kafam almıyor bu kadar şey yapan insan niye konusamıyo
- +1 yıl
dediğim gibi utangaçlığı ve çekingenliği onu engelliyor.. Emin ol konuşmayı çok istiyor ama bunu yapamıyor..
Hem kendine hem de ona bir iyilik yap da git sen onunla tanış :)
Soran+1 yılKeşke sonuclarının güzel olcagından emın olsam inan gurur falan kalmaz dırek gıderdim
- +1 yıl
durum zaten sonuçlarının güzel olacağını gösteriyor ayrıca o çocuk kafasında seninle nasıl hayaller kuruyor..
Empati yapıyorum çünkü bende aynı durumdayım.
Git ve konuş çünkü kazanmadığın birşeyi kaybedemezsin.
Soran+1 yılHaklısın ama ne bılıyım cocuk yanlızken evet sevıyo gıbı ama yanında arkadasları varken bir görsen acaba dıyoeum ego mu yapıyo
- +1 yıl
Yalnızken seviyor arkadaşlarının yanında ego yapıyor gibi görünmesi normal..
Çünkü bu öyle bir duygu ki insan arkadaşlarından bile utanıyor..
Sohbetlerde "ya ben şu kızdan hoşlanıyorum" dese bile ayrıntıya asla girmez daha doğrusu giremez..
Sohbet ne zaman onun hoşlandığı kızdan yani "sen" den açılsa hemen oradan uzalaşır, tuvalet gibi tek başına kalabileceği bir yere gider..
Yanakları kıpkırmızı olmuştur, ter içinde kalmıştır..
Ama asla seni sevmeyi bırakmamıştır..
Beni yanlış anlama ama bu tip erkekler diğer erkeklere kıyasla daha içten daha gönülden severler..
Onun yanında dursan onunla sohbet etsen insan gerçekten de mutluluk ve huzur hisseder..
Allah sana bundan daha çok seven birini daha göndermez. Çünkü aşkın en zor ve en acıtan hali gizlice, sessizce uzaktan uzaktan sevmektir..
Kusura bakma biraz gözlerim falan doldu biraz aşırıya kaçtım ben.
Soran+1 yılYaa ne güzel bir kalbin var senin Allah kavuştursun sevdıgıne
- +1 yıl
Çok sağol çok teşekkür ederim. Allah razı olsun yeminle.
Bana bundan daha iyi bir dua edemezdin.
İnan canım o kadar acıyor ki, Onu o kadar çok seviyorum ki..
Ama gidip bir ""merhaba" bile diyemedim..
Ve artık o da benden soğumaya başladı eskiden o da bana bakardı ama artık bakmıyor..
galiba "bu çocuk konuşmayacak korkak" diye düşündü..
Canım o kadar acıyorki şu an ağlıyorum zaten her gece yeminle ağlıyorum sesimi duymasınlar diye yorganın da altına girip ağlıyorum..
Allah seni de sevdiğine kavuştursun Rabbim gönlüne göre versin..
Soran+1 yılAmin cümlemize ama sen de konuş ciddiyim sonucunu düşünme bir anlık deli cesareti de yeter git konuş cünkü süre uzadıkca duygular artıyo istersen bana anlatabılırsın kızı yardımım dokunur belki mutlu olurum
- +1 yıl
Ben onu sana anlatamam ki, onun o masum bakışlarını, küçük şirin ellerini, bakınca beni benden alan gözlerini, onu o kadar seviyorum ki onu görünce yemin ederim nefesim kesiliyor..
Kalbim hiç olmadığı kadar hızlı atıyor..
Otobüste onu görünce sanki otobüste ikimizden başka kimse yokmuş gibi, kimsenin ya da hiçbirşeyin önemi kalmıyor artık..
Zaten ben onun gözlerine baktığımda zaman duruyor, dünya duruyor..
Benim için hayat duruyor..
Onun o küçük, kibar vücudu, güzelliğine güzellik katan tavırları...
Hani anlatılmaz yaşanır derler ya işte anlatılmaz yaşanır...
Onu ne kadar özlediğimi bilemezsin..
Yanında sürekli dolaşan bir kız arkadaşı var onu o kadar seviyorum ki onu o kız arkadaşından bile kıskanıyorum.
Bir gün onu bir erkeğin koluna girmiş bir şekilde gördüm.
Kalbime bir hançer saplandı zannettim. Yolun ortasında, insanların arasında olduğum yere oturup bağıra bağıra ağladım...
O duymadı. Canımın ne kadar yandığını da hissetmedi.. - +1 yıl
Çok uzun okur musun bilemem ama ben yazdım.
Soran+1 yılOkurum tabi okudum da ne dicegımı bılemedım bir erkegın böyle sevebılcegını dusunmezdım çok şaşkınım bu kızla hiç konusmadın ve bu kadar cok sevıyosunn
- +1 yıl
Ben kimseyi böyle sevmedim..
Ben sürekli elektronik müzik dinleyen adem şimdi müslüm gürses, ferdi tayfur, sezen aksu dinliyorum...
Yemin ederim kalbim çok acıyor...
Allah'ım sen düşmanıma böyle bir acı verme...
Soran+1 yılAşk acısı çok kötü senin elinde olan bişey deıl cunku birden gercekleşiyor bir bakıyosun sırılsıklam aşık olmussun yazfıklarını okurken ıcımden keske benı de böyle sevseler dedım o kız çok şanslı ınsallah bunun farkındadır konusmayı hıc dusunmuyor musun kac yasındasınız
- +1 yıl
Konuşmayı ne kadar çok istiyorum anlatamam ama karşısına geçtiğimde nefesim kesiliyor, kalbim patlayacak gibi atıyor ve hareket etmekte bile zorlanıyorum onu o kadar çok düşünüyorum ki artık saçlarım dökülmeye başladı..
Doktora gittim kelleşme başlamış dedi gerçekten de saçlarım çok dökülüyor elimi ne zaman saçlarıma götürsem bir tutam saç çıkıyor...
Soran+1 yılGeçmiş olsun ne diyim her şey gönlünce olsun
- +1 yıl
sağol Allah razı olsun.
Ya kusura bakma seninde içini kararttım moralini bozdum. Özür dilerim.
Soran+1 yılYok est. Benim içim hep kararık bişey deişmedi 😂
- +1 yıl
hmm peki sen anlatmak ister misin?
Soran+1 yılSıkılmazsan anlatırım
- +1 yıl
est. neden sıkılıyım ki.. bana anlatabilirsin seni dinlerim.
Soran+1 yılBir türlü sevip sevmediğinden emin olamıyorum işte aklımda sürekli soru işareti var hep "acaba " dıyorum. bir gün karşıma cıkıyo bir bakıyorum o da bakıyo sonra kafasını yere eğiyo gülüyo cogu zaman bana gülerek bakıyor ben bakmadıgımda ayrıca beyfendinin kıskandırma çabaları da var 😒 Tüm arkadasları beni biliyo bazen kendı bakmıyo yanındakına baktırıyo yanındakıyle göz göze gelıyoruz sonra cocuk benimkine bişey söyluyo bu da bir gülmeye sırıtmaya baslıyo , bazen beni takip edıyor gibi nere gitsem orda cıkıyo bıkac kere ben farketmedım dibime kadar gelmiş ben bakınca hemen gitti tabi bunun gibi şeyler oluyoe
- +1 yıl
İşte açık ve net bir şekilde seni seviyor ve her halinden de belli ediyor. kafandaki acaba sorusunu silmelisin çünkü o bu hareketleriyle acaba kelimesine yer bırakmamış.
Sürekli sana söylüyorum yine söyliycem git ve tanış onunla, zaten anında niyetini belli eder.
Ben bu acıları yaşıyorum o yaşamasın..
Soran+1 yılÇekingen utangac biri yıllardır da sevgılısı olmamıs fakat hani gelip konuscak kadar çekingen durmuyor o deıl de benı asıl üzen ben her gün onun ıcın aglıyorum konusamıyrum diye üzülüyorum ama sanki o durumdan mutlu gibi tabıkı üzülmesini istemem ama ne bılıyım işte
- +1 yıl
Onun için ağlıyor musun?
Sana çok meşhut bir söz söyliycem..
"SEVİYOSAN GİT KONUŞ BENCE" Çünkü ben gidip te konuşacak cesareti kendimde bulamadım ama sende o cesareti hissediyorum.
Soran+1 yılBen de zaten kendimde o cesareti hissettiğim için üzgünüm cunku bendeki bu cesaretin yarısı onda olsaydı Şu an mutlu olurduk
- +1 yıl
Siz kızların çok büyük bir bölümü böyle düşünüyor zaten..
Herşeyi erkek tarafından beklemeyin, bir kere de siz ilk adımı atın..
Soran+1 yılGelenekler napalım 😂
- +1 yıl
AMA BÖYLE OLMAZ Kİ.. o senden sen ondan bekliyorsun ilk adımı..
Soran+1 yılBir kaç gün önce aynı arabadaydık aynı yerde indik yan yana yürüdük ne o konuştu ne ben tuhaftı
- +1 yıl
işte bak dediğim oluyor...
Soran+1 yılİnan o kadar komik ki yanımda bayagı dıbımde yürüyoruz ama konuşmuyoruz içimden dedim tekiz şu an belki konuşur yok yine yok
- +1 yıl
ya bak dediğim gibi utanıyor utandığı için konuşamıyor..
ilk adımı senin atmanı bekliyor hatta dua bile ediyor bunun için..
Sen bir " merhaba" desen devamını o getirir zaten..
Soran+1 yılİki gün sonra da yanına kız aldı onunla kıskandırdı nasıl inancam ben buna
- +1 yıl
Ya çocuk sana bu hareketiyle benim cesaretim yok sen gel konuş yoksa ümidimi kesiyorum senden demek istemiş olabilir.
Benim sevdiğim kız da böyle yapmıştı..
Tabi bu beni çok üzmüştü..
Git konuş seni bukadar seven birini kaçırma yani uzaktan uzaktan seven..
Soran+1 yılSeven mi (!) bu nasıl sevgi çocukta çaba yok ya çaba gün geçtikçe ümidini kesen benim çocuk beni sanaldan bile takip etmiyor ama başka kızların resimlerini beğenıyor kız arkadaşlarıyla çok yakın zaten sinirimi bozuyo bıktım artık ya bir insan net olur ya sevıyodur ya sevmıyodur ortası yok ya
- +1 yıl
birgün onu kenara çek ve "çocuk senin derdin ne?" diye sor..
Seviyor mu yoksa eğleniyor mu öğren.. ben daha ne diyim
Soran+1 yılBunu yapıcam inşallah
- +1 yıl
yap artık bir sonuca var bu böyle gitmez..
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
şu çocuğu merak ettim şimdi :) ama dur yani git konu derken çok da sert olma yani belkide kendini yanlış ifade ediyordur yani mesela seni sevmesine rağmen bir sapık gibi algılayabilirsin onu..
Soran+1 yılBu sinirle onu dövebilirim bilee 😂 Ama yok yani normal konuşurum inşallah tatlı şebelek bişey 😂
- +1 yıl
düzgünce konuş onunla senin aklından neler geçtiğini falan anlat zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir görünüşe göre o ilk adımı atamayacak bari sen at iyi kötü bişeyler olsun.
Soran+1 yılTek korkum olayın yayılması arkadaşlarının duyup dalga falan geçmesi
Soran+1 yılSeni takip ettim konuşmamız lazım anlatacaklaım var
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
aynı şey bendede var gel konuşlalım özelden...
Senden bekliycek kadar çekiniyo olabilir utangaç olabilir. Eminde olmayabilir. Erkekler kız ondan hoşlanıyomu bir türlü anlayamaz bence sen adım at ya da daha açık ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılsanki bana cabalamıyo gıbı gelıyor konuscak ortam var istese her şeyi yapar ama yapmıyor durum böyle olunca ben de adım atmak ıstemıyorum ama kopamıyorum da cok caresızım
Soran+1 yılİşin komik tarafı knk bakmayı o başlattı sjsjjd
+1 yılYa sen çok sert duruyorsun, senden çekiniyordur ya da konuşacak kadar fazla bir his beslemiyordur. Beslese erkek emin ol adam atar.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki 1,5 yıldır sevmek dısında ne olabılır hıc fıkrın var mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılSen burda beni mi anlattın naptın 😃, şekil a ben , bir süre baktım hosşlandım ama onunla konuşabilmek bile çok heyecanlı oluyor çok fazla yerde göremiyorum zaten onu gördüğümde de öylece kalıveriyordum ve her karşılaşma sonrası ahlar çeker neden bir günaydın merhaba diyemedim diye yakınırdım çok çekiniyorum yanına gidip muhabbet açmaya ama her defasında keşke yine karşılaşsak bu sefer konuşucam oluyor ama dediğim gibi 😟 ya kız olumsuz düşünürse o zaman çok üzülücem için korku da var keşke kızdan olumlu bir işaret falan gelseydi konuşmak istiyorsa diye
08 Yorumla
Soran+1 yılE kızın bakması yeterli işaret değil mi konuşmak ıcın baska ne gerekıyor
- +1 yıl
Ya ben bakıp duruyorum diye o da bakıyordur hem dedim ya ben çok çekingenim malesef
Soran+1 yılOf ya aynı bizim durum peki kız ne yaparsa heh beni seviyomuş dersin ben napayım mesela o da senin gibi cok cekingen bana karşı
- +1 yıl
Ya sen ondan o da senden kesin hoşlanıyorsa ortada mesele kalmamışki sonrası kolay, hımm mesela bakışırken gülümsemeler de bulunursan ama dikkat dalga geçer gibi olmamasına dikkat et yanlış anlamasın, sen yakınlaş onla o yapamıyor madem yakınına hatta yanına otur , başka şeylerden konu aç tanış konuş o ne yaparsa bozma geri adım atar
Soran+1 yılBen hoşlanıyorum ama ondan kesin emin deilim büyük ihtimal hoslanıyo ama tereddütlerim var 😔
- +1 yıl
Keşke biri de bana yardım etse :(&
Soran+1 yılAnlat edebilirim
- +1 yıl
Cok sevinirim aslında ama, belli zaten işte çekinmek nasıl davranacağını seçememek falan çok genel şeyler
+1 yılnedenini hala soruyo musun? nedenleri belli senin onu dışlayacağından reddedeceğinden korkuyo çocuk nerden bilsin? şimdi ki Türk kızlar reddetmeyi aşağılamayı zevk olarak görüyo ama erkek cevabını verince de kötü oluyo terbiyesiz oluyo kızın gözünde. konuşmamak en iyisi bu açıdan
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ama sorun o ben öyle deilim ki seviyorum neden aşagılayım
- +1 yıl
o zaman git sen konuş herşeyi erkekten beklemeyin. sürekli erkekten beklersiniz bu ne ya. siz yapınca yok basit oluyomuşsunuz bilmem ne. e sizin erkeklere yaptığınız ne teklif edince direk yerin dibine sokmalar fln?
Soran+1 yılYa bak bir erkek geldi teklif etti kız yerın dibinr soktu dıyelım erkek tamam üzülür ama erkek o anlıyo musun. Kız gıtse erkek yerın dıbıne soksa o kızın adı cıkar malesef bu ülkede işler böyle
- +1 yıl
erkeğin de adı çıkıyo. ezik diyolar gay diyolar
Soran+1 yılE bunun orta yolu yok o zaman 🙄
- +1 yıl
orta yolu yok. insanların bu acımasız kişiliği düzelmedikçe bir orta yol bulunamaz. merhametli insanlar sadece dizilerde oldu artık.
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılCesareti yoktur ya da reddedilmekten korkuyodur okulda falan o. varken sinifta olur kantinde olur tek olmaya bak belki etrafindakilerden de cekiniyodur zamani ayarla olmadi. yakisikli ve sende. seviyosun arkadasindan sen. haber yolla baya utangac bir tip olabilir 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılUtangac dıyolar ama bılemıcem mesela yan yana gecerken kolunu cekmesi iyi bisey mı yoksa degdırerek gecmesı mı ıyı bısey
- +1 yıl
Cekmesi daha iyidir edeben bence
o kızdan yüz bulamıyordur gelip konuşmaya korkuyordur o kız çocuktan hoşlanıyorsa biraz yakınlık göstersin erkek gelir hemen hoşlandığını söyler.
hoşlanıyor başka bir açıklaması yok05 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine bakıyor olabılır mi ne bıleyim belki konusmaya deger gormuyodur
Soran+1 yılHahahhshsf evet aynen haklısın ama ne bileyim bazı arkadaslarım sevseydı gelir konusurdu dıyo üzülüyorum
Soran+1 yılBakıyorum canım ama bende cok duygularımı belli etmeyen bı ınsanım bakıyorum sadece
+1 yılKalçaları çok büyük olabilir, tüm okulu bu yüzden kendisine hayran bırakmış olabilir :D
013 Yorumla
Soran+1 yılKız öyle bir kız değil shhsdf kapalı gıyınıyor
- +1 yıl
Ben öyle bir kız değilim demek istedin heralde, sen olduğunu herkes biliyor :D
Valla bende biriyle bakışıyorum hep ama gidince bide yüz vermezse rezil olurum yani o yüzden bence.
Soran+1 yılEvet benim de 😂😂 ya bir erkek bir kıza 1 yıldır öylesine bakar mı anlamıyorum madem seviyo insan bir konusur ya delirecem
- +1 yıl
Sadece sana baktığını nerden biliyorsun?
Soran+1 yılÇocuk öyle kızlarla şey bir tip değil deişik bir tip zaten kızlarla pek alakası da yok baska bırıne baktıgını da sanmam bılemıyorum 🙁
- +1 yıl
çicik iyli kizlirli şiy bir tip diğil diğişik bir tip zitin kizlirli pik ilikisi di yik biski birini biktigini di sinmim bilimiyirim DEME
Bakar mı bakar sonuçta erkek milletiyiz :D
Soran+1 yılHahsjjdjcjncndjdkfjjf hemcınslerını gömdün Şu an ama dürüst bir erkek 👍
Soran+1 yılBu arada üşenmedin mi öyle yazmaya ben okurken yoruldum hahshs
- +1 yıl
20 saniyemi aldı, toplam olarak 5 dakikamı çaldın hayatımdan. Ne yapıcaz şimdi :D
Soran+1 yılHelal et kardeş ne diyeyim...🤗
- +1 yıl
Onu öbür tarafta düşünürüz artık :D
Soran+1 yılAnlaştık 👍
- +1 yıl
Helal olsun :D
+1 yılçünkü gidip konuştuğunda, ona sabahtan beri gulen kiz kaşlarını çatarak "ne var !" diye tepki gosterir.
010 Yorumla
Soran+1 yılYoo göstermicem 😂
- +1 yıl
genelde boyle olur... cocuk utaniyor demekki sen git konuş laf at bari ;)
Soran+1 yılE ben de utanıyorumm 😂😂 nasıl baslatıcam bır fıkrım yok direk cagırıp konusalım dıyıp konuya gırsem napar ki
- +1 yıl
direk konuya mi girilir canm :D giderken omuz at pardon de cok özür dilerim iyimisn falan diye uzat konusmayi ya da kantinde falan denk getr sirada onune gir.. yani ayni istemeden olmus gibi birsey yapip direk konuya gir boylece sende ağırdan satmış olursun kendini.. Arkadas olursunuz once.. o cikma teklifi eder biraz beklrtir pesinde kosturur sonra da evlenirsin :D
Soran+1 yılYa işte cocuk bu yıl son sınıf o kadar vaktim yok 😂 Direk konusmak istedıgımı solesem tersler mi ya senı sevıyorum demicem zaten onu konusturmaya calıscam
- +1 yıl
söylediklerim 2 gunde yapabilecegin seyler bnce okadrda caresiz degilsn git bir omuz at yanlışlıkla ;) bu yıl gidecekse zaten universitede senden daha iyilerini bulur :D
Soran+1 yılYaaa ne demek senden daha iyilerini bulur benden daha cok sevenını bulamaz o kesin tip olarak bulur tabi dr jdjdjfg
- +1 yıl
seveni kim ariyor bu devirde 90 60 90 olsun biraz uzun biraz guzel olsun sexy olsun... trend kriterler bunlar şimdi ;)
Soran+1 yılEger fizik falan arıyosa emın ol bana bakmazdı djjsf
- +1 yıl
lisede aramazda bu çocuk daha.. buyudukce aradigi seyler degisir ;) fizikde yoksa sende kacirma derim..
+1 yılkorkaktır ürkektir utangaçtır eeeeeeee herkes benmi canım
00 YorumlaOrtak arkadaş varsa onun aracılığı ile ağzını yoklayabilirsin. ya da adını biliyorsan sosyal medyadan yazabilirsin ordan konuşması daha kolay olabilir çünki. Çocuk çekingen olma ihtimali yüksek
00 Yorumla
+1 yılya mesela ben, bugün kız beni baya kesti bende baktım ama konusmadım sonra pişman oldum ;((((
00 Yorumlaah ne kadar da aynı durumdayız :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAh be 😒
- +1 yıl
nasıl bir durum kızlar? bende de var..
Soran+1 yıl@bilemiyorum__ bakıyo bakıyo gelip konusmuyo madem konusmucan bakma madem bakıyosun gel konuş
Saka yapmiyorm.. ayaklarin tutuyormu kanka?
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanii anlamadım 😂
Soran+1 yılOf of
+1 yılBelki senden emin olamıyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılE her baktıgında ben de ona bakıyorum daha ne yaoabılırım ki ben de ondan emın deılım 😄
- +1 yıl
Tamamda seninle ilgili bir fikri yoktur belki ya da senden bir adım bekliyordur
Soran+1 yılBenım ılk adımı atmam bir tuhaf olmaz mı cevremdeki insanlara hep erkekler gelıyor benım gitmem ne bıleyim ya
- +1 yıl
Hoşlanıyosan neden olmasın hem birsey kaybetmezsin
Soran+1 yılEger kötü bir tepkı alırsam onu kaybedicem gerci senın olmayan bıseyı kaybedemezsin ama artık bakamıcam ve unutmam lazım kısaca
- +1 yıl
Ozaman ortam yarat
+1 yıltokatlıycan dimi cocugu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayıe 😂
+1 yılYa tipe bak diye dalga geciyolarsa?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
belliki heycanlanmıs :D walla bende öyle oluyom
00 YorumlaÇekiniyordur hoşlanıyordur
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dönüp dönüp bakan bir erkek neden konuşmak ıcın caba gostermez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler