Aldatıldım atlatamıyorum yardım lütfen!

Aldatılmamın, daha doğrusu bunu anlamamın üzerinden 3 ay geçti ama hala atlatamıyorum. 4 aydır beraberdik. Ben çok darlayan bir tip değilimdir. Bu adamı da darlamıyordum. Whatsappta o kadınla fotoğraf koyuyordu ama "arkadaşı ne var yani olabilir" diye düşünüyordum. Yakın kız arkadaşım dediği kadının aslında eski sevgilisi olduğunu ve hatta bizim ilişkimizin ortasında falan barıştıklarını öğrendim. Tabiki delirdim, dağıldım ve üzüldüm. Küfür kıyamet kavgalardan sonra bir süre sesi soluğu kesildi. Ama nasıl bir doyumsuz adamsa 1 aydır yine 2 günde bir arıyor. O kadınla beraber yaşamaya başlamışlar ama kadın iş için arada İzmir'e gidiyormuş. Onun yokluğunda beni "Bana gel" diye darlıyor sürekli. Tabiki asla gitmem, cevap vermiyorum bile ama insan hayalkırıklığı yaşıyor. Böyle bir adama nasıl güvenmişim! Nasıl anlayamamışım! Özlüyor mu yoksa sadece doyumsuz mu bilmiyorum. Özlemek sadece birlikte olmak anlamında da olabilir tabi. Of bilmiyorum. Kadın 36 yaşında, erkek arkadaşım 26, ben ise 20. Bu da yorumlamanıza biraz yardımcı olabilir diye not düşeyim dedim. Şimdiden teşekkürler!
Aldatıldım atlatamıyorum yardım lütfen!