Sevdiğim kız hasta ve beni yanında istemiyor

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır birlikte olduğum kız arkadaşım hasta. Akciğeriyle ilgili bir hastalığı var, ismi biraz değişik hatırlayamıyorum şimdi. Ve hastalık sürekli tekrar ediyor. Bu 5. hastaneye kaldırılışı. 2 kez ameliyat oldu, tüp gibi bir şey takıyorlar vücuduna. İçim gidiyor. Ölüyorum onu öyle gördükçe. Ben ki ağladığımı bilmem, arabaya oturup hüngür hüngür ağlıyorum.

Babası hariç bütün ailesi beni tanır, hepsi de sever. Kendi işim olduğu için gün boyu hastanede olabiliyorum. Babası hastaneye günde bir, sadece akşamları geldiğinden pek sorun olmuyor. Gerçi beni biliyor ama hoş olmaz diye görünmek istemiyorum. Annesi sürekli yanında, ablası ve kardeşi de her gün geliyor. Ben de yalnız kalmasınlar diye sürekli hastanedeyim. Öyle ihtiyaçlara falan koşturuyorum. Hastane oturduğum semte epey uzak olduğu için bazı geceler arabada kalıyorum. Bundan önceki yatışlarında hiç sorun olmamıştı benim yanlarında olmam. Ama kız arkadaşımda bir gariplik seziyorum. İstemiyor yanında. Babam kalacak bu gece diyor ama gerçek olmadığını biliyorum. Kalmıyor da. Yoruluyosun, gelme artık falan demeye başladı. Dün de bahçeye çıktığımızda biraz yüzünü güldüreyim dedim, ciddileşti birden, biraz ara verelim mi ben iyileşene kadar gibi saçma sapan bir cümle kurdu. Sonra şakaya vurdu ama yüzü eskisi gibi gülmüyor. Hissediyorum. Sabah odaya girdiğimde falan... Ne bileyim hissediyorum işte, tanıyorum onu çünkü. İyileşene kadar ara verelim nasıl bir cümledir hala onu düşünüyorum. bir değişiklik var. Sürekli hastalandığı için psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Biraz uzak mı kalsam. Ne yapsam bilmiyorum. Yalnız da bırakamıyorum. Ne öneriyorsunuz. Teşekkür ederim.
Sevdiğim kız hasta ve beni yanında istemiyor