Karşı cins hayatınıza girmek için nasıl bir teklifle gelse reddetmeye dahi kıyamazsınız?

o karşı cinsin kim olduğuna bağlı bu.. o derece kuvvetli bir teklif yok zira.. bir erkeği en çok baştan çıkarabilecek veya reddedilemeyecek gibi sylenen şey ne olabilir.. muhtemelen şudur.. bu gece evde yalnızım , bana gelir misin? .. ki bu teklifi almış erkekler mutlaka vardır.. ben de aldım.. ne yapmam gerekiyordu? atlamalı mıydım? bırak evine gitmeyi , bana 1 metreden daha fazla yaklaşmasın tahammülüm olmayan bir kadındı.. yok öyle bir teklif.. ha bu arada.. kız muazzam bir güzel kadın seksi kadın olabilir.. imani sebeplerle işte zina vs diyerek de geri çevrilebilir.. kısacası asla geri çevrilemeyecek hiç bir teklif yok.. bu teklifin erkeğin kadına uyarlanmış hali de... benimle bir gece geçir / veya evlen.. duruma göre işte.. sana hemen bir mercedes alayım.. veya milyonlarca liramız olacak çok rahat yaşayacaksın vs vs gibi tekliflerdir.. ne erkek kadına , ne kadın erkeğe reddedilemeyecek bir teklif sunamaz yani.. en baba teklifleri çatır çatır reddeden insanlar var zira..
Birlikte Türkiye'den kaçıp yeni bir hayat kuralım mı?
Tabi ki evet😂😂😂
Diye gelirsen geri çevirmem😂
🏃Geliyorum dur😂😂😂
Çabuk ol :))
Kusura bakmayın facebook fotosundan hal hatır soran akraba gibi dalıyorum ama @Harleyqueen o pp ne ya dnsjsjsjajajajsja foto koymasan daha iyi o ne her yer kapalı djsjsjamkaakmra
bilmem ama o anki ruh halime bağlıı gezmeyi ç. ok istediğim bir yer olabilir. ya da sevdiğim biriyse gelmesi yeter :)
Seni çok seviyorum demesi yeterli teklife bile gerek yok ama sevdiğim biriyse sevmiyosam sokakta yatsa istemem
Cevap
71Cevap
Valla sevmiyorsam bal gibide kıyarım 😂
Yıldız tilbenin konserine 2 biletim var benimle gelir misin derse 🤟
Ona bende hayır demem😂
Canları cehennme bütün tekliflerin...
Zamanı gelince ben ederim içimden gelirse...
Olağan bir süre sonra benle ilgilendiğini söylemesi kafi. Gerisini ben getiririm 👍
Kapıma böyle gel seni kollarıma alıp havada uçururum fdkfsjkfdjk ponçiğe bak yia <3
Bu gelecek olan kadınlar için geçerli değil çünkü biz erkekler ayran gönüllüyüz. 1 kadını 50 kişi ister bir kişi alır, 1 erkeği hepsi için söylemiyorum 50 kadın ister hepsi de alabilir.😁

bir tur atalim mi dese olur 😉
öncelikle kadının ruh halinde anlaya bilmek. ona göre cümleler kura bilmek.. en başta onu cezbedecek. onu mutsuz halinde güldure bilecek. kelimeler sarf etmek lazım..
Şu güne kadar gördüğüm en güzel sanat eserinin üzerinde benim imzam olmaması beni çıldırtıyor... bu yüzden benimle evlenir misin?
Kaynak: Layers Of Fear
Birlikte Beşiktaş maçı izlemeye gidelimmi derse asla yok demem
Bugün okulu asalım bakışı bu sevgili yapamaz bunu :)
Gel Burak, seninle sahillerde, ormanda, doğada vb... yorulana kadar sabahtan akşama kadar tüm gün yürüyelim derse 😃😃😊
Bu arada ne şirin kızmış fotoğraftaki, sanırsam benden dolayı benim kızım da böyle çekik gözlü olacak 😊😂😂😃🤣🤣
Sevsin değer versin şöyle kocaman sarılsın öpsün ben onun mis kokan saçlarını koklayayım fazla aksiyona gerek yok
Suç ortağın olmaya geldim, deliler dünyanda banada yer var mı demesi yeterli
Kedilerimin bakımını yaparken çok zorlanıyorum, bir ömür boyu bıkmadan, usanmadan bana yardım etmek ister misin?
Çoook temkinliyim çünkü kimseye güvenmemeyi öğrendim
Çaktırmadan kacarim oradan 😂🤣
Newcastle köprüsü nün en sütüne çıkıp kendini yere atarsa o zaman kabul edebilirim.
Kadın değil mi? Alayının canını ciğerini hatta gen haritasını bilmiyor muyum? Kime niye kanayım ki?
vazgecmeyecegım erkek yok yanı hangı teklıfı ederse etsın ben ıstemıyorsam ıtmıstır
Kalbime hitap etmeyen biri, ne yapsa boş. Hiç bir teklif işe yaramaz
Bana bir teklifle gelmesin mümkünse. Ancak ben ona gidersem onu reddedemem çünkü😏
elimden tutup Hatay Medeniyetler Sofrasına götürdüğü an nikahı basarım.
Yeterki gelsinler de şimdilik çok yaratıcılık beklemiyoruz teklif edebilmeleri yeterli 😒
Birlikte kitap okumayı sanat kültür konuşmayı teklif ederse hayır demem.
Birlikte etliekmek yemeye gidelim dese yeter fazlasinda gozum yok
koskocaman paketin içinden bir R34 çıkarsa evlenirim ama kalpten sevmem mantık evliliği gibi olur
Çokta güzel kıyarım sevmeden olmaz. Nasil birşeyle gelse kabul ederim bilemem
Teklif etmediki aşık etti kendine beni , gözleri yetti
Seviyorsam hiç bir şeye gerek yok sevmiyorsam iki dünya bir araya gelse olmaz zaten
benim tv bozuldu playstation ı sana getirsem beraber oynarmıyız
Şaşalı tekliflerdense davranışlarına bakarım. Bana karşı çok iyi masumsa, daha önce iyilik gördüysem göz ardı edemiyorum. Bu kişiye hayır diyemezdim
Aşkım bekarken ne yapıyorsan evlenincede aynısını yapacaksın benimle evlenirmisin dese %99.9 evlenirim
Maalesef öyle bir teklif yok..
Evlenmeye gerek yok sevgili hayatı yaşayalım ömür boyu
Karşı cinsin kim olduğuna bağlı benim istemediğim ağzıyla kuş tutsa ne fayda
Yemek getirsin ama sağlam olacak kendi yapmış olacak ben okeyim
Senle deliler gibi akil almaz heyecan dolu hep yasak kurallari yapalim dese asla yok demem cunku benim dunyam Bu 😈
İsviçrede yeni bir hayat kurmaya ne dersin? mezardan gelse bu teklif yok demem :S
Yeni br motorsiklet alcam dese asla red etmem😂😂😂
Sanırım yok diyemem en azında bir tanışma teklifi olursa yok diyemem
Karnim acken findik lahmucun derse bunlarii gec her erkek gibi seks derse
Nefes alsın yeter dbsnsjsj
nasıl yani? Senin için nefes alsa yeter mi?
eig
Sinemaya gidiyoruz diye evden alsın nikah salonuna götürsün beni.
Geri çeviremeyeceğim teklif yoktur.
Evlenme teklifi tabi ki 😉
Istemezsem, hep hayir olur ne yaparsa yapsin ucak ucursa bile
Pilestayşın oynamayı teklif etse asla hayır demem
Birlikte Tarafta olduğumuz Takımın Maçını Stadattan izlemeye ne dersin 😄😄😁😃
Halı saha maçına gidiyorum pes de oynuyorum okeye 3. oluyorum bunları teklif edecek bir erkek arıyorum :)))
Gel Gel Biz çok iyi Anlaşacağız😃😃😃 Takımını çıkar beş sıfır öndesin Her alanda Afans veriyorum sana 😃😃😃
@ÖzcimbomluYusuf Süper gerçekten :)
Yanlız anladığım kadarıyla Sigara içiyorsun Yanılıyor muyum
@ÖzcimbomluYusuf keşke içsem günde 3 paket yutuyorum :))
Lahmacun yeme teklifi ederse.
Az ve öz konuşurum demesi yeterli benim için. 😊
Aynalara değil birbirimize bakalım derse😂😂
Gazoz içmeyi teklif ederse
Evlenme teklifiyle diyormusum hahahah
MUkemmel bir soru sormussun tebrik ederim. :)
:D Natsuuu yemeğe gidelimmmi hahhaha
Koreli olsunda. Hepsi tatli zaten
"ev boş, gelsene " teklifi.
sarjın var mı derse :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar