"Kusursuz olanı herkes sever, önemli olan kusurları ile sevebilmek." :)

allah göstermesin tabi çok zor engel veya kusur dediğiniz o şey (diğer insanlardan fiziki farklılık ) diyeyim ama gönül bu kimi seveceği belli olmuyor yani olabilir sevilebilir ama fiziksel farklılık için sevilebilir diyorum zihinsel olarak olursa hayır çünkü etrafındaki olayların farkında olmayan bir insanı aile olarak elbet seversiniz yardım edersiniz ama aşık olunmamalı çünkü onlar kendilerini savunma güdülerine sahip olmayabildikleri için istismara çok açık hale geliyor bu durum o yüzden sağlıksız ve kötü bir durum
Olabilir. Sağlıklı olanın başına bişey gelmeyeceğinin de garantisi yok.
Zamana karsı direnemeyen her insanda fiziksel kusur olusuyor , kimisi erken kimisi yaşlanınca bu kacınılmaz son diyebiliriz , mühim olan kimya da sorun olmasın...
Kalbini severim ben :)
Cevap
25Cevap
:D Birincisi insan insandır ve doğru kişi o ise onu sevebilirim değilse sevmem benden hoşlanıyorsa ben sevmiyorsam uzak durabiliirm eskisi gibi değilim beni sevenle sevgili olacakta değilim o üzülür ben üzülmem ben gülüp geçerim :D
Helal olsun 😄😄😄
Samimi oluyorum hiç düşünmedim. Ama sanırım kalbim ısınmaz. Kalbim ısınmayınca da sevemem diye düşünüyorum. Ama kalpleri birbirine ısındıran Allahtır. Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
Amin :)
Var ama insan tanıyıp sevince kabul etmesi genelde kolay olur. Diğer türlü """"bak sizi tanıştıralım şöyle şöyle ama şu kusuru da var""" değildiğinde ön yargıdan dolayı sorun olabilir.
Kesinlikle doğru. ☺
Kör olsun sağır olsun diilsiz olsun Rabbimden olsun ♥
🤗☺
Kişinin aradığı şeye göre değişir bu. Kimisi fiziksel arıyordur kimisi karakter. Şahsen bu konuda yorum yapamayacağım. Sevebilirim de fakat bu konu için reddedebilirim de dürüst olmak gerekirse. Sağım solum beli olmuyor.
Tabiki sevebilisin bu gönül işi ve takdiri ilahi ne yazdıysa odur Allah kalbine koyarsak bir kere sevmeyip ne yapacaksın
Kusurları sevebilirim ama engelli olursa sevemem.
Haaa önce normaldir sonra engelli olmuştur amenna sırtımda taşırım...
Fiziksel kusur da nedir?
Sevmek diyorsun beğenmek değil
Ben kalbini severim sevdiğimi de beğenirim.
Fiziğini seviyorsan engeldir ama ruhunun seviyorsan eğer fiziksel kusur anlamsızdır
Sağlam dediklerimize ne oldu içi kabak çıktı. O yüzden sorun olmaz yeter ki gerçekten karakteri düzgün olsun
Kusursuz insan yoktur önemli olan sevdiğinin kusurlarını kapatabilmek
benim kalbim kuru bir taş sadece ağırlık yapıyo
Yeter ki şu deli gönlüme hitap etsin gerisi boş!!!
Beyninde kusur yoksa, neden olmasın?
Neden olmasın
İyi biri ise neden sevmeyeyim?
Hiç önemli değil karekterli olsun Yeter
Vat tabiki neden olmasın
Hayat bu neden olmasın
Her satıcının bir alıcısı vardır.
Ne gibi mesela?
Her hangi bir fiziksel kusur işte aklına ne gelirse. :)
Ya işte gözleri şehla olabilir, ya da ne biliyim yüzünde doğum lekesi olabilir bunun gibi ufak şeyler :)
Amin
Nasip kısmet
Neden olmasın 😊.
Severdim.
evet
sevebilirim
Evet var
kalbi sakat olmasın
hayır
Hayat
Evet 👍 sevebilirim
Var.