AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Ortada bir sorun olduğu belli maddi sıkıntıdan olabilir mi veya aile içi bir derdi sıkıntısı var mı kendi ailesi tarafından
Evlilik insanın doğasına aykırı. Erkekler güçlü kadın sever. Senin gibi bir mızmız ve bağlı yaşayanı değil. Güçlü davranmalısın, bağlı gibi yaşamamalısın ya da git ananın evine
Katiliyorum
Yani evlilikten ne bekliyordun? Evlilik dediğin şey tam olarak budur.
bir hobi edin kendine dışarı çık. yeni bir arkadaş hiç fena olmaz.
Sevgiliyken gözün kapalıydı galiba? İyiki hiç evlenmeyi düşünmüyorum. Kararimi değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden 👍🙂
Eşine sorsaydın keşke birşeyin mi var diye? Neden böylesin böyle olsun diye mi evlendik desene. Susma konuş
Ya iste oledir bu isler kimseyi ayni evde yasamadan taniyamazsinn yapicak pek birseyin yok bosanmaktan baska
Neden evlendin madem. Belliki seni sevmiyor niçin evlendin
Evlenmeden önce böyle değildi. Aynı eve girmeden nerden bilebilirdim ki
Onunla konusmayi dene onu anlamaya çalış kendini anlat neler oldu bize böyle de biz böyle değildik de. Çocuk falan yapma. Seni hiç bir şekilde anlamassa boşver bırak boşan ondan ömür geçmez öyle.
Yaşadığınız şey üzücü gerçekten ama hiç gel otur konuşalım dedinizmi aradaki sorunları çözmeye ya da fikirlerini sorun yanlış birşey vardır muhakkak
iste cahilligin kurbani oldun bak sonu ne oldu namusun icin yasadin yaaa önce denemeden evlendin dimi
Evet ben bakire evlendim. Ama kendimi bu konuda sartlamadim. Daha önceki iliskilerimde bir şekilde olmadı. Evlenince ye Nasipmış. Cahıllık yaptığımı düşünmüyorum
Dengesiz düşüncesiz bir insansın hayatı dalga geçerek değil , ciddiyetle yaşamanı öneririm
Görüş sahibi senin için yazdım.
yane namusum icin yasadim diyorsun dimi
Ya evde oturup onu beklemekten baska seyler yaparsan belki daha degerli olursun ise gir ayaklarinin üstünde dur
İs başvurusu yaptım. Daha yeni mezunum
Evlilikten soğutmayın adamı ya. Allah kimsenin başına vermesin.
Üzüldüm sizin için. eşinin sakin mutlu olduğu gün konuş bence olmuyorsa ayrıl. kendine yazık etme
verilecek bir tavsiye yok es secimini kotu yapmissin
nasıl bir aşk bu ya. bu nasıl eş? 3 sene sevili olduktan sonra bu neyin kafası
Bende tam olarak bunun şaşkınlığını yaşıyorum. Karşımdaki insanı taniyamiyorum. Sanki bana yabancı
resmen büyü yapmışlar. bu ne biçim aşk
Peki onun deyimi ile trip yapıp ağlamak yerine birgün al karşına bu şekilde olmaz diyerek sebepleri konuşmayı dene güçlü dur karşısında sadece konuş
Sabret sanmam ama belkı düzelır bılmeden bı sey yapmıs olabılırmısın ondan dolayı sana ılgısız olabılırmı
Adam haklı. Ne mıymıy karıymışsın.
Peki
çok yorgunsa birgün oturt kanepeye çoraplarını çıkart ayağına masaj yap kirliyse yıka özel bir ilgi göster bence birde öyle dene
Adama bir seyler okuyup yedireceksin, ilgisi ve sevgisi artacak.
Bence yol yakınken dön ve sence esin de neden böyle bir değişiklik oldu?
Kendine bir uğraş bul zamanını geçirecek ve seni oyalayacak...
Erkekler oyle her sey tavlayana kadar. Kaybetme korkusu ver ona
Her erkek öyle değil ya ben öyle değilim
Yapınız böyle. Cabuk sıkılıp heyecan arıyorsunuz
Valla ben öyle biri değilim...
Heyecan a gelince bayanlarda arıyor niye yaptın diye soruyorum boşluğuma denk geldi diyor
3 yıldır ne bok yedin, al sana evlilik, sevgiliğe benzeme
İnslh düzelir ama sen de bitiyor her şey seks hayati çiftleri birbirine bagliyor
Eşinin ablası veya annesiyle bu durumu konuş.
Ablası yok. Annesi de beni anlayabilecek birisi değil. Eğer ortada hatalı biri aranacaksa o ben olurum onun gözünde...
O zaman dişe diş.
O sana ilgisizse, sen de ona ilgisiz davran.
Zorlamı evlendı bu dana seninle
Hayır. Evlenmeye o beni ikna etti. Ben evlılık dusunmuyordum
Fızıkı sorunları olmus olabılır mı anla işte
Alacağını almış ne bekliyorsun? Poh pohlanmayı mı?
Alacağını almış ne demek? Biraz acar misiniz? Ben kesinlikte pohpohlanmak istemiyorum. Bu kadar acımasiz olmayın. Eleştirmek için yorum yapmissiniz resmen. Ben gelsin 7/24 beni pohpohlasin demiyorum. 20 günlük evliyim 10 gündür birlikte olmuyoruz. Yüzünü görmüyorum. Ve bir çare arıyorum. Siz bunu pohpohlanmak olarak algiliyorsaniz algi probleminiz var bence.
Yahu ben kotu anlamda yorum yapmadım hemen niye yanlış anladın beni? Yani evlilik öldürüyor herşeyi, kadınlar yine bu konuda daha sabırlı davranıyor ama biz erkekler hemen pes ediyoruz.. bunu demek istedim, seni üzmek istemedim üzgünüm..
Peki , ben yanlış anasıl
Anladim*
Üzülme sen daha çok gençsin ama çözüm odaklı ol yani olmuyorsa kendini yıpratma, hayatının geri kalanını anlaşamadığın bir adamla yanyana her sabah uyandığında onun yüzü, her yemekte onun yüzü, kendini bitirirsin.
Kızım o düzelmez diyim de
Canım gel konuşalım olmaz böyle
Vardır bir sıkıntısı bilmemen senin hatan
Ayrılma şansın yok mu peki
Neden olmasın ki var tabiki ama keşke bir çaresi olsa. Onun için burada insanlara fikir danisiyorum. Bir kaç ay daha bu şekilde devam ederse bende taş değilim mecburen yolun sonu ayrılık olur
Çocuk yapmasına izin verme. bir işin var mı meslegin felan
Şu an calismiyorum cubku is bulamadim ama üniversiteden mezunum ve farklı meslekler için eğitim aldım birden fazla sertifikam var
Zaten birlikte de olmuyoruz. Çocuk olmaz
O zaman kendi ayaklarının üzerinde durursun bence şimdiden iş bak 2+1 veya 1+1 eşyalı bir ev bul kendini kurtar
sevgili iken anlıyamadın mı
Hayır böyle degildi
Sevgiliyken nasıldı peki ilgi var mıydı sana karşı
Geçmiş olsun hanımefendi
Cicim aylarında olması tuhaf
Kardeş 3 yılda tanıyamadım mi onu
Taniyamamisim
Allah kolaylık versin
3 yıldır çözemedin mi?
3 yıldır böyle değildi. Evlendigimizden beri böyle malesef
Biraz daha zaman tanı.
Sonra al karşına konuş.
Çalışıyor musun sen?
Yeni mezunum. İş başvurusu yaptım Şu an beklemedeyim
Kendine bir deadline koy. Akılla planla harekey et. Gerekiyorsa davranışını değiştir. Ailene kocana sahip çık. Ona zaman tanı
Her anlamda kötüyse ikna et, evlilik danışmanına gidin
Ne desek boş.
geçmiş olsun yazık olmuş sana
Psikolojik destek şart
Neden bu hale gekdiniz
Troll
Kesinlikle Troll değil. Bunda Troll olacak ne var ki? Yaşadığım şeyi anlatiyorum. Varsa bir öneriniz dinlerim...
Yok
Çünkü trolsün
Aynen öyleyim. Bana yardımcı olcaksanız yazın , boş yapmayın rica ediyorum
oyun bitmiş normal mallığına geri dönmüş
daha önce birinede yapmıştım yorum
yapacak tek bısı var
Dinliyorum
yeeri degil bosver :) zamanla anlıcaksın ne dedıgımı emın ol
gizki
Belki sana öyle geliyordur
Boşan
Zor gecmis olsun
Cok zor
Boşan.
Ne guzel tavsiye bu
Zor işin.
20 gün mü insan karısının dibinden ayrılmazki
Git boşan o zaman.
Meslegin ne
Ayrıl sende
Ne konuşmak istiyorsunuz?
Arkadaşım yok demişsiniz, o yüzden dedim. Hem benden çok sizin konuşacaklarınız var sanki
Bekliyorum..
İlginçsiniz
Ailesiyle konuş
Özelden yaz
sabırlı olmalısın