Yapılan bir araştırma sonucuna göre Türkiye Dünyada en zor kız tavlanan ülkeler arasında gösterilmiş. Gerçekten de türk kızını tavlamak zor mu yoksa türk erkekleri mi bu konuda beceriksiz?
Türkiye'de kız tavlamak gerçekten zor mu yoksa Türk erkekler mi beceriksiz?
Bunun kulturel ve geleneksel alt yapisi var cok kisa haliyle toplumdaki baski yasaklar kizlarin kendini birsey zannetmesine ilk erkek yapsin ilk erkek adim atsin erkek her boku yapar aoeeeeee dedirtiyor. Erkeklerde kizlara ulasamiyor ne yapsin insanlar kizlar boyle olunca onlarda salyali salyali herkese yaziyor sonra abaza oluyor.
Yani etkiye tepki diyebiliriz kapali ve cok ayipli toplumlarda olur boyle seyler.
Bazen sorularda denk geliyorum sıradan tüm kızlara yazmış :)) her gördüğüne ayran budalası gibi salya akıtıp bakılırsa zor. Türk kızı İstanbul gibidir güzel ve zordur onu almayı kafana koyup bu uğurda gerekirse ölümü göze alarak hareket edince işler çözülür. Kendisi için ölecek bir erkeği hangi kız görmezden gelir ki?
Kız tavlamak çok kolaydır aslında ve yakışıklı olmanıza da gerek yok adam gibi olun yeter. Biz kızlar erkek değil adam gibilerini severiz adamlikta zor bir şey değil aslında. . Anlayana 😉
Türk kızı güce tapar pice yavşar zaten kaliteli erkeği linç ettiğiniz için kötü çocuklarla evlenip onlar tarafından öldürülüyorsunuz mesele bundan ibaret
Toplum yapısı gereği, eskiden zordu şimdi çok kolay. Hatırlıyorum babannem sürekli kızlardan uzak dur diye söyleyip dururdu. Şansıma da hep kızların olmadığı yerlerde geçti eğitim hayatım.
Ortama girdiğin zaman çok çabuk etkileniyorlar. Tabi Avrupa kadar değildir oraya nispeten zor.
Bizim ülkenin erkeklerinde sıkıntı yok hatta sapık derecesine vardıranlar var ama kadınları zor. Yani şuna yüzde yüz eminim hoşlandığı erkeğe sırf Ke sisi söylesin peşimden koşsun kıyaslasın birşeyler versin düşüncesi ile ömrünün en güzel çağların aşksız erkeksiz geçirenler var.
Kızlara tavlanılacak nesne olarak bakmıyorum arayış içinde değilim ama ikili insan ilişkilerinde önce insan olmak gerek. Adam gibi adam olabilmek ha abazan hemcinslerimin aklı ile cinsel organı yer değiştirmiş onlar ayrı
Sevsin ama sevmez gözüksün. Sert gözüksün ama duygusal olsun. İçi farklı olsun ama dışından belli olmasın... Böyle böyle göz göre göre "it kopuk serserilere" aslında çok iyi, beni de seviyor aslında zannıyla aşık olursunuz...
Meali; Hani hayatınıza girip de ta içine eden erkekler var ya hani hep şikayet ettiğiniz... Haaaah işte tam onlara layıksınız canım hiç kusura bakmayınız.
Saçmalık. Ben sadece fazla yılısık erkeklerdem nefret ederim. Seven erkek biraz çekinir öyle hemen konmaz. Sen şimdi nerden atladın bu konuya. Hiçte öyle biri değilim. İti kopugu sevmem
Bu tip araştırmaların hepsini güvenilir bulmuyorum açıkçası. Ayriyeten kız tavlamak nedir? Kızları tavlanacak birer av olarak görüyorsanız bu sonuç gayet normal. Tabii doğruysa..
Kizlarin yuzde 90 i samimi soyluyorum cok seven deger veren onun icin herseyi yapacak birisi aramiyor sadece parasj olsun az yakisikli olsun kafi diyorlar
Konuya farklı bakicam günümüzde artık kızlar erkekleri tavliyor bu kelimeyi kullanmak istemem ama eskidendi devir değişti bir erkek bir kıza rahat bakamiyor çünkü kızlar hemen ters tepki veriyor ama kızlar yeterki hoslansin saatlerce suzuyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence Türk erkekleri tavlamak yerine Avrupa'ya açılıyor ondandır cunku kapris ve hava dolu kızlar çoğaldı ve bu sebeple evde kalmak ile köprüden önce som cıkış diye alakasızla evleniyorlar
Biz türk erkekleri biraz beceriksiziz kızlarımızda aşırı beklenti içerisinde ve bazi kizlarimiz bazılarının gereksiz özgüven pohpohlamalarina çok geliyorlar
Abaza diolarda abazalik ne a. k kasarlari seviiorum deyip cikip sonu yine yatakta bitio sadece direk soyleyince abaza olunuyo sanirim susluyerek yataga goturcen bunlari
@Triliçeci Öncelikle Kezban : beğenmediği erkeğe namuslu davranıp beğendiği erkeğe ailesinin yanında bile yapabilecek karakterdeki dişi. Namuslu : Her erkeğe karşı ; mesafeli , ahlâklı , abisi veya kardeşi olan gören dişi.
Bence aslı yok hadi bir ihtimal o aeaştırmayı türkler yaptı desek kendimize toz kondurmuyoruz çok edepliyiz falan ayağına gidiyoruz bir nebze derim ama yok araştırmayı yabancılar yaptıysa bu sonucun mümkünatı yok her yabancı kızı zor durumda bırakıyoruz tavlamanında 5 gömlek üstü falan
En İyi Cevaplar