Burada hep görüyorum kızlar diyo ki evlenme teklifine gerek yok yemek yerken evlenelim mi dese de yeterli diye. Geçen yemek yerken sevgilim "evlensene benle ya" dedi, ben de "ehe olur" dedim, yemeğimize devam ettik. Ee noldu şimdi akjhsakfa Kızlar bu nasıl evlenme teklifi saçmalamayın lütfen ya :(
Laf arasında söylenen "evlenelim mi?" sorusu, evlenme teklifi sayılır mı?
Sayılır. Ben stajdan eve dönmek icin tren beklerken eşim bana artık Annemleri size yolıyım dedi. Bizde ne işleri var dediğim de. Akşamları burdan seni yolcu etmek istemiyorum artık ayrılmak cok zor geliyor dedi. Bilmiyorumki dedim. Ben eve gitmeden annesi annemi aramış. Şimdi bakıyorumda ne paralar harcanıyor ama duygu yok.
Tabiki ama tartışmak derken kuru cene herşeye vırvır değil. Bir konu varsa oturulur tartışılır, konuşulur ortası bulunur. Herşeye vırvır yapan adamda kadında cekilmez
Soru sorudur. İlla hazırlıklar yapmak zorunda değil erkekler. Bazı kızların değişik evlenme teklifi beklentisinde olması bana epey saçma geliyor. Evlenelim deken, lafın gelişi deyip demediği de anlaşılır zaten.
Şimdi bu evlenme teklifiyse hani, şöyle bir organizasyon düzenleyipte yapılana ne diyecez ben onun evlenme teklifi sayıldığindan çok kabulde edince sen bunu düşundüm bir an :) Bu arada hayırlı olsun dilerim musmutlu olursunuz, evlenme teklifindeki heyecan adrenalin hic eksik olmasın hayatınızdan :)
Ne kadar dogal bence daha romantik böylesi acikca niyetini ve ciddiyetini belli etmiş işte. Digerleri show ve göşteriş hic samimi bir duygu gibi gelmiyor bana Sizinki cok hoşuma gitti valla bak😍😃
Evet hizlandirilmis evlenme teklifidir.. O kızı yola getirmek yelkenlerini suya indirmek icindir. Kisaca bu teklif genelde bir yemdir. Sakin gozunuzun önünde hemen beyaz gelinlik gelmesin. Aman dikkat kizlar 😲😲
Hayır tabi ki de onu sadece o an söylemek istediği için söyledi bence, eğer güzel bir ilişkiniz varsa zaten zamanı gelince olur, umduğunun olmasını diliyorum.
kadınlar bazı küçük şeyleri çok abartıyor buda onlardan biri seni seviyosa değer veriyosa ve evlenmek istiyosa neden şaklabanlık yaptırmaya çalısıyosunuz
En İyi Cevaplar