Görüşler için teşekkürler
Engelli birisine aşık olabilir misiniz?
Görüşler için teşekkürler
Ortopedik engelim var ama hiçbir zaman neden demedim Allah a şükür her zaman şükür eden birisiyim ama sevdiğim birine gidip sırf engelli olduğum için açılamamak kadar acı bir şey yok galiba çünkü biliyorum söylersem daha acı verecek zaten yeterince toplum tarafından dışlanıyoruz bunu sırf kimseye diyemediğm için yazıyorum zayıf bir insan değilim Allah a şükür içimi dökmek için yazıyorum.
Zihinsel engelli sıkıntı. Ne yapacağı belli olmaz
Seni gırtlaklar kurtuluruz pisss
Tabii kdjdj hemiside az sulu böyle iyice kızılı çıkar😂
Ne kadar sürede gider acaba ndnfn
Yaza kadar gitsin yoksa işimiz yaş😂
Bedensel engelli birine, evet olabilirim. Zihinsel engelliye zor. Çünkü bir insanın düşüncelerine, hayata bakış açısına, sohbetine ve muhabbetine tav olurum. Zihinsel engeli biriyle bu biraz zor. Önemli olan anlaşabilmem. Asla büyük konuşmamak lazım elbette, zihinsel engelin de türleri var. Aman bilemedim ya, hepimiz birer engelli adayıyız zaten. Yaradan herkesin gönlüne göre versin
Benimkileri ben sonradan anlıyorum zihinsel engelı var falan sjsjsj
Şaka bir yana yapamam ben😔
Özel eğitim öğretmenı olmamı cok istemişti bir hocam cok merhametlısın sen yaparsın ancak diyordu ama onuda göze alamamıştım acı eşiğim bu durumlarda çook düşük 🥺
E kimse kendisine acıyan bırıyle bırlıkte olmak istemez herhal o sebeple olamazdım😭
🤗 boş ver canını sıkma
Cevap
37Cevap
Zihnen zor çünkü iletişim aşk anahtarı gibi benim için.
Ancak bedenen mümkün olabilir. Aşk hiçbir kriter barındırmıyor.
Ben sadece sevdiğim kadına aşık olurum
Selam gadası 🙃
Bu tür konularda büyük konuşmak yersiz olur. İnsan kaderine göre yaşar. Bu hayat insanın başına hemen her şey getirebilir. Allah herkese bir ömür boyu yanında olacak insanlar nasip etsin.
#gadası
Eğer zihinsel engelliyse olmaz ben onları görünce bir kötü oluyorum görünce kötü olduğum biriylende etkilenmem fakat fiziksel engelli olabilir mesela Cüce olan bir Yakışıklı erkekle evlenebilirim ve ona aşık olabilirim. Bana çok tatlı geliyorlar küçücük. Ama bedensel engelli... yani bir yerden sonra keşke benim erkeğimde diğerleri gibi birinin yardımına ihtiyaç duymadan kendisi kalkabilseydi yürüyebilseydi diyor insan. En güzeli cücelik bence bu engellerde. Soruna gelecek olursak olabilirim Fakat bütün fiziksel engellilerle değil.
Fiziksel engel aşık olmam için bir engel değil ama zihinsel engelli birine aşık olabilecegimi hiç sanmıyorum.
Genel olarak aşık olamayan biriyim ama belli olmaz bu işler büyük konuşmam olabilirim belki..
Yani pek tercih etmem, çünkü yaşaması zor olur. Hepimiz adayız bunu kabul ediyorum ama pek tercih edeceğim bir durum değil. Olunmaz değil ama zor yani.
Hiçbir şey belli olmaz
Sapasağlam adam, engelli kadına aşık oluyor evleniyor
Yani aşkta her şey mümkün
Zamanında evet, şimdi biraz hayır. Yani ufak tefek engeller olabilir ama arada fark/uçurum olması uyum getirmez.
Zihinsel engelliler ile zor. Ama mesela isitme cihazi kullanan ya da bunun gibi bedeni engeli biriyle anlasabiliyorsam gocunmam evlenirim bile
Benden önce olmuş bişeyse şans tanımam ama benden sonra olmuş bir durumsa onu o şekilde kabullenirim sevgimde eksilme olmaz yanında olurum
elbette niye olmasın önemli olan karakteri yerinde olması hani bir replik var ya kalbi sakat olmasın diye işte tam da bu 🌺💭💫👼
Zihinsel değilde fiziksel engelli olabilir, anlaşmak önemli.
Her insan bir engelli adayıdır aşık olabilir olunur
Hayır olmadım olmamda sanırım Allah yardımcıları olsun kucumsemiyorum ama
çoğu olmaz kendimizi kandırmayalım sözle peynir gemisi yürümez
Aşık olmadım. Demekki aşık olamıyormuşum😄 ilerisi için de aşık olma gibi bir planım yok 😄
Zihinsel engelli birine olmaz olmamalı da, etik değil. Onların çocuktan farkları olmuyor. Bedensel engellilere ise olur tabiki, insan kalbiyle onun kalbini seviyor. Kolunu bacağını değil.
Daha hiç aşık olmadım. Olabilir belki.. Çünkü yarın bizim de ne olacağımız belirsiz.
Engelli birini sevebilirim. Fakat zihinsel ise hayır.
Ask boyle dusundugunuz gibi seyler, tabikide olunabilir
Olurum, tamam aşka dış görünüşünde etkisi var ama ben olabilirim şahsen
Zihinsel yönden hoş olmaz ama fiziksel engeli olan biri tabi olabilir bu hayat. Hayatın ne getireceği önemli. Sonuçta karşıda ki de bir insan.
Tabiki olunur neden olmasın allak kalp sakatlığı vermesin
Olurum ya niye olmiyim kalbini bakışını sevmem yeterli💛
Bende engelliyim tabi ki olurum
Kalbi sakat olmasın
herkes engelli adayıdır ilk önce bunu bilelim.
Hayır, olmak istemem.
İnsan, aşık olacağı kişiyi seçebilir mi?
Eğer gerçek aşkı bulmuşsam evet
Yürüme engelli bir kız özellikle isterim gerçekten
Bunu aşık olmadan bilemezsin aşık olunabilir yani
Aşk, mantığımızdan bağımsız ve kaderden ibarettir.
Aşk bu belli mi olur...
Evet engelli birine aşik olmuştum.
Gönül bu kardeşim kime konacagini bilemiyoruz ki
Gönül bu köre de konar sakata da.
Olabilirim zeki ve iyi kalpli bir insansa.
tabi ki aşk fiziki unsurlara degil ruhadır
Hepimiz engelli adayiyiz. Sorun yok
Olurum kalbi engelli olmasın
Olmuşluğum. Var .
Ama reddedilmistim
Oldum
Aşk engel tanımaz♥️
Olunabilir neden olmasın belli olmaz
Ben olurum çünkü ben de öyleyim
Olabilirim sevgi engel tanımaz.
Kadın dizisindeki Ceyda değil mi o
Bilmem hayat ne getirir bilemeyiz