Sevgilim antidepresan kullanıyor, degisik davraniyor?

Merhaba arkadaslar benim 1 senedir süren bir iliskim var, çok zorluklar çektik beraber ve uzun bir ayrilik gecirdigimiz bir dönem oldu. Benden uzak kaliyordu dengesizdi, depresyon belirtileri vardi, bende üstüne gitmedim bir zaman sonra bensiz yapamadığını ve piskolojik olarak kötü hissettiğini söyledi ve antidepresana basladi (citoles 10mg) bu süreçte arkadas gibi destek ciktim 2 hafta sonra tekrardan bi cikma teklifi aldim, cok mutluydum fakat beni rahatsız eden bazi seyler vardi. Hap yüzünden cok rahat davranıyor, ben ise sanki eskisi gibi bir iliskimiz yok olduğunu söylüyorum. Arastirdim hapin yan etkileri insani böyle sakin yapiyormus. Bana karsi bazen asiri sevgi dolu bazen asiri uzak, bu benim kafami karistiyor. Bazen cok istekli bazen ise sanki iliskimiz yokmus gibi davraniyor. Bazen ilgili bazen sanki ilgissiz. Onunla bu konulari konusunca ben böyle hissetmiyorum seni anliyorum diyor. Hapin yan etkileri gecince normale dönerim diyo biraz sabret hersey oturcak yerine diyo ama ben çok endişeleniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sevgilim antidepresan kullanıyor, degisik davraniyor?