Aşk İlişkileri Eşim ben uyurken beni soyuyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Her uyandığımda kendimi çıplak görüyorum Eşim ben uyurken beni soyuyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kilit tak, asmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşılık verme öylece kal oda sıkılsın senden 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne uyku varmış sende öyle demek makatını yırtsa uyanmayacaksın Yorumla Üzümlü_kekimm0700 +1 yıl Senin de nasıl bir üslubun varmis 👏👏 Yorumla
İlknurrr25riruagr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ne güzel işte djddnsn 2 2 Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Dimiii Yorumla İlknurrr25riruagr +1 yıl @LeeCooper2002 evet Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Gerekeni 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Keyfine bak 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Keyfine bakmalısın 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O kadar mı 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Soymasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne için soyuyorki seni
Kilit tak, asmalı.
Ne alaka amacı ne sormadın mi
Neden öyle bir şey yapıyor
Karşılık verme öylece kal oda sıkılsın senden
Ne uyku varmış sende öyle demek makatını yırtsa uyanmayacaksın
Senin de nasıl bir üslubun varmis 👏👏
Ne güzel işte djddnsn
Dimiii