Lanet çıkasıca ilk adım olayı hep canımı sıkmıştır. Adam gibi niyetimi söylerim hep öyle yaptım. Kimi zaman işe yaradı kimi zaman da yaramadı.
Umrumda da değil. Çünkü kabul ederse o kazanır. Kabul etmezse o kaybeder. Benim için değişen pek birşey yok. Olsa da olur Olmazsa da kafam rahat yani
Bunun beni niye aramıyosunu var Neden sormadını var Beni düşünmüyorsun gibi saçma çıkışları var falan yani Delikanlı bir kız çıkmadı ki ben senden hoşlanıyorum dedikten sonra biraz da o bize sahip çıksın Başkasına bakarsan aklını alırım desin Hep herşey erkeklerden bekleniyor bu konuda
Oncelikle yaklasimin onemli oldugunu dusunuyorum. Yaklasimla alakali bayanlarin gozunde sapik olarak nitelendirilebiliyoruz. Genelde gozune ve kulagina hitap edilmeyen erkekler onlara yaklasiminda rahatsiz edici goruluyor. Bayanlar biz erkeklerde diger erkeklerden farklilik gormek istiyor. Biz erkekler genelde teklif etmekten cok, alacagimiz tepkiyi ve kabul gorup gorulmeyisimizi dusunuyoruz. Bu bazen cesaretimizi kiriyor. Vucut dilimiz, fizik ve konusma tarzimiz bizim hakkimizda bilgi veriyor, bunlara ne kadar dikkat edilerek yaklasimda bulunursak kabul edirligimiz o kadar fazla oldugunu dusunuyorum.
uzun zamandır bakışılan biri ve uzakan tanınan biri ise.. Cesaretle yaklaşıp güzel bir gülümseme ile ''Fütürsuzluğumu hoş görün aam sizi uzun zamandır çok beğeniyorum acaba ciddi anlamda arkadaş olmamız imkanı var mı? Olursa çok mutlu olurum.'' denir teklif yapılır..
Evlenmek isterim.. Çıkmak saçma ve basit sevgili mevgili.. Lise de kızlar çıkma teklifi ederdi bilmediğim için kabul etmezdim.. Tanımak isteselerdi sohhbet muhabbet kabul ederdim..
çıkma teklifi etmek zor birşey değil bence akşam bir kahve içelim veya bir yemek yiyelim, sinemaya gidelim denilebilir devamında akışına bırakmak lazım. ama bunları söylemek bile zor gelmeye başladı insanlar yüzyüze konuşamıyor :( çıkma mı teklif edecek
Kadınla önce merdivenli bir yere gidilir. Sonra, "Eeee, şeyyy, çıkalım mı?" denilir. Kadında "Çıkalım mı?" derken? diye cevap verir. "Merdiven yani." Kadında "He tamam çıkalım." diye cevap verir. Bu alıştırma aşamasıydı. Bundan sonra erkeği ilgilendirir artık. Nasıl teklif ediyorsa etsin.
Ya iki insan birbiriyle kesişmesinde bence kadin tarafida acilabilir erkek tarafida farketmez boyle seylere takilmayin goruyoruz o kadar bakisiyolar o utaniyor o utaniyor bakismayla kaliyolar yani ileri hayatinizda bence direk bakistiginiz kisinin numarasini veya tanismak istediginizi mutlaka dile getirin bunun cinsiyet tarafi yoktur
bir insan ciddi ve samimi niyetler taşıyorsa nasıl yaklaşması gerektiği konusunda çok düşünmemeli. ciddiyet ve samimiyet yeterli. fakat aksi bir durum varsa hem kendinden hem de karşısındakinden korksun. abi tavsiyesi.
Arkadaşın biri işyerinde hiç bir. muhabbetimiz yokken geldi karşıma dikildi Instagram i sordu dedim ne dangalak ya (ama bakışıyorduk tabi 😂) öyle yapınca hevesim kaçmıştı ama sonra konuştuk anlaştık sonra olmadı bitirdik 😂😂
@Yppiyask belli ki dini açıdan ilim sahibi değilsin bu tür konular şerran caiz olmayan şeylerdir yani bu şuna benzer günah olan birşeyi yaparken besmele çekmeye benzer
Ey benim spastik kardeşim senin dinin 0 sa ben ne yapayım dinimize en uygunu budur peygamberimiz de buyurmuştur seven sevdiğini sevdiğine söylemeli tabiki senin sevdiğin olmadığı için kıskanıyorsn
Sen şuanda isyan ediyor karşı geliyorsun lütfen yazma buraya senin gibi imkansızla isim olmaz anan neyse sen de osun belli ki anan yaprak çok yemiş gayri Müslim
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin sözü müslüman insan müslüman kardeşine Allah için sevdiğini söylesin demektir gidipte erkeğin kız a seni seviyorum demesi değildir şeriat ı Garra yı bilmediğin için hadis i şerif i yanlış anlıyorsun
Benim anam belli babam belli Belli ki sen kafana göre hareket etmeye çok alışmışsın herşeyi kafana göre yorumlamışsın işin zor daha yazmıcam 2 kelime hakikate dayanamadın
Senin hiç bişey bildiğin yok konuşma lütfen sana gülüyorum resmen kendini gülünecek duruma düşürme daha fazla Allah aşkı yaratmıştır herkes herkesi sevebilir aşık olabilir buna karşı geliyorsun Allah a da karşı gelmiş olursun peygambere de
O hadisi Şerif aşkla ilgili yazılmıştır hz mevlananin sözlerini hiç duymadın sanırım seven sevdiğini sevdiğine söylesin oda diyor aşkı seversin aşk acısı çekmeyen insan olamz 😉
yaftalamayı bırak iğrençlik yapma ne kadar kin nefret varmış içinde bütün sayfayı doldurdun şu an da oturduğun yerde sesli çıldırıyorsundur o derece hissettirdin yani kinini
Herşeyi çok biliyormuş gibi konuşma 😀 sana son sözüm senin gibi cahille isim olamz dinime imanına laf atıyorsun sonra geçip Müslümanım diyorsun sen hiç bişey bilmiyorsun
Evet senden nefret ediyorum anladın mı çünkü damarıma basıyorsun beni kıskanıyorsun çekemiyorsn yazdıklarımı allah diyince yalancı olurum başka şey konussam herkes üsusur
Çıldıran sensin cahil insan demek ki kudurdunki yazdığım şeye karşılık verdin sen kimsin benim yazdığımin altına yorum yapıyorsun insanları kıskanma ki Allah sana da versin yoksa vermez
Bide caiz olmayan diyorsun caiz olan ne hele şöyle bana nedir caiz olan sevmek caiz değilse sen o zman kafirsin ben sana onu derim sen geçip insan evleneceği kişi kendisi seçer kader insann elindedir kendi çabasına bağlıdır sakın bunu inkar etme caiz değil diyorsun yolda gidip piçlik yapıyorsun skin kalkıyor kızın g tune bacağına bakıyorsun senin ki caiz mi? Sonra geç seni seviyorum diyip bu caiz değil asıl doğru olan budur sevdiğini soylemektir herşeye yorum yapıyorsun herşeyi Allah bilir seven sevdiğine söylesin de aşkla ilgilidir şu hadisi şerif sadece insanlar içindir mümin mumini sevmedikçe hakiki imanı etmiş sayılamaz sen hadisleri karıştırdın kardeşim sanırım hadi ikile herşeyi senden iyi bilirim dinim yüksek makamda şükür sana öğretirim
Seni gibi itolitle isim olamz buraya geçip beni kıskanıyorsun sen zirlamaya catlamaya devam et anladın kudur istediğin kadar cahilin tekisin çok biliyorum gibi konuşursun ama hiç bişey bilmiyorsun insan olsan zaten yazdığımin altına güzel yorum yaparsın kibirli insan
Müslüman müslümanın kardeşidir (hadisi şerif) Kallesler hariç.. Evlilik de Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır... Çok güzel yazmışsın...
saçma sapan yerlerde park, otobüs durağı, otobüs vb ulaşım araçları, alışveriş merkezi gibi yerlerde kadınlara musallat olmadan, daha uygun ortamlarda cafe, bar, sosyal medya (efendi ve nazik bir biçimde) vb ortamlarda teklif edilebilir. Aksi taktirde her yerde kadın arayan avcı modunda bir erkeğin kadın bulabilmesi için aşırı karizmatik ve seksi bir tip olması gerekir. Uzun lafın kısası kadınlara her yerde musallat olmayın avcı modundan çıkın. Flirtöz tavırlar her yerde işlemez.
Ben ilk teklifimi 1 Nisanda etmiştim. Kız hayır derse 1 Nisan demek için. Ama kızın bana ilgisinin 100 de 100 olduğunu ve ve benim onla ilgilendiğimi anladıysam ve sadece ben soru sormuyorsam starbucks güzel başlangıç. Öpüşmeye başlayıp sevgilim demek ap ayrı. Adam akıllı beceremedim bende.
Güzel bir bakış sonra yaklaş kendi sıcaklığını ona hissettir sonra sakin ve güzel bir şekilde konuşmaya başla ve bodoslama söyle bende işe yarıyo hayır diyeni görmedim
Bayan baksana ne var salak Hiç sadece sizden çok etkilenmiştim ama güzel olduğunuz kadar zarif değilsiniz kalsın Yola devam edilir çoğu kız inat eder elde etmek için zaman bekler😂😁😊😊😉
Dha once hic kimse sna yurumedimi simdi 😂😂😂 kopege essege falan bile yuruyen var ya cok ilginc bir bayansiniz sizi tanimak isterim ben can bu arada memnun oldum 🤗😊
Çok eskiden bile çıkma teklifi yoktu.. çok kötü bir soru ya benimle çıkarmısın demek.. :) :) Zaten her iki tarafta belli ediyor kendini.. Çıkma teklifine hiç gerek yok ki.. :)
Neden erkek oluyor ilk adımı atacak olan? Kim daha çok hoşlanıyorsa o etmeli. Sırf kadın olduğu için hoşlanmasına rağmen çıkma teklifi etmemek saçmalık.
Eğer bu işlerde üstatsan; hiç çıkma teklifi etmezsin bile. Önce ilgini belli edersin kıza, sonra bir erkekten onu kıskandığını söylersin, sonra çok kıskandığını söylersin.. hiç çıkma teklifi olmadan sevgili olursun.
ya hahahah neden ilk adimi erkek atmak zorunda olsun ki :D ama bana edecekse nasıl etmesi hosuma gider diye dusunursem direk söylesin romantik bir sekilde gozlerimin icine bakarak
Ahahah hemeen 😄 bu doğrudan bir teklif etmedi. Biz farklı şehirlerdeyiz. Beyefendi sabahtan gelmiş. 7 de. Gitmiş masa hazırlamış. Cips , pasta, kuruyemis... Masada güller. Notlar. Yerlerde balonlar... Sonra saat 11. Beni arıyor ben yeni geldim. Idodayım simdi gemiden ineceğim diye. Sonra geldi arabayla beni aldı. Gittik. Bir de gördüm şok oldum. Evlenme teklifi gibi çıkma teklifi aldım açıkçası. Cok düşünceli bir sevgiliye sahibim :)
Benim formulüm alisilmisin disinda ve genelde ise yarar. Ama burda söylenmez birsüru abaza var. Hem teklif degil benimkisi teklif edince beklenti icine sokuyorsun ve buda karsi tarafi geriyor.
Uygun bir yere nezakaten davet edersin gozlerinin icine bakarak adam gibi net olursun. Icinden gecenleri soylersin teklifini yaparsin kizin dedigine gorede uygun olani yaparsin
En İyi Cevaplar