Şöyle düşünün: Bir kıza/erkeğe çıkma teklifi ettiniz ve reddetti. Sonradan aradan biraz zaman geçince "Pişman oldum, yeniden başlayalım" dese kabul eder miydiniz?

Şöyle düşünün: Bir kıza/erkeğe çıkma teklifi ettiniz ve reddetti. Sonradan aradan biraz zaman geçince "Pişman oldum, yeniden başlayalım" dese kabul eder miydiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben teklifim sonrası red edildim onun istemesi ile , cok iyi olduğumuz icin arkadas kaldik 4-5 sene sonra o hoşlandı , ben boşluğa düştüm o benden hoslanirken ben hala arkadaş görüyordum. Sonra dedim bircok konuda anlasabildigim biri neden olmasin , evet dedim ve bir zamandan sonra farkettim foto cekiliyoruz arkadas gibi , fotosuna bakasim gelmiyor mesela , sevgi tutku hoslanma hic birsey yok , bende birakmak zorunda kaldim , o çok üzüldü bende onu üzdügüm icin çok üzüldüm. Bu hikayeden ders almamiz lazim , bu arada ondan hoslansaydim arkadas olmaz temerli keserdim sohbeti , hic birine ihtimal vermeyin , ya olur ya olmaz.
Kabul etmem. Beni reddetmesi geçerli bir nedene mi bağlıydı? Hoşlanmadı ise şimdi niye fikrinden vazgeçti?
reis sakin
Kesinlikle hayır. Kabul edersem eğer kendime olan saygımı kaybederim. 2. O iştende bence pek hayır gelmez. Arkadaşta asla kalmam ya kabul eder ya reddeder. ortası benim için kesinlikle yok. Ya heroo ya merro.
Umrumda degil zaten tartistik 2 senedir konusmuyoruz ve cevresinde erkek cok hep onu goruyorum spor salonunda ofa beni ama o yokmus gibi davranıyorum kendi vucuduma odaklandim beni hak eden tek sey vucutum yani ben
kabul ederim ki bir kaç hafta sonra onu bırakabileyim
insan ilşikileri oyuncak edilmemeli böyle.
Eğer hala istiyorsam ve güzel bir şekilde reddettiyse olabilir.
Diyelim serdar dimi tabiki hayır her şey geçmişte kaldı
Biri var düşünmeden kabul ederim başkası olsa bir düşünürüm
beni kimse reddetmedi ki
Mesela yani diyorum
şaban mısın sen mesela yani
Tamam
yes sir
Gerçekten seviyorsan reddetmeyecektin.
Geçti Bor'un Pazarı.
Son pişmanlık fayda etmez yoluna baksın
Hayır kabul etmezdim.
Hayır kimseyi bulamadığı için sana dönmüştür