Dipteyim, sondayım. Lütfen bana fikir danışmanlığı yapın. ( özellikle kızlar )

Herkese merhaba arkadaşlar. 22 Aydır çıkıyoruz. 1.5 aydır ayrıyız..

Yazacağınız herşey,her fikir benim için çok önemli. Lütfen sonuna dek okuyup bana akıl verin.

Kız arkadaşıma bir konuda güvenimi kaybetmiştim sürekli o konu üzerinde soru sordum 1-2 ay boyunca hemen hemen hergün. Çünkü kafamda sürekli kuruyordum ve o hala güvenimi sarsmaya devam ediyordu. En sonunda benden bu konu yüzünden ayrıldı yani sorduğum konu üzerine ona muamele yaptığımı düşündü ve ayrıldı.

Ben ona muamele yapmadım düşündüğü gibi. Haksız yere beni suçluyor. Arkadaşlarıma bunu söyleyip bide eski yaptığım hataları söylüyor.

Ona sürekli 1.5 ay içinde mesaj attım, ona her hatamda akıllandığımı vs. herşeyi söyledim hep karşı çıktı onca şey söyledim bana inanmadı. Aynı sınıftayız, haftanın iki günü. Sınıfta sakız çiyniyo gülüyo eğleniyo umursamıyo ya da bana öyle gösteriyo beni sevdiğinden eminim.Yapmadığım bişey için suçlanan biri olarak ne yapmalıyım ? Aynı ortamdayken gülüp oynıyım mı yoksa sert mi duriyim. Çünkü o büyük ihtimal beni uyuz etmek için yapıyo böyle şeyleri. Bide sürekli bişey olunca, sen takmamıştın sen yapmamıştın bende yapmam etmem gibi şeyler söylüyo. Dün endoskopiye girdim merak bile etmedi, ettiysede inattan yazmadı. Bu sabah dayanamayıp seni çok seviyorum yazdım çünkü midemden kötü bir sonuç çıkıcak belli. Sonra " Rahatsız ettim karşılık vermiyiceğini bile bile özür dilerim " yazdım cevap yok.

Umrumda değilsin, ilerle , yazma gibi cümleler kullanıyo hep. Ne yapayım arkadaşlar, o bana inanmıyo ben kendimi biliyorum ne yapayım ? Beni yanlış anladı, Ben kendimi bilem biri olarak yapmadığım şey için suçlanan biri olarak ne yapayım ?
Dipteyim, sondayım. Lütfen bana fikir danışmanlığı yapın. ( özellikle kızlar )