Eşim bana değer vermiyor ne yapmalıyım?

Eşim bana hiç değer vermiyor sürekli ailesi evliliği hala kavrayamadı. Eşimin ailesini bir türlü sevemedim. Eşim onlara yaranabilmek için herşeyi yapıyor hele annesine düşkünlüğü beni bıktırdı. Kayınvalidem sürekli benimle bir yarıs halinde sürekli laf sokmaya yer arıyor nereye gidersem ona söylücem ne alırsam ona sorcam ona göstercem sürekli hep hasta gezmeye geldimi mesele ondan saglıklısı yok hep hizmet bekliyor ben calısıyorum kendi evime eşime zor vakit ayırıyorum bendem iş bekliyor sürekli eltimi övüyor bana eltimde istedigini yapmadımı eltimi bana kötülüyor. Vardiyalı calısıyorum gece geliyorum işten öglen evde oluyorum yatıp dinlenmek istiyorum dogal olarak bana sakayla karısık Öglene kadar yatıosun diye laf söylüyor hersey bir yana eşime annen böyle dedi dedgimde eşim beni duymamzlıktan geliyor ne zaman böyle yaptı desem şaka yapmıştır diyor bir kere arkamda durmuyor ya da annem öyle bosver diyip yanımda yer almıyor sürekli sen anlamk istdiğin gibi anlamıssındır ya da herkezi kötü görüyorsun diyor ne yapacagımı sasırdım akıl verin
Eşim bana değer vermiyor ne yapmalıyım?