Karım her şeye hamileyim deyip bahane uyduruyor, ne yapabilirim?

Ne yemek yaptığı var ne iş sürekli uyuyor bıktım bundan aylardır idare ediyorum artık iş çıkışı strese gidiyorum bir dd haklıymış gibi bana cevap veriyor. Dün akşam eve geldim hanımefendi uyuyordu yemek de yok kendine öğlen makarna yapmış ben de eee hani akşam yemeği deyince uyuya kaldım diye bahane uyduruyor. Bir şey söyleyince de hemen ağlıyor bıktım bahanelerinden ağlayarak kendini acındırmaya da çalışıyor ya arkadaş bir makarna dâhi yapamıyor musun
Güncellemeler
+1 yıl
yorum için çok teşekkürler 😊😊Bir kadının hamile olması onun iş yapmaması anlamına gelmez insan evleniyor bundan önce iş yapıyordu hamile olunca mı iş yapamayacak evi b. k götürecek yemek yapmayacak böyle kadın olmaz bazı kızlar övüyor ama böyle kadın olmaz bence bu Bi bahane olamaz iş yapmakla çocuğa zarar gelmez vücudun hareket etmesi lazım yoksa bebek sakat kalır
Güncellemeler
+1 yıl
bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, yorumlarda trollük yapan kızlar inşallah benim yaşadığımı siz de yaşarsınız kınayın siz, çok güzel eigler vardı keşke birden fazla seçme hakkım olsaydı. hepinize çok teşekkür ederim eşimle konuştum düzeleceğini söyledi
Karım her şeye hamileyim deyip bahane uyduruyor, ne yapabilirim?