Bir kıza nasıl çıkma teklif edilir?
Bir kıza nasıl çıkma teklif edilir?

Kral şimdi gidiyorsun ve diyorsun ki Uzun zamandır kalbimde sana karşı bir muhabbet besliyorum. Eğer sende kabul buyurursan bu muhabbeti seninlede paylaşmak istiyorum diyorsun. O da yok şoyleydi yok boyleydi diyor. Sonra diyorki ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyor. Sende:Bende seni müstakbel eşim, başımın tacı, evimin hatunu olarak görüyorum diyorsun. Sonra ayrıl oradan akşamı bekle.
Muhteşem bı yorum katmissin
Bence süper yazmış
Bizim sözlerle dolandırma ihtimalimiz var ya siz görüntü kişilik vs herseyler dolandiriyorsunuz
Herkes aynı değildir insanları yaralandiginiz kişilere benzemeyen kimseyle kıyaslamayın herkesin kişiliği ve kaderi farklıdır
Benimle sen mi çıkarsın yoksa seninle ben mi çıkayım ikisini de dene tarafını seç de bugda kalsın her türlü kazanirsjn ya da tokat yersin
😂😂😂😂
Fena değil
Görüş
2Görüş
O sana evlenme teklifi eder beğendiyse
Video yu oynatamadim ismini paylaşabilir misin
Etme bence kendiliğinden olsun. Yani önce arkadaş olun birbirinizi tanıyın zaten iki tarafta istiyorsa kendiliğinden başlar. Formalite olarak edeceksen yine edersin. 😊
Zaten arkadaşım
Onun da şans karşı ilgisi var mı yani hissettin mi? Zamana bırak bence, biraz daha yakın davran belli et niyetini. Karşı taraftan da emin olursan olur. Diğer türlü uygun zaman olmazsa arkadaşlık da bitebilir.
Benim de korkum bu ama nasıl kendime yakinlastirabilirim
Daha fazla vakit geçir, ne bilim arada şakayla karışık özlettin kendini gibi sözler söyle. İkinizin yakınlık derecesini sen daha iyi bilirsin bir sekilde ufak adımlarla niyetini belli et.
Anladım eyv
Direk et takılma
Direk diyirsun
Öyle de onu kaybetmekte istemiyorum
Bu nedir ya
Ayıp değil mi
Bir kadına yakışmıyor küfür falan
Olsun yine de etme 😉
😂😂😂
En İyi Görüş