Bence bir an önce boşanma davası ac ve sende ayaklarının üzerinde dur. Vereceğin dilekçende esimin bizim geçimimiz için harcaması gereken parayı ailesine gönderdiğini , düğün günü ailesinin hepsinin sahte takı taktığını , beni bir enayi (yanlis anlama bu sozumu ) gözü ile gördüğünü sürekli kocalık görevini bana karşı değil ailesine karşı gösterdiğini vs vs bir avukata danışabilirsin bununla ilgili avukatlık barolarinda ücretsizdir. Özellikle bayan avukatlara danışman daha iyi seni daha iyi anlar
07 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıla kadar uzayabilir dedi avukat yeni yasalarda boşanma sayısı azalsın diye bir çok zorluk çıkartıyormuş tek taraflı davalarda
Soran+1 yılEvet ama davayı ona vermeyi düşünmüyorum. Eşimin kardeşi ve en yakın arkadaşı avukat dişli biri bulmam lazım Atilla diye biri varmış pazartesi günü birde Onunla görüşeceğim.
Soran+1 yılMübaşir bir arkadaşım var o önerdi Atillayı ama o arkadaşa ulaşmadan önce en azından haklarımı ve süreci öğrenmek için rastgele İnternetten bulduğum bir büroya gittim. Ayşe kadının ismi pek içime sinmedi. Silik bir karekter sessiz. Bana dişli korkusuz biri lazım. O yüzden Atillayı düşünüyorum kimsenin kazanamaz dediği davalardan çıkmış
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden tanimadan evlendin
010 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığımı düşünüyordum. Daha doğrusu sanırım çok güzel kandırıldım. Ticari zekası mı var nedir şimdi soruları çevaplarken farkettiğim o kadar çok şey var ki mesela beni bence bilerek o dolu eve götürdü böylece balayında tutarız dediğinde kabul edecektim çünkü çok güzeldi. Of neyse ne yazmak dahi istemiyorum bu olay adamın boş olmasından olduğunu düşünmüyorum. Ben bir çakala denk geldim ve planın içinde ki figüran ettim kendimi nişanı uzattım ki adamı tanıyayım adam da beni ve ailemi tanıdı beniö çok güzel elimi kolumu bağladı.
- +1 yıl
Bazen insanlar dugun gunu bile vazgeçmek istiyor ama cevre ne der kaygısı bu sureci erteleyip düğünden sonraya birakiliyor. Gercekten uzuldum adina
- +1 yıl
Birde senden bir ricam daha doğrusu nasihat 'boşanmış bir kadının tek kızısın ' lafini kullanan kişiyi hayatindan cikar
Soran+1 yılO halde hayatımda kimse kalmaz.
- +1 yıl
Kalmasin kimseye ihtiyacin mi var? Iyi gun dostu olacagina kimsen olmasin
Soran+1 yılBabam hayatımıza sıkıntı birde ben koca çıkarırsam şey kapısı gibi hergün biri mi dayanacak kapıya o zaman onları kim durduracak anlamıyor musun hepsinin gerçek yüzünü biliyorum ama gölgesi yeter olayı var. Bu kadar şeyle tek başıma yapamam. Güçsüzlükten değil bu kaç parça olabilirim. Kaçıyla aynı anda savaşa bilirim? Sanırım ben gerçekten hayatımda bir dert varken bir hareketimle bin yaptım
- +1 yıl
Bunun çözümü ne sence? Soyle maddi manevi yardim edeyim. baska yerden ev alayim orda yasa hayati uc kurusluk insanlar icin kendine derrt etme
Soran+1 yılÇok iyi niyetlisin ama bunu herkese deme benim gibi bir çakala denk gelirsin. Sağol en azından güçlü olduğun için.. çevremde ki herkes o kadar ya karamsar ya da laylaylom ki arada kalmış hissediyorum kendimi iyi geldi belki senin kadar net olabilsem çok farklı olabilirdi hayatım.
- +1 yıl
Her turlu danisip konusabilirsn
Soran+1 yılGerçekten sağol umarım çıkarım bu işin içinden bir şekilde yeniden bir hayat kurabilirim. Tam zorluktan sıkıldığın anda bir çözüm bulursun ve o seni daha büyük bir zora sokar ya bu durum için denmiş sanırım 'sen plan yaparken Tanrı yukarıdan gülümser' diye bazen bilemiyorsun işte olmadık anda olmadık şeyler olabiliyor.. Gece gece benimle uğraştın sağol iyi geceler
+1 yılS. kerler öyle işi nereye boşanamiyosun gayret ettikce olmucak şey yok kimse kimseye bagli degil kocasi dahil olsa ozgurdur insanlar birbirlerine zindan etmek icin hayati evlenmiyolar hukuk danismanina git görüş usulunce illa bulursun bir yol
30 Yorumla
+1 yılInsanın başına herşey gelebilir. Sen kendini toparla ve düşün bu adamdan ayrilsan ne kaybedersin.. ? ya da evliliğin devam ederse asil o zaman kaybedeceklerini düşün. . Bence yol yakınken kes at çocuk falan yaparsan bittin
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte balayında kafama taktığım şimdi memnun olduğum konu iyiki o komedi otelde onunla birlikte olmamışız... Bir an önce boşanmayla ilgili önümde ki dağı almam gerekiyor ve bu hiçte kolay birsey değil
- +1 yıl
Güçlü ol hayatını böyle boş beles bir adama heba etmene değmez hayat uzun inan mutsuz evlilikte günlerbile geçmez uzar. Sağlığın gider
Soran+1 yılEmin ol bu söylediklerini biliyorum. Dediğim gibi ailem ayrı benim. Bu sürecide Türkiye de dul olmayı da kendi ailenle bile yaşayacağın sıkıntıyı da herşeyi biliyorum. Hiç yaşamak istemediğim birseyi 27 günlük sözde bir evlilikten sonra yaşayacağım... Sağol seninle konuşmak iyi geldi
- +1 yıl
Ne zaman istersen yaz konuşabiliriz sknti etme tek bu durumu sen yasamiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılboşansan bir şey kaybetmiş olmazsın, çünkü bundan daha rezil halde olamazsın emin ol.
hadi bakalım seni boşanmış biri olarak görelim sonraki sorunda dadlım14 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam. Yirmi gün içinde boşanırsam ailemde ki erkekler olayı çok başka yere çeker bekleyemem de gün geçtikçe hızlı bir sekil de komedi oluyor hayatım
- +1 yıl
o erkeklerde adam olsaymışta zamanında müdahale etseymiş.
onu geçtim şimdi bir şey yapsınlar o zaman, adamlık çükle olmuyor.
Soran+1 yılHiç olaya böyle bakmamıştım belkide onların rahatlığından dolayı benimki de iyice postu serdi
- +1 yıl
aklına düşürttük demek ki, birde böyle deneyin bakalım.
allah yardımcın olsun, iyi geceler.
donanımlı bir kadına benziyorsun, şansızlık olmuş üzüldüm senin adına.
Enteresan bir olay doğrusu. Nasıl bir karakterde insan olduğunu evlenmeden önce niye anlamayadın ki? Hiçbir şeyi görmezden gelmeme sebep olan şey neydi?
Ayrıca çocuğun yok ise işler zora gitmeden ayrılabilirsin. Tabi iç yüzü nedir bilmiyorum ama sanki engel olan birşeyler var gibi.
Altın konusuna birşey diyemiyorum. Altın almış başını gitmiş ama öyle birşey yapacaksa bile bilgin dahilinde yapmalıydı.03 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler neler varda sıra gelmiyor... Gerçekten kendimi şu dizilerde ki salak kız gibi hissediyorum. Kabullenme hazmetme evresini geçtim hızlı bir şekilde Artık herşeyden vazgeçtim nedeni sorguluyorum. Amacını da anlamıyorum. Bu evlilik değil neden bunu kurdu. Hedef ne? Ben bu işten nasıl yakamı sıyırırım. Herhangi bir hedefi varsa o nasıl bir salaklıktır ki kendini de yakıp evlenir insan
Soran+1 yılkafam o kadar dolu ki sanırım anlatamıyorum kusura bakma
+1 yılevlilik süren hiç önemli değil sana değer vermeyen biriyse karşındaki ve seni çekiçi bulmuyorsa bunu sürdünmenin hiç bir anlamı yok hayat senin kimsenin ne dediğini takma kafana (biliyorum çok zor) eğer sevmiyorsan eşini ve hayatının bu şekilde geçmesini istemiyorsan sana diyebileceğim hatanın neresinden dönersen kârdır sen kendi hayatına bak ve kendine güven hiç bir şey için geç değildir zaman akıyor zamanını iyi kullan daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılNeden bosanamiyorsun bu hayat gercekmi ya cidden :( yani yanlis yerde yanlis zamanda bu soru geldi smdi konusalim desek okadar cok elestiri gelcekki burasida senin evlilgn kadar sorunlu ve sacma biyer oldu gzlsn yazacgm coksey varda ins karsilasirz baska soruda
05 Yorumla- +1 yıl
Ordamisn
Soran+1 yılYazdığını anlamadım. İki ucu açık bir metin neye yoracağımı bilemedim
Soran+1 yılBak kafam yerinde değil yavşama numarasıysa hiç sırası değil duygusal boşluğa düşmem ben düştüğümde başkasına sığınmam yok iyi niyetliysen iletişim problemimiz oldu demektir, Eyvallah sağol.
- +1 yıl
Yavsama gibi ev alim araba alim gibi bir niyetim yok kafan dolu baya ondan duygularin karisik ayrica kimsenin duygulariyla oynamam hayat hikayemi anlatsam inanman okadar zor olurki ozaman anlarsn beni dost arkadas olur benden sana enfazla ama ucbes gunlk degil sen hyatmdan cik diyene kadar tabiki dost hayatndan cikarilirsa yani
- +1 yıl
Uyudunmu
+1 yılYa hiç mi tanımadın? 2-3 ay içinde mi evlendin? Bence biraz sabret bir kaç ay sonrasında aç davayı kurtul şu iğrenç adamdan. Saçma sapan biri için bir ömür heba etmeye değmez
25 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın doğru karar. Böyle biriyle hayat geçmezdi. Tebrik ederim seni cesaretin için. Herşey daha güzel olacak
Soran+1 yılUmarım olur. Ama çok zor ve hır gür dolu günler geçireceğim kesin
- +1 yıl
Orası kesin zaten. Ama mecbur kaldın buna kendisi istedi yani resmen böyle olmasını bu yüzden sen hiç sıkma güzel canını
Soran+1 yılBugün şaka gibi gelmiş diyor ki sende hiç birşeyden memnun olmuyorsun ne alkolik manyak kocalar var benim neyim battı sana...
Açıkcası kendini karaktersizlerle bir tutması umurumda değil her geçen gün şaka gibi ilerliyor resmen sanki beni boşa diyor ben ne yapabilirim. Bir kadın olmamış çocuğunun bile düşünmek zorundadır. Açıkcası bir çocuk ihtimali bile beni boşanmaya ikna etti- +1 yıl
Tek sorun bu mu yani, alkolik olmayınca işler çözülüyor muymus. Bu ne saçma bir düşünce yapısı. Yemin ederim beyin yerine ne taşıdığını düşünmek bile istemiyorum öyle birinin. Henüz yeni bir durum ve bu kadar sorumsuz davranışlar hiç ama hiç hoş değil.
Aynen öyle sen bir kadınsın, ileriyi ondan daha fazla düşünmen gerekiyor. Yarın veya başka bir gün çocuk olsa ne biçim davranacak sonuçta. Bencede böyle biriyle ömür harcayıp, kendine yazık etme. Bir hata olmuş ve bunun düzelemesi gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim sen denize düşen yılana sarılır hesabı olmuş, annen baban boşandıgı için belki hiç sevgi görmedin , belki bir sıcak yuvanın özlemini bu kişide aradın bir baba şevkati aradın da bulamadın, bu senin sınavın , üzülme sakın ALLAH a dua et hep böyle gidecek degil ya , geüçlü ol , dik dur kendini sakın ezdirme , çocukta yapma sakın
00 Yorumla
+1 yılyazı tura atıp mı evlendin anlamadım ki nasıl bu kadar tanımıyor olabilirsin, evlenmeden önce hiç mi tanımadın ya da hiç mi flörtü , söz , nişan dönemi olmadı...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir süre katlanıp sonra yollarını ayır fazla uzatmadan.. Yeni evlisin daha şimdiden bir sürü sorun.. Ev yok, adam seninle sevişmiyorsa ne diye evlenmiş.. hiç tanıyamadınmı evlilik öncesi bu hallerini sen bunun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle zamanlarda insanın gözüne perde iniyor , sonrada pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş oluyor. Boşanamıyorum demişsin , neden? Birazcık daha sabredersen emin ol sende onlara ayak uydurmaya başlarsın.
00 Yorumla Ailenin desteği ile elzem bir şekil de sonucu ne olursa olsun boşanman gerekiyor. Aksi takdir de 27 günde bunları yaşatan biri 27 ayda seni senden eder..
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem ardımda olsa 27 gün bile olmazdı
+1 yılÇok garip bir adammış nasıl anlamadın evlenmeden önce
33 Yorumla
Soran+1 yılBirde ukala ukala gezinirdim. Asla evlenmem evlenirsem de o adam dört dörtlük olur yoksa hayatımı yakmam diye demekki oluyormuş gerçekten ben artık halime oturup gülüyorum çünkü ağlayamıyorum
- +1 yıl
Insaoğlu şaşar beşer işte herşey gelir başına maalesef
- +1 yıl
Hiç aklımızın ucundan geçmeyen şeyleri yaşarız görürüz, çocuk yapma öyle adama bari
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden once sorsaydin buna hazirlikli ol derdim evlendiginde evlilik oncesi durum değişir bunu kabulenmek zorundasın zamanla rayina oturur cok kafana takma akışına birak biraz
10 Yorumla
+1 yılBiraz sakin olmalisin once. Kafani dinledikten sonra sorunlarini bir kagida yaz bunlari tek tek yaz ama sonra analiz et ben nerdeyim ne yaptim ve bu durumdan nasil kurtulurum diye ardindan esini al karsina bunlari tek tek konus cozume ulasmaya calis hemen pes etme. eger bunlardan sonra da sorunlar cozulmemis ise boşan kendie yeni bir sayfa ac yeni bir hayat kur. Not (27 gunluk evliler tavsanlar gibi sabah aksam sevisir.)
00 Yorumla
+1 yılayrilmalisin hem olmamissinizda karinkoca
53 Yorumla- +1 yıl
sansliymissin yine direk bosaj
Soran+1 yılArkadaşım da öyle dedi hatta evlilik iptali diye birsey varmış bir avukata git dedi bilmiyorum
- +1 yıl
valla bak ayril yazik gunah sana tek celsede bosa
Sabret biraz zaman gecsin ayril. Cocuk yok hala gec degil. Sonradan cox gec ola bilir
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi geçer bir yıl belki o zamana kadar ki rezillikleri göze alabilirim belki... Biraz güçlenir herkesin karşısında durabirim. Belki geçer.
Keşke dediğim hiç birsey aslında keşke değilmiş kimse sağlam birsey bulamıyor bende bulamıyorum. Sanırım çıkış yolu yok kendimi attım bayır aşağı yuvarlana yuvarlana durucam işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok kısa sürede tanımadan karar vermek kısa sürede mutsuzluk getirmiş tek yapacağın gerçekten sevebileceksen ona 21 gün rabıta sebbih duası yapıp kendine bağlamak olmalı aşırı aşık olur sözünden çıkmaz
00 Yorumla çalışıyormu bu adam? işi gücü var mı yani anlamadım onu. kimin parasını gönderiyor ailesine?
08 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor kendi iş yeri var ben ne zaman sorsam elemanlara para vermesi gerektiğini onların sorumluluğunun çok olduğunu bizden önemli olduğunu söylüyor
Soran+1 yılTuhaf gelen kısmı?
Çünkü bana manyakça gelmemiş olsa bugün avukata koşmazdım.
Soran+1 yılAnnen tek en azından aynı mahallede olalım kadın hasta olsa birsey olsa yetişiriz en azından demişti iki üç ev bulduk ama ev sahipleri biraz değişiklerdi yok duvara çivi çakma yok hayvan sokma çocuk olursa çıkartırım gibi bizde son haftaya kadar ev bakınız durduk en son bulduğumuzda iyiydi ama bu sefer düğün öncesi tüm parayı yediğimiz için Adama kapora verdi üç gün sonra kalınını vericem dedi balayında yollayacaktı. Döndüğümüzde eşyaları yerleştirmek kalıyordu iki üç gün otelde kalır hallederiz demişti. Ya kısa ve özünü anlatayım karışık durumlardan çok güzel faydalanmış ve ben farkedemedim. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok.
Soran+1 yılMaddi konuya gelince durumu iyi kazandığı tüm parayı millete yolluyor bir tek sigara parasını cebinde tutuyor anlatabildim mi
+1 yılÇocuk yapayım deme sakın. Ve ömrünün geri kalanını çöpe atmak istemiyorsan da derhal boşan. Bundan sana koca çocuklarına da baba olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılBazen bir anda verilen kararlar sonunda donulmez bir hal al biliyor gercekten oldugun durumda zor anlattıgın kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılsanırım çalışan ve maddiyatı iyi olan bir kadınsın ondan olabilir. ve bunları baştan konuşmadan nasıl evlendin ev dahi yok hani diyorsun konuşmuş olmanız lazım, hem boşan neden boşanmayasın ki çekmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılAsla çocuk yapmayıp bir an önce kendini ordan kurtarman lazım hiç bir yolu yok deme imkansız diye birşey yok
00 Yorumla
+1 yılAilenle beraber hareket et burda care ariycana burdan sana kim yardim edebilicek akilli.
00 Yorumlabütün bu yazdıklarını evlenmeden önce görüp anlaman lazımdı ama yinede çok geç değil boşanırsın ne demek boşanamıyorum
10 YorumlaEvet bu kadar şeyi farkedemediysen salgın malın tekisin ve çocuk falan olmadan boşa adamı yoksa sıktın sene kalirsin
00 Yorumla
+1 yılİşe gir çalış kendi düzenine para ayır ve annenin evine git boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin evimdeyim zaten. Gidecek ev olmadığı için kayınvalide uzakta olduğu için paşa paşa buraya geldik
- +1 yıl
Aferim iyi yaptın.. işe giriyosun kendi ayağın üzerinde duruyosun bir dhada iyice tanımadan kimseyle evlenmiyosun
+1 yılFake soru. Kimse evlenmeden önce evine bakmamzlık yapamaz. Sktr gt zevk mi alıyon yalan sorularla
04 Yorumla
Soran+1 yılYa salak mısın? Yalan değil.
Alacağım var biz balayındayken gördüğümüz evin kapora sını veririz döndüğümüzde eşyaları alır iki güne yerleşiriz demişti- +1 yıl
Ya git ya
Soran+1 yılHasta ruhlu musun? Benim derdim bana yetiyor Peygamber aşkına çık git gönderimden!
- +1 yıl
Ya bir uza yalancısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. senin adına çok üzüldüm amam o insnaı bulup neden evlendin
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde iyice düşündüm. Yetmedi inanmak tartmak için bir yıl nişanlı kaldım. Ya ben salağım ya da niyet sandığımdan farklı
Bu devrin evlilikleri iste allah kurtarsın ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılhemen ayril hayatini sikmesine izin verme hayat cok guzel
10 Yorumlaboşan hemen nasıl evlendin tanımadığın biriyle üzülme lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYol yakınken boşan, niye boşanamayacaksın ki? Başka yapacağın hiç bir şey yok. Bu kadar erken yaşta evlenmene de anlam veremedim.
00 Yorumla
+1 yılneden boşanamıyorsun eğer boşanamıyorsan başka birini sev onun ile cinselliğin tadına var onun ile konuş onu düşün
00 YorumlaOf ya zor durum vallahi Allah yardımcın olsun dilersen dertleşelim en azından anlatırsın rahatlarsın sorun olmayacaksa
00 Yorumla
+1 yılboşanamıyorum diye birşey yok..
böyle biriyle bir ömür geçirmektense..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. 27 günde bunlar oluyorsa düşünsene 27 yılda neler olur?
10 YorumlaÇok zor bir durum gerçekten. Ne desem boş aslında. Ama istediğin an boşanabilirsin
00 YorumlaEvlilik ha diyince olacak bişe değil ki, tanımadan bilmeden evlenmek neden
00 YorumlaBüyük lokma ye büyük konuşma demişler sen anladın beni
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bildin?
Dalga geçerdim şimdi dalga geçilecek konumdayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl farkedemedin gerçekten anlayamadım ev felan düzmedinzmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşan dava aç sonra bekar hayatı yaşa ne istiorsan ben alayım sana :)
00 YorumlaBoşanmaktan korkuyor musun?
16 Yorumla
Soran+1 yılTabiki korkuyorum
Soran+1 yılHepsi çok güzel özetledin
Soran+1 yıl23 yaşındayım
+1 yılİhtiyaç larini nasıl gideriyorsun ve neden evlendin
00 YorumlaAbi sizede helal olsun ya nasil arastrmadan yoldan gecenle evleniyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dugunde sahte taktim hep ama anlasmali yaptik esimle
07 Yorumla
Soran+1 yılPara benim için büyük bir olay olsaydı onunla değil dedemin istediği adamla evlenirdim. Sorun ne taktığı değil. Sorun, bana kendimi değersiz hissettirerek dalga geçer gibi sahte bilexikle evden çıkartıp tekrar annemin evine getirmesi sorun beni kandırarak bir ev tutmaması sorun parasını millete yedirmesi yalan söylemesi sorun benimle ilgilenmemesi sorun boş beleş bir adama değil kendince ne olduğunu bilmediğim bir kurguya beni sokan bu adamda evlilik değil bu sorun maddiyat değil sanki bir derdi vardı bir plan yaptı benide içine sürükledi bende şapşal kurban gibi ağına takıldım. Anlatamıyorum değişik bir durum
Cevap sahibi+1 yılOzelde olsaydik sana hikayemi anlatirdim sasar kalirdin ayni kocan gibiydim bende sasirdim Şu an
Soran+1 yılCiddi misin? E neden böyle birsey yaptın? Bari de ki bende bileyim derdi, kurgusu ne
Soran+1 yılZaten gizlideyiz yaz gitsin işte kim ne anlayacak
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bilen biri cikar 😂
Soran+1 yıl:) tövbe yarabbi hiç güleceğim yoktu...
Bende onun eline koz vermek istemiyorum. Şimdi olmadık birsey olur uyanır bakar falan maksadını da bilmiyorum ne yapmaya çalıştığını ne yapacağını falan bahanesi olur farkı yerlere çeker akıllı hareket etmem lazım kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılHadi hayirlisi :)
+1 yılBen anladım muhtemelen para nız için evlenmişler
01 Yorumla
Soran+1 yılVillalarda oturmuyorum ki buna rağmen plan buysa buna ne denir bilmiyorum
+1 yılailesine degil metresine yolluyor galiba parayı
00 Yorumla
+1 yılKız hiç tanımadan konuşmadan görmeden mi evlendin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEv nasil yok oldu? Ve neden bosanamiyorsunuz?
00 Yorumla Onu değiştirmeye çalış sevişme vb hususlarda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Neden boşanamıyorsun onu anlamadım?
00 YorumlaDava aç sensini çıkar
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun diyecek bişey kalmamış
00 Yorumla
+1 yılHiç sevişme olmadı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Anladım ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Sen intihar etmişsin resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılİntihar sonuç odaklı ben daha Çok kendimi bir kazan suya atmışta hafif ateşte pişiriyormuş gibi hissediyorum. Kimisi anlattıklarıma yalan deyince daha çok anlıyorum o kadar inanılmaz iğrenç bir durumdayım. Ben kendimi nasıl düşürdüm bu hale bilmiyorum ama şimdi işin içinden en sağlıklı nasıl çıkarım ona bakmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyen erkek mi olur yaa😁😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Boşanırsın neden boşanamayasın
00 YorumlaSen nasil. bir seye bulastin ki öyle
00 Yorumla
+1 yılboşan yol yakınken bırak dön
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşan bence zaman kaybetme.
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemede herkes beni bir kenara çekip iyi düşün boşanmış bir kadının tek kızısın dedi şimdi yirmi gün sonra nasıl boşanırım onu da geçtim bir neden olarak insanlara ne sunabilirim? İnsanlara göre yaşamazken insanlara resmen bağlı kaldım. Zoruma gidende bu ben kendim yaptım bunu
Soran+1 yılSanırım en mantıklısı bu
Yaprak dökümü dizisi gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler