Engelli birine aşık olmak?
Böyle bir durumda ne yaparsınız?
Böyle bir durumda ne yaparsınız?
hayatta herkez engelli adayı , bu yüzden sevgini ve kendini o kişiye engel koyma.
seviyorsan engeli aşarsın..
benne aşıklar gördüm kadın trafik kazası geçiriyor nisanlısı bırakmıyor her gün hastane 9 ay geçiyor hiç yanından ayrılmıyor yemegi kendisi yediriyor gelan kızın ayakları yok sevgilisi bırakmadı evlendiler.. yani bu işin engelli sakatlıgı askın önüne geçmemeli...
aşk hiiç bır seye engel degıldır benm sevgılım agır astım hastası ve onun ıcın parfum bıle sıkmıyorum
Kimin yarına eli ayağı düzgün çıkacağı belli değil bu yüzden engelli olsun olmasın farketmez seven insan her türlü sever :))
Unutmya caliisirim cunki kendini eksik gorur asagiladgni dusunur acidigini sanar yami sen mutlu olsanda o olamZ
o da bir ihtimal tabi
İhtimal degil kesin hp sorunlsriniz olur
Yok bizim öyle bir problemimiz de me biliyim bana hep güzel geliyor engelli birini mutlu etmek hayatı boyunca yanında olmak falan
İste sozlerinde bile bir acima var oda hep bunu dusumur beni nedej sevsnki o beni mutlu edio ben edemiyorumdie
Bu aşılabilir ama ya sonuçta tabi daha korumacı olursun ister istemez ama çokta sorun olmamalı
Kusura bakma ama o mutsuz olucaksa ben mutlu olamaz dim iyi aksamlar ya da geceler bb
Cevap
1Cevap
Benimde sağ kulağımda işitme cihazı var.
Ben daha çok sakat ya da görme engelli olarak soruyorum aslında
Seversem, hiç bir önem taşımaz.
Seviyosan bunum bir onemi olmaz ki
Aşk engel tanımaz :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar