Bir şey hissediyorsanız açıkça söyleyin. Niyetinizi belli edin.
-Kötü adamı oynayın.
Sizin de bildiğiniz gibi iyi adamlar sıkıcı olarak tanımlanıyor çoğu insanın gözüyle. Kötü adamlar ise eğlenceli ve merak uyandırıcı. Siz de iyi adam olmaktan vazgeçin. Biraz kötü olmanızda fayda var.
-Anlaşılmaz olun.
Karşı cinsteki insanlar sizi keşfetmek isteyebilsin. Her şeyiniz ortada olmasın. Merak uyandırın.
-Başkalarıyla flörtleşin.
O sizi arkadaş gibi gördüğünü söylediği için başkalarıyla flörtleşmenizde etik olarak bir mahsur yok. Size karşı ufak da olsa bir hissi varsa belli eder zaten.
-Gerçeği söyleyin.
Bir nevi ona karşı hisleriniz neyse onu söyleyin. Size karşı bir umut kapısı bırakmışsa geri dönüş yapar. Yok eğer umut yoksa boş verin gitsin. Bu acıyla yaşamak zorunda kalmazsınız en azından.
Abi senin bana bir sorumda dediğin gibi, çekingen ve hislerini içinde tutan biri olmayacak, daima karşı cinse aşkini hissettirecek :) Görsel efso olmuş abi 😃😉
Nasıl kanka olabiliyorlar anlamıyorum ben lafı dolandıran insanları sevmem direk açılsınlar zaten normal de bir erkek bir kızla ilgileniyorsa kız bunu anlar onun da ilgisi varsa yeşil ışık yakar yoksa kardeşim muhabbetine döner aslında erkek değil kız bu gidişata yön verir o yüzden direk açılın😁
Aslında bizim ülke için doğru bir tespit ancak som zamanlarda bence tersi olmaya başladı çünkü artık kızlar erkeklere sulanması başladı ve şekillendiren erkekler oldu...
Bir erkek bana dokunmuyorsa kankamdır , sevgili olmam için cinsel yakınlaşma şart. Bende böyle başkalarını bilmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamam da zaten olay tipte bitiyor tipinizi beğenmediyse zaten baştan kankasınız veya arkadaş. Bunun taktikle alakası yok bence izlenilmesi gereken bir yoluda yok. Yani benim gözlemlediğime göre
Bir kadın bir erkeğe seni arkadaşım olarak görüyorum diyorsa ya o kadının gözünde yüzü çirkindir çekici değildir iticide olabilir. Veya normaldir ama kadının gözü yakışıklılık olarak daha çok yukarlardadır. Erkek yakışıklıdır eli yüzü düzgündür ortalama üzeridir veya iyidir fakat kadın çok yakışıklı bir erkek arıyor olabilir ve yetersiz bulur o adamı arkadaş olarak görüyorum der. Adam çok yakışıklıdır ama kadının tipi değildir (var böyle kadınlarda türkiyede) arkadaşlığa atar hemen. Tabi bu kadınlar veya kızlar yaş grubu olarak 15-25 tipe bakar.
25 yaşından sonra artık olay güç arayışına düşer yani para maddi durumu iyiyse adamın tipide normalse karakteri kişiliği ortalamaysa her türlü bir kadını bulur.
15-25 yaş grubu içinde olupta tipi kötü olan erkeklerle sevgili olan kadınlar tapılasıdır onların dünyası ayrıdır. Ama onlar gibi kadınları bulmak çok zordur çünkü zaten o tarz kadınların çoğunlukla sevgilisi var ve hiçbiride kısa süreli değil çoğunlukla kadın çok güzel olsa bile tipi kötü olan erkekle beraber her yerde mutlaka görülür her haftasonu sahilde caddede orda burda şans diyorum.
O nedenle bu kankalık durumuna düşmemek için sevgili olmak için izlenecek yol diye iddia edilen bu konu aslında tipe pekte önem vermeyen kadınlara karşı sadece geçerlidir.
(Genelde güzel olan kadınlar tipe pek önem vermiyorlar güzel olmayanlarda önem vermiyorlar)
Tipe önem veren kadınlar çoğunlukla böyle hani ''az kalsın güzel kadın denilebilecek seviyede aslında denebilirmişte ama birşeyler eksik yüz olarak olsun fizik olarak olsun''' işte bu eksikliklerini takıpta güzelleşmeye çalışan yeterlilik hissinini tatmin etmeye çalışan kadınlarda ego olduğu için erkeklere baktıklarında tipe daha çok önem verirler işte bu tür kadınlara hiçbir kanka olmamak için izlenilebilecek yol yoktur.
Hep çekingenlikten işte.. :D Gençler açılamıyor birbirine , öyle böyle derken , kızı /erkeği başkası kapıyor, açılıyor. Ve ortada kalan bir kanka oluyor.. aman bari böyle kaçırmiim diye.. Ebru Yaşar' ın şarkısındaki gibi "Çıkmasam hayatından , bir köşede dursam , ister sevgilin , ister arkadaşın olsam.."
Usta bende tam tersi var kanka olmak isterken sevgili oluyorum cildiricam istemiyorum ya sadece konusup dert dokmek istiyorum erkeklere yapamam bir agirligimiz var 😵😵
Valla istemiyorum usta sadece birbirimize içimizi dökelim cok iyi de dinlerin zaten ikizler burcuyum hic susmam ne hemen sevgi olusuyo arkadaş olamıyorum hic bir kizla bıktım usandım
Kızlar sevgili olmayı düşünmedikleri erkeklerle kankalık kurarlar, aslında bu durumu kızlar yönlendirirler erkekler bu tip olaylarda sadece piyondur, kanka ol dersin kanka, sevgili ol dersin sevgili olurlar. : ))
Açık açık hissetiklerimi söylerim oda aynı hissediyorsa ne ala yok deilse uzatmadan en kısa yoldan biter, dallandırıp budaklandırmaya gerek yok kanka olamayız böyle bir durumda zaten 😉
Durgularınızı açıkça belirtin. Ben seni seviyorum ama sen hazır değilsen beklerim deyin. Yanında olmama izin ver ve senin belirlediğin sınırlards kalırım sözünü verin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tanıştıktan en fazla 3 gün sonra hafta sonu baş başa yemeğe davet edeceksin. Daha hala senin niyetini anlamıyorsa ve kanki ayağına yatıyorsa reddediliyorsun demektir. Bende o işi sevmiyorum sen benim arkadaşımsın diyeceğine açık açık reddet lan işte azcık dürüst olun.
Kendi tecrübelerime göre hoşlandığını belli etme, her işine koşturma, bir de eski sevgililerini dinleme. Buradan beni arkadaş olarak gören tüm hoşlandıklarıma saygılarımı (!!) sunuyor onlara bol entrikalı günler diliyorum. :P
Ben ona iyi davrandıkça onun bana olan hisleri yoğunlaştı lakin eski sevgilisini unutamadığı için o gözle de bakamıyor sanırım, her şeyimizi de paylaştık, kanka olmadık henüz ama arkadaşça kalacağız gibi duruyor.
En İyi Cevaplar