ikizler kızını seviyorum, yengeç burcuyum. her knouda anlaşıyoruz ama kime sorsam olmaz diyor. napayım şimdi ayrılıyım mı?
Kesinlikle vazgeçerim.
Asla vazgeçmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ikizler burcuyum annem beni çok sever cok iyi anlasiriz ama bazen burc ozelliklerim belirginlesince
Yavruuum keske seni tekrar dogurabilsem der ben de anne oyle seviyosun ki bir kez daha mı dogururum diyosun derim o da yok simdiki aklımda haziranı gecirir oyle dogururum diyor guleriz buna hep
Annem yengec ben ikizler :)) gercekten eşin dostun hayran kaldigi bir iliskimiz var
hayır asla vazgeçmem... seviyorsam kişiliğini karakterini severim burcuyla sevmedim ya :)))
:)dostum sen daha yola cıkmadan otobüsten ınıyorsun .bende başak burucuym bana en ters burclardan kız arkadaslarım oldu ve en kısası 5 yıl gıttı.önyargılı olmaya gerek zaten ıllada her konuda anlasacaksınız dıye bır seyde yok onemlı olan ıkınızınde problem cozebılme yetenegı olsun gerısı ufak detaylar
Şu ana kadar hayatıma hep uyumlu burçlar girdi. Ve kendiliğinden böyle oldu. Kovayım (ikizler-aslan-terazi) ve kova burçları oldu hep. Ne hikmet ben de anlamadım. :D
Cevap
51Cevap
Vazgeçmem neden vazgeçeyim. Burçların kişilik özelliklerini etkilediğine ben de inanıyorum ama burcum uymadı diye de vazgeçecek değilim. Düşünsene:
+Ben ayrılmak istiyorum
-Neden?
+ burçlarımız uyuşmuyor
- +%&+&^'+%^&+%^&%^
:))
İlişkilerimizde farklılıklarımız elbet olacaktır. Mühim olan farklılıkları birer renk gibi görüp saygı sevgi ve hoşgörü içerisinde bunu devam ettirebilmek.
ben de boğa burcuyum boğa ya da yengeç erkeği istiyorum ama hep hava grubu çıkıyor karşıma anlaşmakta ve anlaşılmakta zorlanıyorum doğal bir uyum yok gibi
intenetten bak ikizler kadını ne sever neden hoşlanır
o da baksın,
birbirinizi anlayıp alttan alırsanız olur bence ama çaba ister
Ayy ne alaka ilişkiniz tıkırında gidiyorsa neden durduk yere dolduruşa gelip ayrılasın. Bende yay burcuyum sevgilim boğa ilişki uyumumuz süper ama astroloji de berbat napayım yani bende mi ayrılayım:))
Bilmem mi kardeşim ve en sevdiğim kuzenim ikizler burcu fenalarr :)
Şöyle söyleyim kuzenim hep yakışıklı erkek peşinde. Çevresindeki herkesin aa ne kadar yakışıklı sevgilisi var demesi onun hoşuna gidiyor. Eğlenceyi ilgiyi çok seviyor. Belkide kız arkadaşında eğlence ve ilgi istiyordur.
Demek ki gidiyor. O muhabbeti aç bakalım tepkisi ne olucak. Belki merakını böyle giderirsin.
Tabikide gerekir. Bence karşılıklı oturup bh ilişkiden ne beklediğinizi ne beklemediğinizi konuşmanız lazım. Ee insanlar konuşa konuşa anlaşır.
O zaman seni seviyorsa dizinin dibinde oturucak. Bir ilişki fedakarlık ister. Demek istediğim karşılıklı fedakarlık. Tek kişinin fedakarlığı yetmez.
Erkeklerle konuşmasına sınır getir. Seni sarmayan, kız arkadaşına sarkabilecek potansiyelde olanlarla konuşmasına izin verme. Biz bunu uyguluyoruz çok mutluyuz.
Banada denmişti ama sonunda tipis tipis razı geldi. Seni seviyorsa kabul eder, etmeli.
Aşk iki kişiliktir. İlişki iki kişiliktir. Kızı erkeği yok bunun. Bende kendime sınır getirdim sevgilimde. Dahs önce dediğim gibi karşılıklı fedakarlık.
Ben tavsiye verdim uygulamak ya da uygulamamak senin elinde
Güven yoksa ilişki enkazlardan sağlam çıkamaz.
eğer hiç kavga etmiyorsanız o zaman ayrılma... ama ben her zaman burum doğru çıkıyor anlaşamazsınız deyince kavga ediyoruz ve sonuç ayrılık ama çok iyi anla.şıyorsanız ayrılma canım
İkizler bayanı sinirlimi oluyomuş? Burcumda yükselenimde ikizler hayatımda kimse bana sinirlisin demedi hiçte ikizlerin sinirli olduğuna dair bişey okumadım. Yalnız ikizler ve yay kadını özel kadınlardır her erkek kaldıramaz derler. Bilemem..
Yo ne alakası var. Ne diye olup olmadık bişey.yüzünden ayrılasın ki :) ikizler kızı zordur yengeç de idareci. Yatsın kalksın dua etsin kız arkadaşın böyle denk geldiğine :)
Ne oldu ?
Cidden uyumsuzmuş. Bende ikizlerim ve yengeçlerle asla anlaşamam. Fakat yükselen diye birşey var, onun çok etkisi oluyor :) Aranız iyiyse kesinlikle bozma başkalarını takma derim.
genel de ben de korkarım uyuşmayan burçlardan uzaklaşmaya çalışırım fakat insan aşık olduğu zaman kabullenemiyor ki :) ben başağım o akrep aşırı uyumsuz burçlar. birbirimizi yiyoruz ama seviyoruz işte kopsakta olmuyor :)
ne gibi? :D
:D
bu soruyu soracak kadar şüpheye düştüysen başkasının sözüne bakacaksan ayrıl bu sevgi değil yani
farzet doğum tarihi yanlış ee o zaman ne olacak
Sakamisin sen ya benim annemle babam da zit burclar anlasamassiniz demisler ama 25 senedir gul gibi geciniyorlar birbirini sevdikten sonra yildizlarin burclarin ta ... :)
bburçların etkisi bir noktadan sonra safdışı kalıyor ben burcumun özelliklerini taşırım mesela ama en uyumsuz burçla birlikteyim napalım ölekmi kısmet bu işler :)
vazgeçerim. astrologlara güvenim sonsuz. ayrılll :D
ya sen kendi hislerine odaklan elalemin ne dediğine bakma .ne güzel agzınla demişsin her konuda anlaşıyoruz diye.
o senin elinde...
o zaman sıkıntı yok
burcu uymuyor diye vazgeçmem yükselinine bakarım belki o zaman uyumlu oluyodur
burçlarla yükselenler farklıdır. mesela benim burcum aslan yükselenim terazi. o fark etmez hiç anlaşamıyorsanız bu karakter ve yapıdan dolayıdır
Burçlara bu kadar inanma bence. Sen olcağına inanıyosan burçları salla :D
Abi ne derece manyaksınız siz ya ://
İnsan burcu uymuyo diye sevgilisinden ayrılır mı asdf
Te Allah'ım ..
İkizler burcuyum .İçini rahatlatır belki ''işime gelenle anlaşırım''.)
yok .iyi böyle.
Neyin tetikleyeceği belli olmaz .
uydururuzz aaa :D ne vaz geçicem
(yalnız yengeç erkekleri cidden problem yaa )
burçlara inanan birisiyim ama o kadar da saçmalık olmaz. insan sevdiği birisini burçları uymuyor diye bırakır mı ya çok saçma.
ne burcu ya insanların bu kadar saçma düşünebildiğine gerçekten inanamıyorum bazen..
E saçmaca bişey yüzünden ayrılmayı düşünen sensin ama...
Ayrılayımmi derken duşunmuşte oluyosun...
Ya soru sormak için sordun ya da harbi gerizekalısın :Dd
yükselenler uyuyordur belki bu kadar kolay vazgeçmemelisin çok insan tanıyorum görünüşte burcu uymayan ama gayet de iyi anlaşan.
offf çok saçma dünyada 12 karakter mi var burçlara gör mi yaşıyorsun
Hayatımda sinirli bir akrep istemiyorum.. Akrebin olduğu yerde huzur olmuyor..
Onun dışında her burca az çok uyarım..
sen ne diyorsunnnn benim burcum hiç biriyle uyuşmuyor ya :D
evet aynen katılıyorum,yengeçler dost olarak ayrı bir karakter sevgili olarak ayrı bir karakter oluyorlar.diğer tipler ise arkadaş olmadan sevgili olmak istediklerinden uyuşamıyoruz mesela; yengecin karamsarlığı o ağlamaklı hali,akrebin kıskançlıktan psikolojik hasta halleri,oğlağın inadı ve ne istediğini bilmez durumu,aslanın egosu,balığın kendine olan güven eksikliği ...diye gidiyor sonuç olarak arkadaş olarak hepsi iyi ama sevgili anlamında sıfır.
:) yengeç burcundan haddinden fazla arkadaşım var hepsi aynı modda dost olarak süper ama ama işte ...deneyim dedim, denedim sonuç aynı diğerleri eşlerine sevgililerine nasılsa oda öyleydi karamsar,herşeyden sıkılgan,insanın içine öküz oturuyor resmen :) belki senin yükselenin farklıdır ?
en başta yalan söylememesi gerek çünkü direkt anlıyorum sussamda bir yere kadar sonrasında mutlaka bitirim,iki güne bir benimle ilgili kararları değişmemeli net olması lazımki ona güvenebiliyim,herhangi bir konuda sorun olduğunda bana anlatması lazımki birlikte halledebilelim,trip iyi sayılır ama cırtını çıkartmamalı,güçlü olmalı korkak erkeklerden nefret ediyorum,cinsellik ve para hayat gayesi olmamalı bunları aşmış olması lazım,mümkünse geri kafalı olmasın olmasın diye gidiyor :))) çok demi :)
yok valla iyi. para ve cinsellik olayını aşmışsan zaten olgun bir kızsın belli ki.
ben yalan söylemem. yalandan da nefret ederim. benim istediğim de çok şey değil aslında ya. şeffaf olsun. seviyosa sevgisini belli etsin. mesela şu var kızlarda, ben onu kıskandırsam hiç hoşlanmaz, ama o beni kıskandırır. işte ben onu da sevmiyorum. soğuyorum anında. sevgi daha duru bişey. kıskandırma acı çektirme falanlar filanlar olmamalı. kızın beklentisi var ise erkeğin de var mesela bence.
teşekkür ederim :) olmazmı tabiki var erkeklerde insan onlarında beklentileri var erkeklerde kullanılıyor zengin olsun şunu olsun bunu olsun diyor şimdiki kızlar maddi açıdan ne kadar rahat edeceğine bakıyor oysa parada bir yere kadar farkında değiller,ya o dediğin şey biz 18 yaşındayken olan bişeydi şimdi 18 yaşındakilerde yapmıyor,erkek yeterince sevgisini gösteremiyorsa kadın bunu anlamak için ya da kaybetme korkusu yaşatmak için yapar saçmalığın daniskası !
ikizler öyle ömür boyu değiştiremezsin bir bakmışın senden sıkılıyor havası var bir bakmışın tam tersi senin için deliriyor,ikizler zeki erkekleri sever ne kadar akıllı olursan ne kadar pratik zekan olur onda kendine hayranlık bırakacak şeyler yaparsın okadar bağlanır sana kaçırmaz istemez tipe filan bakmaz onlar.amaçları ne mesela ona bak o konuda yardımcı olmaya çalış.
yaniii ama onlar öyle zeki insanlardan hoşlanır zaten kendi ilgi alanı vardır o konuda başarılı olan ya da kendisinin uğraştığı konuda ona yardımcı olurken onun düşünmediği bir fikir üretirsen daha çok etkilenir,yok fazla romantik oldukları söylenemez arada bir yapılması gerektiğinde yaparlar,bak onların öz güvenleri biraz eksiktir yani bir yere kadar iyi gelirler çünkü çok akıllıdırlar ama bir noktada takılır kalırlar o an yanlarında birinin onu dürtmesi lazım işte o kötü anında yanında olmalısın
fazlaca kararsızlar. bir de mesela ben tamam bitti istemiyorum desem o da biter. yani özgüvenle mi alakalı bilmiyorum. ben direksiyondayım. ben yürütürüm ilişkiyi gibi geliyor.
gereksiz romantizm yaptığım oluyor farkediyorum. sonra da onu espriye vuruyorum. ama her an da espri çıkmayabiliyor. zeki miyim yani kendim için bunun cevaplanması tuhaf olur ama o kendisi bu konuda çok kötü düşünmez sanırım.
herkes mutlaka en az bir konuda zekidir burada mesele onun istediği konu olması.ikizlerle herkes anlaşamaz gerçekten çünkü hergün başka bir kişiyle birlikte oluyor gibi hissedebilirsin ayrıca sen her dk onla görüşmek konuşmak romantizmde boğulmak istersin ama o istemez,yani nasıl diyim sevse bile hergün görüşmek saçmadır özlemek lazım gibi düşünür :) ama sen yalnızlığa dayanamazsın.şimdi şöyle düşün nereye kadar sürekli verici olarak devam edeceksin ? sonuçta bu seni çok yoracak
bu durumda vazgeç mi diyorsunuz anlamadım. aslında evet çok kişiyle konuşuyor. bazen kendini özel hissederken bazen de konuştuğu kişilerden biriymişsin gibi hissedebiliyorsun. ve evet çok fazla verici de değil. bekliyor, istiyor ama kendisi vermiyor. ben aslında emin olsam sadakatından vazgeçmem. ama bir sürü konuştuğu kişi olması, normal kişiler dahi olsa beni bazen şüphelendiriyor. bu konuda bişey söyleyince de sinirlenebiliyor.
güzelim kimseye ben vazgeç ya da vazgeçme diyemem insanlar yaşayarak öğrenmek zorunda sadece fikrimi söylüyorum.İkizlerin etrafında herzaman insanlar olur hiç bir zaman onu tek başına bulamazsın çevreleri geniştir bu konuda konuşunca sinirlenir çünkü özgür ruhlulardır böyle olunca özgürlüğü elinden alınmış hisseder.benim sana diyeceğim sadece şu; bu ilişki seni yorar hemde çok ha ben buna dayanırım diyorsan elbet yürü
ikinci diyeceğim şey ise şunu hiç unutma aşk,iş,sağlık herneyse nasibin seni zorlamaz okadar kolay olurki aklın durur.Seni herhangi bir konuda birşey gereğinden fazla seni aşırı yıpratıyorsa bilki o senin nasibin değil.şimdiye kadar hayatımda edindiğim en büyük tecrübe bu oldu artık beni gereğinden fazla yoran hiç birşeyle uğraşmıyorum her konuda bu böyle.
ne bakımdan yorar. ya da şöyle sorayım. o zaman ikizlere karşı kim olursa yorulur mu yani.
ne olmak lazım nasıl olmak lazım ki yorulmayalım.
ben konuşmasın da demiyorum sadece huzur versin güven versin. konuştuğunu bileyim. benim bir farkım olsun yani. ben onunla konuşmak istediğimde başkasıyla konuşuyor olmasın mesela.
ben işte bişey için böyle ciddi bir problem yoksa vazgeçemiyorum. neden vazgeçerim msela karakter olarak bozuktur kolay yalan söylüyordur vs. ama sevgisini gösteremiyor diye vazgeçemiyor. ha bu yıpratmıyor mu evet yıpratıyor. biraz sevgisini göstersin. biraz net olsun. biraz kararlı olsun istiyorum. ama kızlar da öyle olamayabiliyor. her gün konuşayım diyorum. sıkılır diyorum. böyle gidiyor işte.
yok canım onuda alt eden bir burc illa vardır :) aslan olabilir mesela aklıma o geldi şuan.yorulur ama herkesinde bir dur noktası vardır bu gerçek aşktır,gerçekten aşık olan kişi için bu konuştuklarımızın hepsi hava civa,seven insan sevdiğinden başkasını aramaz dünyasında hangi burç olursa olsun seviyorsa hiç bir engel olmaz aralarında çünkü birbirlerini mutlu etmeye çalışırlar.
Aklını başına al ya,saçmalik baştan sona :)
İnanmayın böyle şeylere
Aferim :)
Bende aslan burcuyum kız arkadaşımda aslan burcu bize bile anlaşamazsınız ikinizde yöneticisiniz zıt gelirsiniz birbirnize diyenler var aslında evet ama aslında hayır çünkü biz konuşup anlaşabiliyoruz.
kalbim ve mantığım evet dediyse zaten burca ne gerek var ki :)
Önemli olan burç değil burçlara ait olan insanların sergilediği kişilikler . Kişilik uyuşmazlığı olmadığı için anlaşamazsınız direk burç demek saçma olur .
Biz ikimizde yay burcuyuz bizdede anlasamayacagimiz yaziyor ama anlasiyoruz yani hayatimiza yon verirken burclarimizi yok sayiyormusuz, sacma bu tur seyleri dusunmek.
Hayır asla ayrılmazdım.Ayrıca burçlara inanmıyorum,burçların kendi hayatımıza şekil verilmeye çalışıldığına inanıyorum.
Anlaşıyorsun madem, neden vazgeçesin ki saçma burç şeyleri yüzünden
Niye vazgeçicem be , burçlar uyumsuz olmaktan vazgeçsin banane.
Sacmalama bir burc icin sevdigin insanmi terk edilirmis sakin boyle bisey yapmaa
Burç kadar boktan ve uydurma şeylerden dolayı ondan vazgeçmek çılgınlık olur.
Örneğin kimseyle burcum uymaz tüm ilişkilerim kısa olur en iyisi baştan vazgeçmek
Yıldızlara bakıp, burcu uymuyor diye vazgeçen arkadaşlara, kuyruklu yıldız kaymasını tavsiye ediyoruz.
Yeterince sevmiyorsun belliki bu sacma soruyu sorabildigine göre...
Baskalarina ne hem burcunuz uymuyor diye ayrilcaksan zaten gecici bir hevestir seninki böyle bir sacmalik icin ayrilacaksan
ablam ve sevgilisi bile anlaşıyorlarsa herkes anlaşır bence :D ablam koç , sevgilisi boğa .
ikiside birbirine sinirlenip sinirlenip oturuyolar aşağı :D :D
ne alaka hani tamam burçlarada ARADA SIRADA inanırım ama asla öyle hayatıma girmesine izin verecek kadar değil
yok daha neler denemeden bilemezsin , istisnai durumlar söz konusu olabilir, egerki genel bir bilgi dahi olsa burclar arasındaki uyumsuz durum
Burç nedir abi . Vazgeçmem. Anlaşamazsak ayrılırım.
Ben aslanım, o ikizler.
Herkes "asla olmaz bu iki burç" dese de oluyor iste...
Kimseye inanmamak gerek, akışına bırakın.
Bak ya, bulmuş da bunuyo. Millet sevgilisizlikten kırılırken dediğin şeye bak :D yemin ediyorum bütün yalnızlar toplanır üstünüze yürürüz.
Hayır olur mu hiç öyle
uyum sağlıyor muyuz mutlu muyuz ona bakılmalı.
Hem niye soruyorsun ki sorma, kendi mutluluğuna bak sen.
"Kime sorsam olmaz diyor" demişsin ona cevaben yazdım.
Bize sor tabiki
burcun yüzünden "hayır uyuşmuyorsunuz" diyen kişilere yorum yaptırtma demek istedim.
Olumsuz diyenlere şaşırıyorum hayatlarını buna göre şekillendiriyorlar mı acaba?
Sana söylerken iyi tabi. Komikler :))
Haklısın negatif düşünceler olabiliyor. Ama sen seviyorsan gerisi boş. Hele ki en önemlisi anlaşmaktır uyumdur. Bunlar varsa karşılıklı olarak. Salla gerisini..
Güvenin varsa arkadaşça ise sorun yok. Ama herkese mavi boncuk dağıtan kişiyse sorun yaşarsın.
Herkesin eksiği ve fazlası vardır. Kim mükemmel ki?
ama seni bekletip sonra silebilir daha iyi bir kişi ile karşılaşırsa... Temkinli olmak iyidir.
Hayırlısı olsun hakkınızda, mutluluklar dilerim.
Ondan şüphe duyuyor olman ilişkiyi sarsar. Belki biter. Hazır ol.
Kesin bir sebepler, iyi adaylar vardır. Aile çevresinde bile olabiliri. Umarım görüştüğü biri yoktur..
Kafasını o karıştırıyor gibi. Neden görüşüyor sence, sebep nedir bu önemli?
Sen bir kızla arakadaş olarak yazışsan bu normal midir?
Sevdiği kişi insanı kıskanır. Saçma geldi bana sinirlenmesi.
burcu salla önemsiz bana göre. Ama senin aşman gereken daha önemli durumların var bence. Üstüne düş tavrını koy. Olmuyorsa olmaz belki ama kaybedeceğini düşünmüyorum. O kaybeder. Bunu çöz derim benim fikrim. Soru işaretleriyle dolu bir hayat neye yarar mutluluk vermez. Izdıraptır.
tamam o zaman hayırlı olsun inşallah :)
umursamıyorsa konuşsa da konuşmasa da olur..
Bu da çok iyi bir şey değil. Konuşsa da sadece senden şikayetçi olabilir gibi göründü bana.
Ortada olmamalı ya senin yanında ya da uzakta olmalı kız arkadaşın.
Tarafsız ne düşündüğünü hissettiğini bilmeyen biri neden arkadaşlık yapıyor anlaşılmaz bir şey..
Öylesi iyi ve huzurlu olur gibi düşündüm ben sen daha iyi bilirsin..
hele de ikizlerse hiç vazgeçme derim zor bulunur onlar :)
Bunu yapan deli olmali sirf burc uyumuyor diye ayrilikmi olurmus asla ayrilmam
Burçları takip etmeme rağmen asla vazgeçmem. Çünkü her insan burcunun tüm karakterini yansıtmayabilir.
belkide burcunun ozelliklerini tasimiyrdur ama yinede uyuyordur bana sacma ve vazgecmem
Şimdilik olmasa bile ilerde sorunlarla karşılaşabilirsin..
Bende ikizlerim ben anlasir diye duymustum ayrilma tabikide
Burc uyumlarina bakmistim netten öyle oldu bayaga bakali
tövbeler olsun yareppi konuşup anlayamıyo musun sana uyup uymayacağını da burçlara bırakmışsın ilişkinin geleceğini
aklına dahi getirmen saçmalık.soru haline getirmek saçmalığın daniskası.enkibar kelimeleri seçmeye çalıştım.sadeleştirdim...
herbilimi olduğu gibi astrolojiyide doğru kullanmak gerekki faydasına haiz olabilelim...uyuşma olarak bakarsan yanlış olur...insanları tanıma adına ipuçları verir sadece ve bununda çokfaydası var...ben herburcu tanıdım çokşükür çünkü kimin nasıl davrancaını nasıl tepki verceini biliyorum.ama o uyumsuz bunla anlaşamam vs dersen yalnız kalırsın
İnsanlara birşeyler olmaya başlamış ama hayırlısı..
Maymunlara özendiğiniz için anlamadınız. Siz burada bir şey soruyorsunuz ve insanlar da sizi ciddiye alarak bu konuya cevap veriyor. Konuda size espiri bir dille cevap veren kaç kişi var? Burada demek oluyor ki, siz insanların fikirleriyle eğlenen bir maymundan başka bir şey değilsiniz. Kusura bakmayın bu kadar.
Onun sevgisi aşkı
benim sevgim aşkımla bir ay tutulması misali
gerceklesmişse degil burç uyumu hic bisey
ayıramaz
ya sen vazgeçme belli olmaz belki yükseleniniz uyuyordur.
Evet ayril cunku o astroloji sacmaliklari cok onemli yaa kesin ayril hemde ya bir git dalgami geciyorsun
Basak ve ikizlerse vazgecerim kardes bu kadar net bu kadar basit
Burcum ikizler yukselenim başak :(
Vazgecmem .. Sevgilim yengeç ben yay burcuyum. Birbirimizin ömrünü yiyoruz.. Ama pişmanmıyız hayır.
bencee sakınn ayrılmaa seviyosajn kimseyi takmıycaksın .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar