27 günlük evliyim ve evlendiğime bin pişmanım ne yapmam gerekiyor?

Boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Evlilik benim için zor karardı ama demek ki kararımı tam verememişim. Eşimin ailesi ve arkadaşları düğünde hep sahte bilezik takmışlar düğün günü yaşadığım şoku düşünün bu da yetmedi şaka gibi bir balayı yaptık döndük ev yok! Annemin evinde kalıyoruz.. Bununla da bitmedi Kocam sürekli ailesine para yolluyor ailesi desen şaka gibi bir aile seviyesi düşük kültürsüz insanlar ve eşimle sürekli bu olay oluyor. Adam benimle sevişmek bile istemezken benimle neden evlendiğini anlayamıyorum. Evlendiğim adamın hayatta hiç bir gayesi olmadığını evlendikten sonra farkeden salağın tekiyim. Boşanamıyorum da elim kolum bağlandı. Ne yapmam lazım? Artık gerçekten kafayı yiyeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Avukata gittim arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese tesekkür ederim. Boşanmaya pek yanaşmıyor ve dün gece kavga ettik ayrılacaksam bunu annemi memlekete yollayarak yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum en azından... Her problemi açtığımda aldığım tek cevap psikolojim bozuk oldu. Anlayamıyorum açıkcası artık anlamakta istemiyorum. Bir çoğunuz bana destek oldu yoksa sonu kavgayla bitse bile o konuşmayı yapamayacaktım. Teşekkürler...
27 günlük evliyim ve evlendiğime bin pişmanım ne yapmam gerekiyor?