Eşim hamileyim diye gereksiz evhamlara kapılıyor?

7 aylık hamileyim son zamanlarda beni çok bunaltıyor dışarı tek başıma çıkmama kesinlikle müsade etmiyor ya dışarda birşey olursa diye sürekli evham yapıyor ikimizde çalışıyoruz ben 8. ayım biterken doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum o şimdiden ısrarla şimdi al izni diye tutturdu bende iyiyim bir sıkıntım yok çok ayakta durmuyorum zaten diyorum olsun diyor belin ağrıyor eve geldiğinde ben bilmiyormuyum sanki diyor çok ilgili çok üstüme titriyor ben birşey istemeden kendisi yapmış oluyor ya geçen lavaboya zor kalktım gece tetikte uyudu kıpırdamamla uyanıyor birşey ihtiyacın var mı vs diye ona da kıyamıyorum yoruluyor ama çok beni artık bunaltma derecesine getiriyor anladım ki aşırı ilgide insanı bunaltabiliyormuş ilgiyi aşırı sevmeme rağmen 😀 bugün dışarıda yiyelim dedi akşam yemeğini tamam hava da almış oluruz hem iyi gelir bana da dedim ama sen şimdi eve yorgun geliyorsun çalışıyorsun birde akşam dışarı çıkıp daha çok yorulma sen dedi sürekli bana birşey olacak korkusu ile beni çileden çıkarıyor uzatmak ve onu da kırmak istemiyorum ne derse tamam demeye özen gösteriyorum ama konuştuğum zamanlarda oldu seni ve bebeğimizi çok seviyorum size birşey olmasından çok korkuyorum diyor bende kıyamıyorum uzatmıyorum konuyu yakında ben değil eşim 9 doğuracak 😁😂
Eşim hamileyim diye gereksiz evhamlara kapılıyor?