Eşimin bana hiç değer vermiyor?

Herkese merhaba bulunduğum yerde hava erken kararıyor ve benim çocukluktan kalma evde yalnız kalma korkum var karanlıktan ve yalnızlıktan çok korkuyorum eşim de bunu biliyor eşime hava kararmadan gel nolur biliyorsun korkuyorum dedim her zaman 4 de evde olurdu hava aydınlık o saatte ama iki aydır hep geç geliyor eve işim var sistem çöktü onla uğraştım işe daldım diyor hava karardıktan sonra hatta 8 de geliyor eve dün yalnız kaldım yine korktum küçüklüğümden kalma cin korkum var doktora gidicem bunun için bazen sanki yanımdan geçiyorlarmış gibi hissediyorum bir karanlık görüyorum neyse dün yalnız kaldım ve yine korktum eşim gelince ağlayarak sarıldım nolur erken gel diye işim var her zaman erken gelemem dedi bende anlayış gösteriyorum ama iş kendisinin canı istediğinde 1 de bile çıkıp geliyor her zaman 4 dediğimde evde olurdu sonra tamam erken gelirim dedi burda hava karardı hala gelmedi kayınvalidemlere de gidemiyorum kayınpederim beni hiç sevmez sürekli kavga ediyorlar birde benim cinlerden korktuğumu bilse herkese bizim gelin deli çıktı cinlerle uğraşıyor diye yayar sadece kansızlığım var diye tüm sülaleye kanser olmuşum gibi anlatmış oldum olası sevmez gitsen bir dert gitmesen bir dert doktora gittim iki hafta önce doktor troit olabilir dedi burda testi yapıyorlar sen arayıp doktordan öğreniyorsun gidip sonuç almak Yok 2 hafta oldu eşim daha arayacak doktoru yurtdışına Yen'i geldiğim için de ben arayamıyorum içim içimi yiyor işe verdiği değerin onda birini göremiyorum siz erkekler hep mi böylesiniz kendisi doktora gitsin dakikasında arar bütün işini bırakır bana gelince umrunda değil
Eşimin bana hiç değer vermiyor?