Şimdi ben kahve diyarı gibi bir yerde işe başlamayı düşünüyorum daha önce garsonluk yaptım ama buralarda biraz farklı düzgün tepsi taşıma dökmeden falan nasıl yapabilirim ? yardımlarınız var mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey dalgalar halinde yayılır insanlar da öyle
insanlar yürürken aynı bir su dalgası edasıyla aşağı yukarı milimlik farklarla yükselip alçalarak ilerler...
yani demek istediğim elindeki tepsiyede hafiften dalga hareketi yaptırırsan (çaycıların tepsi sallama mantığı buradan gelir) asla bardaktan bir damla bile akmaz , o da dalga hareketine uyum sağlar
tepsiyi düz tutmaya çalışırsan da, vücudunun yürürken istemsiz yaptığı dalga hareketinin etkisiyle içindeki sıvı dışarı akacaktır
sana hayırlı bir iş hayatı diliyorum ,başarılar :))34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :))
- +1 yıl
hakettin eic
lol - +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
+1 yılEllerini yanı avucunu tam da türkçe anlatamıyorum neyse avucunu iyice aç tam böyle kocaman sonra tepsiyi tam ortasına yok bileğini bükmemeye dikkat et bardakları orntılı düz tepsiye dengeyi sağla öyle yani :) hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılöncelikle tepsiye dengeli yerleştirin bardakları, ağırlık merkezi eşit olsun birde tam ortasına avucunuzu yerleştirin tepsinin altına, parmaklarınız açık olsun ama sadece avucunuzun içinde değil bileğinize verin ağırlığını biraz daha rahat taşırsınız.
00 Yorumla
serce parmagın harıc dıger 4 parmagınla tepsının altına kenetlen ayrıca tepsıye bakma , kıvrak hareketler yapabılırsın bu sekılde evde bıraz dene tabi :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9Cevap
+1 yılustalar barnaklarlan tutuyo akrobasi yapıyo resmen :) ben mesela 6 tabağı aynı anda taşıyabiliyorum hatta zorlasam 8 olabilir işte koluna bazı tekniklerle diziyon falan..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepsiyi kesinlikle vücuduna yaslayarak taşımamalısın ve tepsiye bakmadan hızını kontrol ederek taşımalısın.
Eğer vücuduna yaslarsan sen hareket ederken içerisindeki çay kahve vs şeyler dökülebilir. :)10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaTavsiyem kesinlikle tepsiye bakmadan yürü, direk karşıya bak ^^
10 Yorumla
+1 yılaz doldurun fincanları dökülmez o zaman :D
ama karşıya bakmak gerekiyormuş işin aslı dökülmemesi için10 YorumlaÖğrenciyken bende yapmıştım o tarz bir iş. Zamanla kavrarsın dostum pratik yap evde falan zor bir şey değil.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana sabır versin öyle bir işte...ben çalışamam öyle bir yerde sinirden tepsiyi kafasına indirrim müşterinin:D
00 Yorumla ileri bakmak önüne bakmamak,tepsiyi iki elle düz bir şekilde tutmak gerisi gelir.
04 Yorumla- +1 yıl
İki el yasak :D
- +1 yıl
Tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederim :)
+1 yıllink şundan al tekniğe falan gerek kalmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Kahve diyarı gibi bir yerde bununla servis yapmamı mı bekliyosun kanka :D
- +1 yıl
bizim gittiğimiz kahvede yapılıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
kusura bakma hacı :D, dediğin yeri normal kahve sandım
- +1 yıl
ahaha :D sağol genede dostum :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 661 cevap paylaştı. Tepsiyi avuç için deymeden parmakların ile tut ve elin kendi yaylanmalı.hep karşıya bak tepsiyi salla sabit kalmasın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 750 cevap paylaştı. Bunu tavsiyeyle değil de, tecrübeyle öğrenip geliştirebilirsin.
00 Yorumlatepsiyi parmak uclarında tut tepsiye bakıp heyecan yapma relax ol -,-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepsi taşımayı bilmeyen garsona garson mu denir yahu klasik taşı işte tepsiyi.
00 Yorumlanasıl düzgün tutabiliyosan öyle taşı qwerewq :D
11 Yorumla- +1 yıl
hjklşi
lol
+1 yılTepsiye bakma önüne bak.
10 Yorumla
+1 yılpratik yap arkadaş. Tavsiyeyle olmaz ki
00 Yorumlasanki seni tanıyorum he :)
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İzmir de misin ?
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim çok :)
- +1 yıl
allahalla :) soran hatun mu? :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılheyecan yapmiceksın.
10 Yorumla önce nazikçe tepsiyi eline alınacaksın :D
00 Yorumladüzgün yürümeyi ögrenmek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı. hayırlı olsun kazasız belasız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepsiye bakmamaya çalış yüzün hep karşıya baksın
12 Yorumla- +1 yıl
Bu bütün sallantıları dindiren bir yoga şekli mi ? Zor olan bunu yapması değil dökmeden yapabilmesi :D
Cevap sahibi+1 yılŞakamısın sen ya benim cevaplarımın altına bir daha yorum yapma !
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılkolay gelsin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası