Toplum olarak biraz gerilerden gitsekte bunun örnekleri var etrafımızda yıllar önce evlenip ayrılmış kız arkadaşım kendinden 5 yaş küçük erkekle severek evlendi mesela ve çokta mutlular ama tek sorun eşinin ailesinin bunu istememesi niye bu kadar kötü bakış açınız sevmişler evlenmiş işte bu neyin acısı herkesin başına da gelebilir boşanmalar ama bizim gibiler hep böyle şeylere maruz kalacak gibiyiz herşeyin hayırlısı diyorum...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamayı okuma gereği duymadım, şunu ifade edeyim evlilik evet ciddi bir olay ama insan ayrılacaksa evlilikte olsa farketmiyor önemli olan bu olgunlukta olan insanla karşılaşmak erkek veya kız, evlenip boşanan bir kadın fahişe olmuyor, ya da erkek pazarlayan kişi olmuyor sonuçta, ben seviyorsam zaten onu her haliyle kabul etmişimdir (dürüst ve açık olduğu sürece) uzun lafın kısası, bir insanı bacak arası için sevmem karakteri ve kalbi için severim o yüzden evlenmiş ayrılmış olması benim açımdan bir bakış açısı değiştirmez.
72 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bakış acın güzel
- +1 yıl
Rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
Nikahsız 28 farklı ne idüğü belirsiz erkekle bir fiil sevişmiş olana bekar, 1 kişiyle nikah dahilinde sevişmiş olana dul derler, ötekileştirirler.
Hiçbir statüdeki insan için evlenilmez denilemez.
Yeri gelir sahil kenarında çalışan fahişelere bile aşık olursun, tükürdüğünü yalarsın.
Evleniriz, sevdikten sonra bir bekarla olduğu kadar boşanmışla da evlenme ihtimalimiz doğru orantıdadır..151 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılDÜzgün tabuları olmayan açık fikirli biriyse evlenir değilse evlenmez -ki evlenmesin zaten. Bazen hayatımızdaki olumsuz şeyleri “acaba biri beni kabul eder mi” diye görmek yerine “düzgün insan ayıklama mı sağlıyor” diye görmek lazım mutlu olursun umarım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boşanmış biriyim maalesef bu durumu yaşadım bizzat. Bende diyorum bunu kınayan aynısını yaşasın öyle anlasın. Bu beddua değil yaşayarak görsünler.
96 Yorumla- +1 yıl
Bosanmak bineziklik. degil. kesinlikle. oyle hissetmeyin biz kadiniz ni agirkimiz var biz erkek buluruz ama onlar aska. kadin bilamazlar kendinisi ezdirmeyin ben binkadin. olarak haftada birgun calisiyorum 5 bin aliyorum ve bir erkege ihtiyacimda yok
- +1 yıl
Ben kötü konuşmam ama herkes hakettini yaşayacak elbet
- +1 yıl
Aynen. oyke yasinmkac
Cevap sahibi+1 yılBu kötü konuşmak değil ama ben evlilik yaptım diye dünyanın en kötü insanı muamelesi görmeyi haketmiyorm ve kimse de çok mutluyken çok iyi bir evliliği varken boşanmaz direkt yargısız infaz yapmak yerine biraz anlamaya çalışsalar keşke
Cevap sahibi+1 yıl@askkadiniyim71 25 yaşındayım
- +1 yıl
Tabiki haklisin nerdensin canım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir. Gönül ilişkisi sağlam ise her türlü evlenir.
30 Yorumla Erkek için birşey olmaz kadın için her tartışmada yüzüne eski evliliğini vuracaktır.
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke yapmasalar bunu
+1 yılBence ilk başlarda sorun olmasa bile ilerde sorun olur diye düşünüyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ama olmuş ilk başlarda da zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretin önemli olduğu zamanlarda eskiden dul kadınlar kullanılmış olarak görülüyordu. Ama günümüzde üniversiteden henüz mezun olmuş 22 yaşındaki genç bir kızın onlarca farklı erkekle cinsel deneyim yaşadığı düşünülürse artık dul kadının yine daha temiz olduğu söylenebilir
120 Yorumla
+1 yılÇevremde olumlu örneklerde var, olumsuz örnekler de ne olacağı bilinmez
20 Yorumla
+1 yılEvlenirim geçmiş benim için önemli değil eski kocası deliyse rahat vermiyorsa onu ortadan kaldırmam gerekebilir yani :D sorun yok
24 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm 😀😀
- +1 yıl
:D Abla bir şey olmayacak bir gün eve giderken üstüne ağır bir kütle düşecek orada hayatını kaybedecek hiç bir şey olmamış gibi hayatlarımıza devam edeceğiz mutlu son.
- +1 yıl
Töbe de manyaq neler düşünüo 😀😀
- +1 yıl
:D Al abla sen negatif düşünyrsun bazen al sana bence NEGATİF DÜŞÜNCELERDEN KENDİNİZİ NASIL KURTARIRSINIZ? ↗ xd
+1 yılKim kimi seviyorsa o onunla olsun, evlenmiş boşanmış çocuğu varmış vs. bunlar iki kişi arasındaki halledilmesi gereken şeyler.
51 Yorumla- +1 yıl
Ama aileler de girio işn içine
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunun en büyük örneği benim amcamın kızı eniştem çok sever ablami inan oylede büyük bir düğünle evlendilerki sorun ne biliyormusun beyinlerdeki örümcek aği ile dolananlari ortadan kaldirmak gerek sadece ama nasil.
Herşeyin hayırlısı gülüm.30 Yorumla
+1 yılHic bir sorun yasanmaz seviyosa sahiplenir sorun yasatmaz canım seni sevip sahiplenevene inaniyomusun
60 YorumlaYa ben açıkçası bizim toplumun boşanmış kadınlara masum ve aşk dolu yaklaştığını düşünmüyorum hele bir de bekar erkeklerin o işin içinde bir çıkar olabilir
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla insanlar ne der ne soyler diye dusunursek hic bir isde iliskide mutlu olunmaz ama genede ailenin rizasi olsaydi daha iyi olurdu fakat onlar mutlu olursalar insanlarin dusunceleri degisir
10 Yorumla
+1 yılBir insanı gecmişinden dolayı sorun yasamak önyargıdır. Bizim kitabımizda hic bir insanevladını geçmişiyle yargılamak yok.
31 Yorumladul biriyle evlenmemiş biri arsında ne fark var gerçkten anlamıyorum neden sorun çıksın ki gerçekten neden hala dul istemeyenler var dullar neden boyle düşünüyor biri açıklayabilirmi?
23 Yorumla- +1 yıl
Bende siteye sordum
+1 yılSevdikten sonra herşey mümkün
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgide bir yere kadar yetmio bazen
- +1 yıl
Sevgi bağı olduktan sonra herşey çözülür. Yeterli birbirlerine sadık ve saygılı olsunlar
+1 yılAilede her zaman sorun olur kaldıramazlar ne yapalim türk toplumu.
21 YorumlaEvet herkesin başına gelebilir ve bu normal Bişi. Ama ailelere bunu anlatamazsın.
20 Yorumla
+1 yılTamamen adamın hayattan beklentisiyle görüşüyle alakalı bir durum
Evlenecek olan da var evlenmeyecek olan da21 Yorumla
+1 yılBen senden daha tecrübeliyim olayı başlıyor bence hiç gerek yok buna.
21 Yorumla
+1 yılÇocuğu ile ayni evde yasamak istemezdim. Yoksa evlenip ayrilmis olmasi sorun olmazdı.😁
21 YorumlaSaçma bir davranış ben anlaştıktan sonra önemli değil daha önce evlilik yapması.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılboşanması sorun değil, ama küçük yaştaki erkeğe sulanması yanlış.
11 Yorumla Kendi oğullarınboşansa dul kalsa hiç öule davranmazlar ama mrğmcek kafalılar.
20 YorumlaHacı nbr? Sen boşandın mı? Sana tavsiyem sen bir süre tek olarak hayata tutun sonra bakarız sana. Tecrübe ve beklenti farkı seni üzer
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin ki
+1 yılgayet normal bir durum ayrıldığı adam sıkıntılıysa bu bayanın cezası olmamalı. evlenilebilir uyumlu olurlarsa sıkıntı olmaz
20 Yorumla
+1 yılÇok sorunlar yaşar yaşanıyor malesef encok aile bireyleri artı yakın çevre haliyle kadın çok yıpranıyo arada kalan koca malesef bunalımda
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz erkekler artık hiç evlenmemeyi tercih ediyoruz.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenilir tabiki ama yüzüne vurmak gibi bir durumda var
11 YorumlaEvlenirler bir sıkıntı görmüyorum ben erkeğin ailesi sıkıntı yapmadığı sürece no problem
10 Yorumla
+1 yılMutlu olmak adına geçmişini hatırlatacak şeylerden kaçınırsa yapabilirler
10 Yorumla
+1 yıliki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olur seyraaannnn
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, erkek eli değmemiş bir kız arıyorum. Hem kalben hem fiziken.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSerseri ile yatıp efendi adamlara kerkinen kızlardan nefret ediyorum. Umarım yeni kocası ona gününü gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimse yama yapılmış düşleri sağlam tekeri 0 arabasına taktırıpta benim arabam sıfır km demez. diyemez.
11 Yorumla
+1 yılOlgunlar ve tecrübeli ler daha çok tercih ediliyor artik
10 YorumlaÇok severse evlenir tabi
15 Yorumla- +1 yıl
Peki ya sonraa
- +1 yıl
Konunun benle alakası yok amaa arkadaşim çok üzgündü bu gun
- +1 yıl
Inşallah
+1 yılEvlenme kesin bosanirsiniz bence
22 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenmiom zaten
- +1 yıl
O zaman evlenen o kisi bosanirsiniz ilerisi parlak değil 🤔🙄😏
+1 yılEvlenir yahu niye evlenmesin
14 Yorumla- +1 yıl
Evlenirde ya sonrasinda ne olacak
- +1 yıl
Biraz da emin olsun evleneceği kişiden ve ailesinden. Yapı meselesi biraz da
- +1 yıl
Sonuc ayni degismez hep aile istemez
- +1 yıl
Kime göre
+1 yılEvlenir ne var da bunda
12 Yorumla- +1 yıl
Farklı bakılio neden bilmem
- +1 yıl
Yav bu salak millet herşeyde b0k arar durur. Boşver siz kendi hayatınıza bakın onlada neymiş kim onlar ya
Geçmişleri karıştırmadıkları sürece sorun olmaz.
20 Yorumla
+1 yılSevildiğime kanaat getirirsem evlenirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Yobazlar işte
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen tamamen yobazlar
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılbunları aşmak gerek
13 Yorumla- +1 yıl
Değil mi yani
- +1 yıl
Aşamiolar hala geri kafalar var
- +1 yıl
insanın bu duruma yorum yapma hakkını kendinde görmesi başlı başına bir facia zaten sorun burda başlıyor
insanlar alanlarını bilirler
insanlar
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. şu an aynısını arkadaşım. yasiyorrr
12 Yorumla- +1 yıl
Noldu durum
+1 yılAilesiyle sıkıntı çıkar
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmez oyalanir bence
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa sıkıntı olmaz
119 Yorumla- 2 ay
@26Vakit26 nasıl geniş?
- 2 ay
@26Vakit26 ne alaka? kerhaneden karıyla evlenirim demedim. en azında torbacılardan hoşlancak kadar değiilim
- 2 ay
@26Vakit26 çok fark var. birisi önüne gelenle birisi helali olan eşiyle.
- 2 ay
@26Vakit26 mesele fiziken değil ruhen kalben manevi olarak. Allahın günah yapmadıgı biirşey için bozukmu diyelim
- 2 ay
@26Vakit26 önemli olan aile huzuru
- 2 ay
@26Vakit26 sen temiz birinden mi hoşlanıyorsun? boşanmış kadın kirlimi oluyor? Allahın temiz saydıgı şeye mi kirli diyon?
- 2 ay
@26Vakit26 Allahın helal kıldıgı yoldan olan şeye pis diyemezsin
- 2 ay
@26Vakit26 çok büyük konuşuyorsun. boşanmış insanlar deyyus olmuyor. kimse boşanmak için evlenmiyor. evlenmek hak ise bıoşanmakta haktır.
- 2 ay
@26Vakit26 her boşanmış kadında boşanınca önüne gelenle yatmıyor
- 2 ay
@26Vakit26 seninde ne mal olduğunu gördük. Sözde yorumların iyi der ama gerçekleri yazınca seninde foyan çıkıyor. Sen git torbacilara aşık ol.
+1 yılKadının çocuğu var mı
10 Yorumla
+1 yılEvlenmemesi kendi adına pek doğru olacaktır.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılben evlenmem de almak isteyen çıkar malum
11 Yorumla
+1 yılseviyorsa evlenir
10 YorumlaEvlenmez empati yap oyle konus
11 YorumlaEvlenebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde laf olur
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben evlenirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Insan olun yeter mk
10 Yorumla
+1 yılErken boşalır:)
13 Yorumla- +1 yıl
Pic 😒
- +1 yıl
Çok ayıp.
+1 yılFazla sıkıntı olmaz
11 YorumlaEvlenebilir tabii ki
10 YorumlaEvlenmem ben olsam
11 Yorumla
+1 yılNe sorun olacak ki
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bekar bir erkek evlenip ayrılmış bir kadınla evlenir mi? Evlense bile ne gibi sorunlar yaşarlar?😒😒😒?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne