Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldatmani doğru bulmuyorum ama oda iyi bir adam sayılamazmış sende iyi bir kadın değilsin o seni 4 aydır ne aramış ne sormuş karısını başı boş bırakan erkekleri hiç sevmiyorum arkadaş neyse sakin söyleme arkadaşım yoksa o bile yapmış olsa bizim milletimiz senin kusurunu bulmak için zaten kulp arıyor kendi suçunu bırakır mazallah elinden kaza çıkar bu sefer canından biyerindenolursun oyuzden Allah'a yönel Allah'a karşı buyuk bir suç işledim onu değil kendini düşün ve büyük tövbe istiğfar et. bende ayrıldım bendede tam tersi kocam beni aldattı ama keşke gizli yapsaydı da tovbe etseydi nsanoğlu affedemez Allah affedicidir duanı eksik etme sakın ama yok yapamam dersen ayrıl bitsin ne kendini nede onu üz.
31 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada sana iyi olmuş yapmasaydın tarzı bir ithamda bulunmayacağım hayat bu her şey olabilir. Ama eşine bu durumu anlatmalısın. Vicdanen rahatlarsın en azından. Çok olumlu bir tepki alacağını sanmıyorum ama yinede söylemelisin
310 Yorumla- +1 yıl
:) tekrar boşanma sebebi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır büyük ihtimalle
- +1 yıl
Senin yaş kaç
Soran+1 yıl@Çıtırçıtır 24
- +1 yıl
O zewk bir başka ama yani kim olsa yapar sen hiç yaşadınmı cinsellik
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır beyefendi kadın evliyim kocamı aldattım diyor siz ne soruyorsunuz bu nasıl bir zeka seviyesi hayretler içerisindeyim
- +1 yıl
O soru ayrı bu soru ayrı
- +1 yıl
Sorunun içinde soru var kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır tamam
- +1 yıl
Geniş düşün
Ayrılmanın vakti gelmiş bir karar almışsın arkasında dur. Yuva yıkmak değil bu söylediklerim ya hayatına birisini almayacaktın ya da aldıysan onunla devam edip eşinden boşanıp onunla evlenecektin. Şimdi ikisini de geride bırakıp yeni bir sayfaya başlaman daha hayırlı olur. Hiçbir insan aldatılmayı haketmiyor benim gözümde
26 Yorumla
Soran+1 yılasla öyle bir şey yapmadım. o da bu evlilik için harcadığı emeğe herşeyden önce acımış. yalvartmadım bile. kabul ettim ve o gün bugündür asla bunu onun yüzüne vurmadım
+1 yılBu durumda vicdan yapmana gerek yok. Ama kocana sakın söyleme ilerde tekrar boşanma gibi bir durumla karşılaşırsanız bu durumu mahkemede kullanır ve aleyhine olur. Bununla birlikte zaten etiket olursun. Diğer enişteye de yavaştan yol vermeyi dene. Sakın vicdan yapma yaşandı bitti artık
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimle barışmadan önce ayrılmıştım zaten
- +1 yıl
Bir de umarım sevgilin olan adam karakterli biridir de o da saygılı karşılar durumu. Buna benzer bir senaryoda evli bir kadınla ilişkim olmuştu seni anlıyorum ondan dolayı. Ama sakın kocana söyleme hatta içinde tutamayıp yakın arkadaşlarına bile söyleme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni boynuzladım diye yazılı bir not bırak ve en yüksek binadan aşağı sal kendini..
Hayır yani nikâhı altındasın ve zina yapıyorsun helalin olmayan biriyle, sonrada boşanmaktan vazgeçiyorsun...
Bari burda sormayın gördükçe evlilikten soğuyor insan.52 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. çok büyük bir hata olarak görme bence bunu. O dönem duygusal bir boşluktaymışsın ve hisetiğin gibi yaşamışsın. Eşinle barışabileceğin ihtimalini o dönem düşünmüyordun sanırım. Eşinin karakterini huyunu suyunu bilmiyorum ama bu durumu itiraf etmek size zarar vermeyecekse itiraf et derim. Böylece rahatlarsın. Ama artık mutluysanız ve bunu itiraf etmen eşinle seni negatif yönde etkileyecekse bence bırak böyle kalsın. sende başka şeyler düşün unutmaya çalış yaşadıklarını ve eşinle şimdiki zamanın tadını çıkarmaya bak.
10 Yorumla
+1 yılEğer dedigin gibi onunds hayatina biri girmisse o rahatca uyuyabiliyorsa sen de uyu yani. Icinde bulundugun psikolojik durum, cevresel etmenler hepsi kotu etkilemis bunalima sokmuş ve hataya meylettirmis. Bence bu kadar kasma. barismayi kabul etmeden anlatacaklarim var demediysen daha da anlatip ikinci bir kriz yasatma ikinize de. Bu nedenle keyfine bak. esin bir gun sana ben o surecti biriyleydim derse hoşgörü ile karsilayip ben de bir hata yaptim diyebilirsin. Ama bence şu sure icerisinde hicbir sey belli etme. Herhangi bir yerden duyma ihtimali yoksa tabu
20 Yorumla
+1 yılHA HA HA Eski kadınlar vardı böyle süreçlerde kendilerini kapatır hiç bir erkekle birlikte olmazlardı sakın yargıladığımı düşünme yargılama hakkına sahip değilim şimdiki nesiller çok farklı hemen başkasının kucağına ya da eşi çalışıyor bu yaz tatilinde yaz aşkı yaşıyor ya da yattığı adama evli olduğunu söylemiyor bence ağzı ile kuş tutsa nafile ben benden sonra kadına erkek eli değsin uğrunda ölsem kapıma komam ki yaşadım bire bir kaç kere bence yinede kendine saygını koruyabilirsin yeni bir hayata başla 0 dan kocana söyleme ilkel kültürden olabilir birde o çocuğu ordan incitme ama erkeklerdede saygı yok tanışırsın evlidir adam gibi beklersin bu yalnız kadına saygı değil hemcinsinede saygıdır? aman kadını aynı erkeği aynı zaten bu 30-35 arası dullar hiç çekilmez daha ufaklarını hiç adam yerine koyma vur ilerle obje olarak olabilir ama kadın asla :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hatanın farkına varman ve hayatına yeniden yön vermen çok güzel. Yaptığın hatanın tüm hayatını yönetmesine izin verme. Oldu bitti ki sen o dönemde bekar bir kadındın. Zaten o sürece düşmene eşin sebep oldu. Boşanma sürecinde olduğun için de bu hataya düşmen daha kolay oldu.
Unut ve hayatına geri dön.10 Yorumla
+1 yılaldatmış sayılmassın sonucta boşanmaya gitmişsin ayrılmışsın tabiki evlilik tamamen bitmedende bu yapılması dogruda degil üstelik dilekce versende evlilik uzuyup gidiyo sacma bir hal alıyo halbukı süre koyup ona göre davaları bitirme kararları alınsa daha cabuk olur ama sonucta ayrılma kararı ve sonradan tekrar birlikte olma normal bisey bence takmanı gerektircek bisey yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakiniz;
Boşlukta olduğunuz süre zarfinda yaşadiklariniz nirmal kabul edip hiç düşünmemenizi tavsiye ediyorum.
Dürüstlük adina eşinize anlatmak gibi bir eşşeklik yapmayin sakin. Bu artik sizinle ölecek bir sırrınizdır. Geçmişe çizgi çekiyoruz ve merhaba yeni hayat diyoruz.
Huzursuz olman anormal. Düşünme sakin. Kafandan at ve yaşanmadi kabul et. Rüyaydi. Bir sure sonra kendi yalanina inacagindan suphen olmasin.12 Yorumla- +1 yıl
Yapma sakin. Yalniş düşünüyorsun. Abartiriyorsun. Sana yaptiklarimi anlatsam haline bin defa şükredersin. Sakin ola dedigin şeyi düşünme. Ahkam kestiğimize bakma hepimiz ayni bokuz. Bana yaz Allah aşkina yaz sana ne bok yedigimiz anlatayimda anla ki sen masumsun.
- +1 yıl
Tevekkul et Allah a siğin
Belkide eşin senden daha fazla seyler yapmistir. Hiç dusundunmu. Sakin yalnis bir sey yapma. Hatani anlamişsin bu yetmez mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın söyleme. O senden iyisini bulamadığı için geri dònmus belliki. Kim bilir o neler yaptı bilemezsin. Vicdanı açıdan rahatsız olucak bir durum yok hamile kalmış olsan falan neyse. Zina yapmışsın bunun iç sıkıntısı var pismansin dua et af dile bol bol. Eşine karşı degil allaha karşı suclusun. Bunu eşinin bilmesine gerek yok.
40 Yorumlaolan olmuş aklından çıkarmaya çalış yakın değilse o kişi pek sorun etme umarım tehlikeli biri deildir o görüştüğün kişi
42 Yorumla
Soran+1 yılyok yakın falan değil. ve öyle biri de değil. sadece hayal kırıklığına uğradı ondan ayrılmak istediğimde. benimle evlenmek istiyordu. bir kaç ay sonra eşime dönme kararımı öğrendikten sonra sosyal medya vs. kapatmış yok olmuş gitmiş. onun yaşadığı hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bunu savunan gerizekalılar çıkıcak.. Ulan ben 26yaşına geldim sevgilim dahi olmasına rağmen öyle bir namussuzluk yapıp kimseyle birlikte olmadım. Sen be karı evliliği s*kret a. mın folloş oldu diyemi ona buna vermeye bu kadar rahatsın Allahtan bile korkunuz yok aktif vericiler sizi.. Barışıyo bide. İlahi adalet aynıları zaten senin başına gelicek kocan da onu bunu s... kiyodur vardır sevgilisi de rahat ol sen..
İlla o y.. rağı yiyceksiniz yemeden rahat edemezsiniz folloş oldunuz zaten. sizin sevgililik dediğiniz şey bu işte si. kş manyakları.
Aktif verici.30 Yorumla
+1 yılBu durumdan ömür boyu kurtulamadığın gibi daha da kötüleşme ihtimalin var,
Mesala ileride çocuklarının gözlerine bakarak ahlaklı ve namuslu olun demek istediğinde kelimelerin boğazına düğümleneceği gibi,
Ve böylece işte ahlaksız bir toplum olup çıkıyoruz.13 Yorumla- +1 yıl
Bu çözüm değil olayı boşanman çözer, boşanarak bu yükten kurtulabilirsin yanlış bir şey yapma, hataları başka çıkmazlar ve hatalarla çözemezsin, bana özelden yaz, bekliyorum, zamanım var, kaganı dağıtmanda yardımcı olabilirim.
- +1 yıl
Yazdıklarımı okuduğunu nasıl anlayabilirim. Cevap yaz.
- +1 yıl
Bir bayan olarak nezaketen cevap vermen gerekirdi.
Bazi dengesizler kocana soyle itiraf et falan gibi akıl verip tavsiyelerde bulunmuşlar sen hiç birine bakma bekara karı boşamak kolay gelir kimseye bişey anlatma sakın en yakın dostuna ailene bile içinde sır olarak kalsın ve unut gitsin oldu bitti gitti salla hatırlama kafandan çıkar sonuçta o esnada ayrıydıniz oldu bir hata olabilir hatasız kusursuz insan var mı bana gostersene bu kadar içine dert etme sen yuvani kurtar mutluluğuna bak boşver keskeler ile pismanliklar ile de yaşama
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta söylesen sıkıntı olmazdı belki. Şu an Unut gitsin bence. Şimdi o hiç başkası ile konuşmadı mı sanki siz boşanmak üzereyken. Erkekler her şeyi söylemez biz kadınlar her şeyi söylemek zorunda hissederiz.
34 Yorumla
Soran+1 yılBarıştıktan hemen sonra numarasını değiştirdi. Bu süreçte onunda hayatına biri girmiş anladığım kadarıyla.
Cevap sahibi+1 yılIşte sende boşver canım o zaman. Sen de bilmiyorsun. Sen buradakilerine bakma. Hepsi anneden doğma pak sanki.
- +1 yıl
:) aynen kanka katılıyom
Cevap sahibi+1 yılYav bacım Allah aşkına saçmalama. Dünyanın sonu değil. Günaha girme intihar ederek.
+1 yılBunu kocana durustce ifade etmen lazim diye dusunuyorum ben
20 Yorumlahaketmis diycem ama ginede bunu kimse hak etmez suclusun dövunmen normal bide hayatta hic bir sir yokki sakli kalsin bence olaylari unutup bastan baslamayi dene
11 Yorumla
Soran+1 yılHakettiğini düşünmüyorum. Ama böyle birşey yaşarken sıfırdan başlamayı düşünmüştüm ve ayrılma kararımda nettim. Unutmayı deniyorum ama ben çok hassas bir insanım artık eskisi gibi saf temiz hisssetmiyorum.
Hiç karıştırma, sonuçta o esnada ayrıydın.. Kendini suçlama.. Aldatmış sayılmazsın.. Barışmışsınız.. Zaten ayrıydık de kendi kendine.. Unut gitsin.. Ama o süre zarfında emin ol eşinde birileriyle birlikte olmuştur.. Bu tarz konuları açarak, ilişkinize zarar vermeyin.. Olan olmuş..
10 Yorumlaçık bir yüksek yere at kendini öldür...
üç günde aile şerefini satacak kadar onursuz olmak zor bir durum.
evet iyi okudun ve anladın. öl!!!14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Şerefimi ve onurumu kirlettim. Bu yüzden nefes dahi alamıyorum. Günahların en büyüğünü işledim zaten. Onurumu ve şerefimi kaybetmiş yaşayamam. Ölmem en doğrusu. Bu şekilde yaşamak zor geliyor zaten. Bunu yapmaya karar verdim bende
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Siz zaten ayrıymışsınız ve barışma gibi bir düşüncende yoktu. Günah kısmı ayrı ama bu tam bir aldatma değil. Unut ve yoluna devam et.
61 Yorumla
+1 yılkanunen olmasa bile siz gönül bağı olarak ayrıymışsınız, bu dönemde olan durum için net bir şekilde aldatma ya da aldatmama diyemem, hata diyebilirim, unutmanızı önünüze bakmanızı tavsiye ederim ancak olurda bu durum ortaya çıkarsa çok zor durumda da kalırsınız.
10 Yorumla
+1 yılgeçmişe takılıp geleceğini rezil etme sakın. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil eşin burdu mu bakalım bu ayrılık sürecinde dosdoğru bir şekilde... kaldı ki düşünsen bile geçmişi silemeyceğin için geleceğini huzursuz etme.. at arkana hepsini ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et.. tek dileğim ilişki yaşadığın erkeğin sana asalak olmaması
20 YorumlaEğer Çocuğun yoksa boşan derim çünkü bu evlilikten bir hayır gelmez ;) Ve aldatan bidaha aldatır bunu kocan için değil kendin için kendine olan saygın için yap !!!
40 YorumlaYaptığın doğru değil. ama tövbe et Allah katında birdaha asla olmayacağına dair. ve olayı kafandan sil. kocana dönmüşsün madem, ona iyi davranarak ve sevginizi daha da pekiştirerek. unutursun gider. Ama kocana anlatma bence tepkisi kötü olabilir. bu da seni daha da kötü şeylere teşvik edebilir.
10 Yorumlayaşadığın duygular elbette normal bir insanın yaşayacağı duygular kolay değil vicdanını susturmak bence bunları yaşamak zorundasın sonuçta kendi hatanın bedelini ödüyorsun ama içindeki insanlık seni sürekli sorguluyor barışma ihtimaliniz hiç yokmuydu
12 Yorumla
Soran+1 yılBarışma ihtimalimiz hiçyoktu zaten bu kararı ortak almıştık. Bu süreçte ondan olumlu bir dönüşte almamıştım. o yüzden emindim
+1 yılAyrılık sürecinde yaşadığın aldatma sayılamaz, eminim ki onun hayatına da birileri girdi. Bunu ona anlatmak gibi bir hataya düşme, gereksiz bir kahramanlık olur. Kendinle barış ve yaşadıklarının arkasında dur. Zamanla herşey unutulur
21 YorumlaEvet bir hata yaptın ama fiilen ayrı durumdaydın ve hatan sevgili iken ilişki yaşamak idi ayrıydın bitti sanirken oldu şimdi ise artık ondan ayrildin bitti ve esinlesin unut artık kötü günleri ve acisini eşine mutluluğu tattirarak çıkart.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Bak simdi. O yanlislar yapmis dayak atmis kotu davranmis yuvanizi yikiyomus. Sende ondan ayriykrn biseyler yapmissin. Ona karsi suclama kendini. Zina yapmanin gunahini tasiyosun Allahyan af dile. Ki bu adamin sana yine kotu davranmayacagininda garantisi yok. Ona karsi suclu degilsin.
Sacmalama herkes hata yapar ve zaten ayrilacaktin bunu buyutme pisman olmussanda tovbe et bidaha yapma ne ölmesi.00 Yorumla
+1 yılmerhaba gerçekten zor bir durum anlatmayı denedin mi hiç? bence anlatmalısın sonuçta kağıt üstünde evli olsan da ayrıydınız tamam zor bir durum ama yalan bilemiyorum en büyük aldatmaca yarın bir gün birinden duyacağına sen söyle uygun bir şekilde için rahatlar en azından
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Bak simdi. O yanlislar yapmis dayak atmis kotu davranmis yuvanizi yikiyomus. Sende ondan ayriykrn biseyler yapmissin. Ona karsi suclama kendini. Zina yapmanin gunahini tasiyosun Allahyan af dile. Ki bu adamin sana yine kotu davranmayacagininda garantisi yok. Ona karsi suclu degilsin.
00 Yorumlaİçin soğuması için bunu ona anlat. Bilmeye hakkı var. Böyle şeyler gizlenirse ve ileride ortaya çıkarsa daha kötü durumlara düşersin.
Bir erkeğe bu kadar kolay teslim olmayın arkadaş. Azıcık nefsinize hakim olun.10 YorumlaBence söylemelisin, sonuç olarak onun yüzünden ayrı kaldınız. Seni bu yanlışa sürükleyen de onun davranışları biri vicdan azabı çekecekse bu o olmalı.
30 Yorumla
+1 yılArkadasların soyledıgı gıbı bısey yapıpta soyleme. Ve bunu aklından cıkarmaya calıs. Ona hissettirme. Cunku ona anlatırsan bu sizin aranızı kötü hale getirir. Ve sorunlar hiç bitmeyecek sekilde baslar tekrar. O yuzden bu sır sende kalsın.
20 Yorumla2 seçenek var
1. İtiraf et
2. Ayrıl
Biri seni cesur ve dürüst yapar ve ilişkinize evliliğinize bir şans tanıyabilir ama diğeri ise zaten çoktan kaybettim der kaybetmeyecek bile olsan kaybedersin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılHiç birimiz iyilik timsali temiz insanlar değiliz bence olanları unut kendini Tuvana kocana ada bu piskolojik seni öldürür bitirir kurtul bu piskolojiden
11 Yorumla- +1 yıl
Manyak mısın nesin herşeyi cinselik olarak goruyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani o sevgili olduğun adamada birşey diyemiyoruz sonuçta ayrılık sürecindeymişsiniz sende duygu babında çok çökük durumdaymışsın belliki aldatmanında lamı cimi olmaz değişik bir durum
10 Yorumla
+1 yılTövbe et allah a yalvar. ve bu olaydan kimseye bahsetme. eşine her zaman çok çok iyi davran
40 YorumlaEsinle birlikteyken yapmamisin ayrilik surecinde yasanmis yani tekrar birlesme umudun yoktu belkide kendini suclama psikologa git derim ben
30 YorumlaEşini seviyorsan ellerini bırakma sonuçta hayatında değildi onu yaptığında
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir hata yapmışsın evliliğini kurtarmaya bak artık kimse 4*4 lük değil herkes hata yapar farkına varman önemli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davası açmışsın ayrı eve çıkmışsın kim bilir neler yaşadın o süreçte psikolojin nasıldı kendine kızma sana şiddet uygulayan birisi sonuçta o ayları unut geleceğe bak umarım mutlu olursun
10 Yorumla Yapacak birşey yok dereyi görmeden paçaları sıvamışsın, ya söyleyeceksin eşine ya da bununla yaşamayı öğreneceksin başka yolu yok
10 YorumlaBence vicdan azabı çekmeni gerektiren bir durum yok.
Zaten siz hem fiili olarak, hem de kafanızda bu evliliği sonlandırmıştınız. Belki olmada daha iyi olurdu, ama bence bu durumda da aldatmış sayılmazsın.10 YorumlaBen de boşandım. Boşanmadan önce 4-5 ay ayrı yaşadık. Fakat nasıl olsa ayrılacağız diye asla bırak aldatmayı başka bir kadına bakmadım bile. Geçmişte yaşanan güzel günler , çekilen cefalar ve fedakarlıklar adına . Yapsaydım ben ne biçim bir insan olurdum değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen suanda mutlumusun pekı gercekte ıyıkı barıstım dıyor musun? :)
16 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın emek verdiği yuvadan kopmaması güzelbirşey. Vicdanımı rahatsız eden bu şey yüzünden söyleyip ayrılmayı çok düşündüm ama yıkılır biliyorum. Bu yüzden yapamam.
Cevap sahibi+1 yılpekı eskiden mi daha mutluydun simdi mi?
Soran+1 yılsorunlar yaşamaya başlayana kadar gayet mutluydum. zaten bir nevi mantık evliliğiydi bu. asla aşıkolmam diyordum hep. ama bu ayrılık sürecinde aşık oldum, böyle birşey yaşamamın sebebide bu
Cevap sahibi+1 yılpekı senınle dertleselımmı uzunca
Soran+1 yılgerek yok. buraya yazma sebebim zaten dertleşmek. özelden kimseyle görüşmeye ihtiyacım yok
Cevap sahibi+1 yılben ıcını dok dıye soylemıstım sen bılırsın.
Unut gitsin herseyi. Esinle yeniden birlikte olmanin tadını çıkar.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. en doğrusu ona olan biteni anlatman yoksa hiç rahat edemezsin. hayatın boyunca
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen boşanırsam ne olur yeni sevgililklerde neler yaşarım görmek istedin zaten dini inancın yok denecek kadar az. Bu sebeple bu işler sana normal geldi. Şuandada sadece kıyas yapma ve vicdan durumları yüzünden rahatsızsın ama zamanla vicdanınıda susturursun kendinede bahane üretirsin dert etme.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılma bosver hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir sonuçta seni ona noktaya onun yaptıkları getirmiş hicbirsey durduk yere olmaz önüne bak artık
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Sonuçta ayrılık sürecindeydiniz , aynı evde bile değilmişsiniz. Sorun etme unutmaya çalış.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbişi diyemeyecem, zaten ne yazsak boş. olan oluyor, sonrası acı.
10 Yorumla
+1 yılAslında boşanma olmasa bile bu bir ayrılık. Sadece haber ver. Özür Dilemen gerekmez. 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kınamıyorum Ama 3-4 ay sabredemedin mi diye sorarlar yazık etmişsin karakterine.
O vicdan seni bırakmaz.10 Yorumla
+1 yılVicdanınla savaşmaya devam edeceksin. Bunu ona söylemen lazım.
10 YorumlaBunu anlatma sakin bedelini ağır ödersin her hangi bir açıklaması yok çünkü... ve bu vijdan ölene kadar seninle gelecek çok büyük bir yanlış yapmışsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun ama kıymet bilmesi lazımdı eşininde tabi bu geçerli bir sebep değil ama
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Sakın salaklık edipte söyleme söylersen aptallık etmiş olursun
30 Yorumla
+1 yılSadık kala bileceksen Tövbe et önüne bak geçmiş geçmişte kaldı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta onunla ayrıymışsın o yaşadıklarında. Bence aldatmak değil bu. Hani birliktesinizdir ondan gizli yapmışsındır Aldatma olur. Ama ayrıyken olmuş hayatında.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde düşünüp meşrulaştırmakta istemiyorum ama içimdeki huzursuzluğa anlam veremiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şu an saçma düşünceler içinde olduğunun farkında mısın öncelikle onu söyler mısın bana arkadaşım🤔🤔🤔🤔
10 Yorumla
+1 yılöncelikle sakin ol ve soğuk kanlılıkla hazmetmeye sürecin gelişmesini takip etmeye çalış eşinin düzeldiğine birkaç yıl inanacak olursan gerekirse o zaman anlatırsın evliliğinize şans ver gerisini dert etme
10 Yorumlatövbe et Allah a sığın ve dua et kendin için ve kocan bunu anlat helallik iste
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat