AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Karını al yemeğe çıkar o zaman şikayet edeceğine
kaç defa yaptım bro her gün de dışarı mı çıkartacam
evet
@jdjddjjdjs çıkın nolacak her gün dışarıda olmasanız da dışarıdan yiyin...
kalk kendi yemeğini kendin yap o zaman anan mı o senin de yemeğini yapcak kaç yaşına gelmişin hâlâ işi başkasından bekliyon
sen bu evliligi bu kafayla zo4 goturursun soyleyeyim
niye ki
hamilelikte , dogum sonrasinda hormonlar bozuluyor. Uyku da yapiyor, agresiflikte. senin ona bu surecte destek olman gerek
İdare et evlilikte olur böyle zamanlar birbirinize destek olun istek olmayın
senin elin kolun yok mu sen yap kadın gayet haklı hamileymis
Heh Bak bu işte diğer soruda detay vereyim derken iyice kaybolmuşsun 😀
yarın bir tane daha soracağım
Benim bu sorduğumda içime sinmedi daha değişik bir şeyler olmalı ama bulamıyorum
kocam beni ve çocuğumu evden attı kaynanam bizi kovdu filan dd
Anan çok gördüm onlardan ya öyle bir soru olmalı ki okuyan'ın cinleri tepesine çıkmalı sinirden deli olmalı 😀
kızlar sinir olur de ki kocam beni dövüyordu ben çocuğum için kaldım kaynanam istemedi
Kendim olarak düşünemedim Ama sen mesela eşimin düğün takılarını aldım haberi yokken falan diyebilirsin 😀
onları çok sordum eşim evden kovdu sor
Sağlık alanına mı girsek Ya ben bir kere yapmıştım işte stajyer doktorum dün akşam arkadaşlarla biraz içmiştik kafam iyi değil diye yanlış bir hareket yapmış olabilirim diye millet çıldırmış tı 😀
saçma
Niye
İlk çocuksa böyle olabilir sana zor biliyorum
Ama bence yanına otur ve güzel sakince konuş ve derdini anlat beraber film izleyin güzel bir akşam geçirin hem senin için hem onun için iyi olur
çok mutluluklar 🌸
Merhamet hiç yokmus sende kadın iki canlı hamilelik kolay degıldır empati kur anla onu biraz hoşgörü ya
Hormonlar uyku yapıyor. Ne kadar anlayişsizsin
Bebek niye sakat kalsın ya? Hangi araştırma o? Bu nasıl cahillik bana bi anlatir mısın😃
Düşük riski olan bebekler için anne hiç ayağa kalkmadan yattığı oluyor. Neden sakat doğmuyor o zaman bu bebekler?😂 ibretlik için mi varsınız
Geçmiş olsun
Seninki biraz olayı kullanmış anladığım kadarıyla
Hahaha soran bi makarna bile yapamıyor musun sayın soran
Hamileyse fazla zorlanacak işler yapmamalı
kendi yemeğini kendin yap elin kolun tutmuyomu
Fazla şımarmış
çok teşekkürler prenses 🤗
Niye anlamıyorsunuz bilmiyorum 🤦♀️
ne diyorsun
Kadınları anlamıyorsunuz 🤦♀️
allah aşkına ne yapayım?
Bak kardeşim ilk önce anlamaya çalış hamilelik kolay değil haklisin ama haksızsın yemek beklemen doğal ama yapamıyorsa yapamıyor ne yapsın?
yav nasıl yapamıyor işine gelmiyor sanki bizim annelerimiz hiç hamile kalmadı
Madem annenle kiyasliyorsun annen gibi birini bulsaydın. Bu kıyaslamayı umarım onada yapmıyorsun yazik yani diyecek başka bisey bulamıyorum 🙁
merak etme annem gibi kadınlar yok hepsi yan gelip yatma peşinde koca çalışsın ama 2 yumurta kırınca kölesi miyim diye ağlasınlar
Madem nazını cekmeyecektin ne olacağını biliyordun ne diye çocuk yapıyorsun?
yapmadım nasıl bilecektim? o suçlu değil ben suçluyum yani?
Anlamadığın için evet sen onun nasıl bir psikolojide olduğunu biliyor musun? Bilemezsin ama anlamaya calis sadece empati kur..
Eskiden erkeklerimiz de hamile karısının canı kış günü karpuz çekse "eker getiririm sana" derdi. Karısı bebeği rahat etsin diye ne ağır işler yaptılar eski babalar. Sen de işten gelince yemek yaptın diye sızlanmışsın ama 🤔 sen de eskiler gibi ol madem kolaysa.
@sarayyvargas hic sorma cidden ben kendim hamileydim market kapıda aseririm inat ederdi getirmezdi üstüne yediğim hakaretler cabası 🤦♀️
Ama öyle demeeee eski kadınlar gibi olsaymışsınnnn çile çekseymişsiin yanii has ev hanımı budur çile çeker dimi
İnat ediyordu demekki neyse kötü konuşmuycam sanki başkasının çocuğunu mu taşıdın ya cidden annelik bambaşka babalık işini halledip köşeye çekilmek türkiyede.
@sarayyvargas yaa benim çektiğimi bir ben bir Allah biliyor anlatırım karısına sarar diye söylemiyorum gercekten amlayissizlar karı almayı biliyor cocuk yapmayı biliyor yemeğe gelince yapmıyor onuda bil yap çok mu zor? Hele cocuk olunca durmaz kadınlar hassas çöküyorlar ama onların anasına doğurmuş iyi ki anaları var yani yoksa ne diye başlarimizin etini yiyeceklerdi🤦♀️
Ya zaten şu "eskiler yapmış sen de yap" kafası beni delirtiyor. Babalarımız karın tokluğuna senelerce işçilik yaptı kalk sen de yap o zaman desen bin tane kılıf uydururlar ama rahatları bozulmasın diye. Eskiler çekmişse keyfinden mi çekmiş mecburiyet varmış. Neyse tek diyeceğim hak edenin baba olmasını temenni etmek. Sonra sevgisiz büyüyen çocuklar mutlu edilmeyen kadınlarla dolu bir yuvadan ne çıkarki? Çok üzüldüm yaşadıklarınıza da umarım ileride çok mutlu olursunuz. Merak etmeyin çocuğunuz ileride babasının daha doğmadan bile size yaptıklarını öğrenince sizin arkanızda duracak hep. İyi bir anne olduğunuzu hep hatırlatacak size. Sadece zaman 💖
@sarayyvargas emin olun ben bisey anlatmadan bilecek herseyi görmeyecek çünkü görecek bir babasi olmayacak çocuğum için bitti evliligimiz 🙁 dediğiniz gibi hakedenlerin baba ve Anne olması ümidiyle... herkes anne baba eş olamaz.
Sevgisiz bir babadan kurtarmışsınız onu. Size çok daha sıkı tutunacak emin olun. 😇
yav sarayyvargas sen biçim kadınsın kadın boşanmış seviniyorsun
gizli üye babasız çocuk büyütülmez, bir şey olsa kim sizi koruyacak erkek eve şart kocanın yanına dön
Adam olsaydı sahip çıksaydı gece yarısı beni ve 1 yaşını dolduralı 3 ay olmuş cocugunu kapı dışarı etmezdi.
O bizi koruyan değil ilk tekmeyi atan insandı.
çocuğun erkek mi?
niye dışarı attı başka kadın mı var
Evet oğlum var. O kadarını bilemem artık 🤷♀️
ilginç çocuğuna karşı ilgili miydi?
nasıl bilmezsin yav durduk yere yapmaz
erkek çocupu babasız büyümemesi lazım
Niye büyümemesi lazım ayaklarına mi kapanalim yalvaralım mi? Babalık yapsin diye. İlgili değildi bilseydim ne için olduğunu zaten mahkemede kullanırdım 😏
ne iş yapıyordu şimdi size kim bakıyor
Düşünce yapın tam bir mağara adamı kafasında. Sevgisiz büyümektense boşanmış ailede büyümek çok daha sağlıklıdır. Tabi sanmıyorum çocuk psikolojisinden anlayacağını. Bu konular uzak sana belli.
Senin ne istediğin az çok belli, erkek ilgilenmese de önemsemese de kadın boşanmasın otursun evinde. Artık herkes gözünü açtı canım. Kölelik devri bitti.
İşi batasıca ben ne biliyim allahindan bulsun. Şu an ailemle kaliyorum.
@sarayyvargas hic sorma eskiler var zannediyorlar eskiden imkan yoktu şimdi öyle mi kadınlar rahat çalışıyorlar kimseye muhtaç olmuyorlar ben Şu an sadece ailemle kalıyorum cocugum büyüdü mü asla kalmam 🤷♀️
sarayvargas ne boş yapıyorsun
gizli üye meseleyi tam konuşmuyorsun kesin suç sendedir insan evliliğine bu kadar ilgisiz kalmaz, az çok ne olduğunu bilir yazdıklarından anladığım kadarıyla pek sorumlu biri değilmişsin yoksa kimse eşini hele de erkek çocuğunu (sonuçta her erkek oğlu olsun ister) kapı dışarı koymaz eksik anlatıp aklınca kendini haklı çıkaracaksın zaten kendine bir tane yardakçı da bulmuşsun
Ailenizle kalsanız dahi yine de tek başına çocuk büyütme sorumluluğunu almışsınız bu takdir edilesi bir şey.
Utanmaz adam, kadın TEK BAŞINA çocuk büyütme sorumluluğu almış. Çocuğuna hem ana hem baba olmuş ama hala sen sorumluluk almamışsın diyorsun kafayı mı yedin? Kendinle çelişmekten başka bir şey yapmıyorsun.
Bak kardeşim sen kimsin? Gizli bir şekilde yorum yaptım diğer arkadaşı tanımıyorum senin sorunda yazisiliyor sadece. Ben senden yardım mi dilendim akilli bisey olsan böyle konuşmazsın sen karına sahip çık adam olda ben haklı miyim haksız mıyım seni ilgilendiren bisey degil. Yerini ve haddini bil.
@sarayyvargas teşekkür ederim canım erkekler olmadanda varız biz.😊
Rica ederim. Sizi ufacık çocukla bir başınıza bırakmış ama hala suç erkekte değil kadında ya ona ayar oluyorum. Yazık ki ne yazık.
gizli üye ben senin için kocanla barış demedim çocuğun daha küçük ve babaya ihtiyacı var sonuçta bu hayatta rol model alması gereken bir adam olmalı. babasıyla vakit geçirip erkeklik hakkında bilgi sahibi olması lazım
bu arada ben eşime sahip çıkıyorum hiçbir şeyi de eksik değil sadece yemek ve iş yapmıyor diye ne yapabilirim diye fikir almak için sormuştum ama maşallah sizin gibiler yardımcı olmak yerine konuyu hemen sabote etti
@sarayyvargas bide erkek çocuğunu ayiriyor bu kafası kot adamdan bisey beklenmez Allah karısının yardımcısı olsun bu bu kafada olduğu sürece bizim geçtiğimiz yollardan gececege benziyor tabii karisi cahil değilse akıllıysa zaten bu çekilecek gibi değil..
gizli üye iftira atma yazdıklarımı iyi oku evlat ayırmadım her baba oğlu olsun ister dedim sizin amacınız trolluk yapıp konuyu sabote etmek
Ay evet her yazdığı şeyde dehşete düşüuorum 80 yaşındaki dedem bile bu kadar eski kafalı değil. Erkek çocuğu sevdasıymış. Kız çocuk insan değil herhalde. bence de karısı çok sabırlı
Kardeşim babasi sahip çıkmıyor çocuğuna ben ne yapabilirim. Allah korusun rol model olarak onu örnek alacak olursa zaten çocuğumu reddederim. Geri kafalı olduğunu kabul et. Hala erkek kız ayrımı yapan birisin ne diyebilirim ki sana. Ben o insandan daha adamım örnek alacaksa benj örnek alabilir oğlum. Erkeğin yapamadığını bir kadın olarak yapıyorum. Şu kadar söylim birak sahip çıkmayı aramaya bile aciz bir insan. Bu dünyada neler neler oluyor sen ayakta uyumaya devam et. Ser*fsiz peze*veng cok..
Yazdıklarını anlamadan yaziyor bize ders veriyor nesini sabote ediyoruz biz akıllı olsan bu soruyu sormak yerine karına anlayış gösterirdin. Ayrım yapıyorsun erkek çocuk ister diyerekten buna sende dahilsin.
Yav hadi saboteymiş. Sana insan gibi çözüm yolları söyledim hamilelik dönemindeki depresyon olabilir, zor bir hamilelik geçiriyor olabilir vs dedim böyle yaparsan daha iyi olur bunu yapman yanlış dedim ama sen mağara adamı gibi cevaplar veriyorsun altta yazdıklarından belli feministlere nefretin var kadın erkek eşitliğine niye böyle nefret dolusun? Cevap belli kendini üstün görüyorsun. Karın da sen yapsan sana katlanmak zorunda olan bir varlık gibi bahsediyorsun. Karını annenle kıyaslaman bile düşünce yapını apaçık gösteriyor seninle daha fazla tartışmam.
ben de sana diyorum ki bu adama ne oldu da böyle oldu.. sonuçta başta böyle değildi yoksa gidip evlenip çocuk yapmazdınız mutlaka bir şeyler yaşamış hiç sordun mu neden böyle yapıyorsun
saray vargas ben zaten seni muhatap almıyorum bak cevap dahi vermedim kendini konuya sen sokuyorsun
O örnek verdiğin Anne varya bide ib*ne babasi onlar bu hale getirdi yoksa Şu an esin hamile diye yemek hazırlamiyor yaa ben kendi canim ve cocugun canı pahasına herseyini dört dörtlük yapan bir kadındım iste iyi kadının hakkından gelemiyor erkekler.
Soran beyefendi keşke insanların hayatına burnunu sokmadan önce bi kendi hayatını düzene koysan. Gerçi hamile karısından iş yapmıyor diye şikayetçi olan bir beyinsizden başka ne beklenir ki? Her çocuğun babaya ihtiyacı var evet ama böyle bir babaya değil, sevgi dolu bir babaya ihtiyacı var. O yüzden senin doğacak çocuğuna da acıdım. Umarım erkek olur, kız olursa bu derece cinsiyetçi bir babayla yaşayacağı için ne kadar gözyaşı döker tahmin edemiyorum bile. Ayrıca başkalarının çocuğuna kocasına evliliğine ayrılığına karışmak sana düşmez. Kendi evliliğin çok iyiymiş gibi bir de başkalarına nutuk çekmesi yok mu... İnan bana bir insanın seninkiler gibi düşüncelere sahip bir babası olmasındansa olmaması çok daha iyi. Sen de kaç yaşında adamsın bi zahmet haddini bil ve insanların hayatları hakkında aptal aptal yorumlar yapmayı kes.
@resh_47 tacını düşürmüşsün kraliçe 👑
Yia teşekkür ederim hsjshskdhaks
@resh_47 😇
yürüyün gidin sizle uğraşacak değilim
Abicim bu tip kisi babalik yapacak biri degil belli. Keske baba olsaymisda bunlari yasamasalarmis. Bu kisiye baba diycegine demesin daha iyi
@resh_47 zeki kadinsiniz cok kalp😍😍
Güncellemeden sonraki yazdigin şeylere hitaben hizmetçi tut o zaman kardeşim. burada m*l m*l yazıp bizi resmen çileden çıkarıyor. Sonra deli der feminist der akıllı ol otur yerinde. Erkeksin yemek mi istiyorsun dışarıdan söyle temizlik mi istiyorsun kadın tut ev temizlesin yapamıyor musun? Al kadından cocugu sen taşı o gitsin çalışsın sende ondan beklediklerini yap.🤬
Ayrica bebek senin gibi sakat zekaya sahip olmazsa eşinin yatması problem değil. Sadece doğumu zorlaşır o kadar ötesi olmaz.
o yorumu ben yapmadım başkasının yorumunu paylaştım
Senin gibi kot kafalı gercekten kadınsa yarın öbür gün onun g*ötünü de görcez bilmeden sallamak kolay. 🙁
İlk hamileliği ise zor geçiyor olabilir haklı o yüzden sende idare et birazcık veya arada hazır birşeyler ye
Az kendin yemeğini yap her gün o mu yapacak
Zor bir hamilelik geçirmiyorsa bence yapabilir
Bu süreçte olur bunlar
Elbet doğuracak sakin ol
Bir süre idare edeceksin artık
Dostum hamileyse idare etmen gerek
Hamile olup olmadığı cok zor değil
Cocuga kadar yardimci ol ona
Doğum yapmasını bekle
İdare et ne yapcan 😂👍
Mecbur mu sana yemek yapmaya
Her şeyi sen yapabilirsin.
Senin mk
Üzüldüm kadına senin gibi biriyle evlenmiş
Sen niye yapmıyorsun
Allah yatdımcınız olsun
yazık o kadına
Kaçıncı ayında ki
6
Aslında yapabilir ya belkide bahanedir. Kalkıp spor falan yapsın az
söylüyorum anlamıyor ki kzınca da ağlıyor bebek gibi
Güzel dille konuş bi bebeğin ve kendi sağlığı için yavaştan spor yapsın evi supursun yatarak iyice hantallaşır kilo da alır
konuşacam birazdan bir uyansın
Yine mi uyuyor
uyandığı mı var geldim beş dakika sonra yattı dışarıdan pizza söyledim ben de yemek yapmamıştı
Ye bari afiyet olsun Allah yardım etsin
sağol 😔
🤷🏼♀️🤗
kacıncı ayında
hamile midir
6 aylık
zorlanıyor mu
zoruna mı gidiyor
ewet
yess
ne
bu