Eşimi aldattım, şimdi uyuyamıyorum, ne yapıcam ben?

Söze nasıl başlamalıyım, nasıl anlatmalıyım bilemiyorum. Hiçbir savunulacak tarafı yok ama birilerinin aklına sağlıklı düşünemediğim bu zamanda çok ihtiyacım var. '' Eşimle bir yıl evli kaldıktan sonra şiddet ve bir kaç sebepten dolayı ayrılma kararı aldım. Ayrı eve çıktım ve çalışmaya başladım. Bu şekilde yaklaşık 4 ay ayrı yaşadık. Tam olarak anlaştıktan ve çift taraflı olarak boşanma kararı aldıktan sonra araya adli tatil girdi ve dava sürecini bekledik. O sürede ben onunla hiç biraraya gelmedim ve bu süreçte gerektiği bir kaç zamanda telefonla görüştüm. Çalıştığım sırada biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Durumumu biliyordu. Net olduğumu gördüğü için hala resmen evli olmamı sorun etmedi. Sonuçta bu sevgililik sürecinde birliktelik yaşadık. Birliktelikten sonra içimi ağır bir huzursuzluk kapladı ve ilişkiyi sonlandırdım. 2 ay sonra dava için biraraya geldik eşimle. Yeni yüzükler almış, önümde diz çöktü benden son bir şans istedi ve sıfırdan başlamayı teklif etti. Oan çok duygulandım ve dul bir kadın olmanın zorluklarınıda gördüğüm içim barışmayı kabul ettim. şu an birlikteyiz ama huzur bulamıyorum. Bana sarıldığında gülümsediğinde yüzüne bakamıyorum. Bazen nefes alamıyorum, geceleri uyuyamıyorum. Ne olur birisi bir akıl versin ne yapmalıyım :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Şerefini ve onurunu kaybetmiş biri olarak ölümü seçiyorum. Bu şekilde yaşayamıyorum. Bu utançla yaşamak ağır geliyor. Herkes için şerefli ve onurlu bir yaşam diliyorum. Hoşçakalın..
Eşimi aldattım, şimdi uyuyamıyorum, ne yapıcam ben?