Eski sevgilim dediki sen yazma Fulya boşver hayatına bak sizce ne demek istıyor erkekler cevaplayın?

Arkadaslar biz bunla kötü ayrıldık gecmiste. ustunden 2 yıl geçti ben yazmaya cekindigim için fakeden yazdım ilk ters tepti kim oldugumu sonra dedim konusmayi kesti zaten çünkü ofkeliydim. sonra bir kaç ay geçti bir daha yazdım fakeden bu sefer olumlu davrandım kim olduğumu merak etti dedim yine sonunda daha sonra dedim kapatyom ben eyvallah çekti. Neyse ben iyice cesaretlenince numarasina yazdım bu sefer ara ara yazdım hep arayacağım falanda dedim son kez arayım içimde kalmasın dedim arayabilirsin dedi. Hep arayacagimi belirttm ama aramadim suana kadar 1 ay gecti. neyse en sonda söyle oldu zaten sadece soru sorsam bana cevap verdiği için soru yoluyla konuştuk hep ara ara görüldü yapiyodu ara ara cevapliyodu en son dedi bana soru sorma olur sormam dedim ok dedi sonra uzun bir mesaj attım onada ok dedi. sonra bir sıkıntın varsa anlat dinlerim anlarım dedim. birde seni seviyorum ekledim sadece soru işareti yolladı. Sonrasinda dedim böyle böyle yazmami istemiyosan yazmam zorla değil. İlk görüldü yaptı sonra dediki yazma Fulya bover hayatına bak sizce tripmi bu bir erkek neden böyle der ne demek istyo cevap yazmaliyim sonrasnda bana yazarmi yazmadim 2 gün gecti tuttum kendimi
Eski sevgilim dediki sen yazma Fulya boşver hayatına bak sizce ne demek istıyor erkekler cevaplayın?