Aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl anlayabilirim biri olup olamdığını?

nişanlımla ayrıldık.sonra tekrar barıştık.5 yıllık bir ilişkimz var.Barştık ama henüz ailelere bu durumu açıklamadık ne olur ne olmaz biz tekrar oluyomu diye deneyelim istedik.o da bende böyle düşündük.ama nişanlım eskisi gibi değil çok değişmiş bana karşı biraz soğuk.beni kıskanıyor bir yere çıkarken haber vermeyince kızıyor herkese beni nişanlım diye tanıtıyor ancak bazı tavırları beni şüpelendiriyor.telefonuna bakmak istediğimde vermiyor.ya da kendi elinde bakmamı istiyor telefonunu hep cebinde tutuyor.bir şeyler var hissediyorum ama başkası olsa neden dönsün diyorum.belkide aklı karışık beni de kaybtmek istemiyor diyorum.nasıl anlayabilirim biri olup olmadığını?biri olsa benimle gezer ya da beni nişanlım diye tanıtırmıydı?yardım edin özellikle erkeklerden cevap bekliyorum en iyi siz anlarsınız hem cinsinizden
Güncellemeler
+1 yıl
bugün telefonunu neden gizlediğini sordum arkadaşlar gizlemiyorum diyip çıkarıp masanın üstüne koydu ama lavaboya giderken herşeyini tutmam için bana verdi cüzdanını falan ama telefonu cebindeydi.onu neden vermedi?
Aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl anlayabilirim biri olup olamdığını?