Sevgilimin antidepresan kullandığını öğrendim, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle yeni ayrıldık. Ayrılık nedenim dengesiz konuşmaları öfkesi ve garip ruh halleriydi bundan dolayı anlaşamıyorduk. Asla hata yapmayan suçlarını kabul etmeyen biriydi. Kaç kere ayrılıp aylar sonunda dönmesi sonucu hep barıştık. Bende artık sonunda pes ettim ve bıraktım onu. Ayrıldıktan sonraki gün depresyon ilacı kullandığını öğrendim. Anskiyet obsesif kompulsif bozuklukları olanlara verilen en ağır ilacı kullanıyormuş. Öğrendiğimden haberi yok. Korku kapladı içimi hayatımın şokunu yaşadım. Tekrar dönmemesi için ne yapmalıyım veya hayatıma nasıl devam edebilirim yorumlarınıza ihtiyacım var.. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorum yapan erkekler duygularıma resmen tercüman olmuş ben yıllardır bu sıkıntılı insanı düzeltmeye çalıştım olmadı ayrıldık çünkü benimde psikolojimi darma duman etti. kızlar çok safsınız gerçekten dikkat edin böyle insanlar tehlikeli yaşamayan anlamıyo işte.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıl diyenler var yorumlarda. arkadaşlar ayrıldım zaten ve daha sonra bu durumu öğrendim tam olarak okumadan yorum yapmayın lütfen.
Sevgilimin antidepresan kullandığını öğrendim, ne yapmalıyım?