Aldatıldım atlatamıyorum ne yapmam lazım?

3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı. İlk başta herşey çok güzeldi. İlk 1 yıl yüzyüze hiç görüşmedik. 1 yılın sonunda buluştuk evine gittim gider gitmez aramızda resmen karı koca ilişkisi olmaya başladı. Görüştükten tam 3 ay sonra o uyurken telefonunu karıştırdım aldatıldığımı öğrendim. Hem de sadece 1 kişiyle değil birçok kadınla. Önüne gelen kadına instagramdan başka mecralardan yazmış evine çağırmış. O gün eşyalarımı bile almadan hıçkıra hıçkıra taksiye binip gittim. Beni tekrar kazanmak için bir sürü şey yaptı. Bir şans daha verdim. Güvendim. Ama hiçbişey eskisi gibi olmadı. Soğuk mesajlar bazen 2 3 gün yazmazdı. Hep ben yazardım hep ben arardım. Yavaş yavaş yine içime kuşkular düşmeye başladı. Acaba beni yine aldatıyomu derken 4 gün önce 40 yaşında bi kadın bana telefon numarama mesaj attı " sevgilimden uzak dur o benim sevgilim gerekirse olay çıkartırım gibi bir mesaj sonrasında öğrendimki bu kadın dul bi kızı bi oğlu olan yaşlı bir kadın. Kendisine bunu yolladım bana sadece herşeyi anlatıcam dedi bende beni tekrar kandırmasına izin vermeyip engelledim. Bu kadın benim numaramı nerden bulabilirdiki. Ben 25 yaşında genç bir kadınım kendisi 30 yaşında. şu an içimde koca bir boşluk var beni ne aradı ne döndü ne yapmalıyım. Ona zaten geri dönmek istemiyorum onu nasıl unutabilirim?
Aldatıldım atlatamıyorum ne yapmam lazım?